Straks mogen we alleen nog maar kakken on Nederland

Straks mogen we alleen nog maar kakken on Nederland

23 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Oud minister Jacqueline Cramer van milieu wil dat er een vleestax wordt ingevoerd om het eten van vlees drastisch te verminderen omdat dit gunstig is voor het milieu.

Cramer de muts der mutsen verbonden aan de PvdA. Alle lariekoek die het establishment wil doorvoeren wordt opgehangen aan het streven naar een schoner milieu te beginnen bij het arme klootjesvolk. Zij zijn hiervoor de klos terwijl de heersers zelf wel genieten van wat voor voor ons onbetaalbaar wordt onder de noemer dat voor vlees een eerlijke prijs dient te worden betaald.

Dit doet me terugdenken aan Hans Wiegel die achter een glas wijn en een dikke sigaar riep is een bal gehakt soms niet goed genoeg voor jullie? Ambtenaren welke zo worden gedwongen in de kantines vegateries of veganistisch voer naar binnen te schuiven dat overigens wel halal dient te zijn.

Bij hoge uitzondering is het nog mogelijk om vleeswaren te bekomen maar dat moet wel ruim van tevoren worden opgegeven. Een broodje kroket, frikandel wordt medewerkers ontzegt. Tijdens recepties geldt dit voor bitterballen en een portie sate. De wereld op zijn kop! 

Naast de omvolking van ons land is de linkse kerk danig in de weer om middels dwang het gewone volk om te vormen tot grote grazers. Ook zijn linksdraaiende wetenschappers bezig om larven en insecten tot volksvoer te promoten. Volksvoer dat nog net niet wordt verstrekt in een voederbak of trog.

Zij die zelf wel genieten van wat de slagers te bieden hebben. Ons land gaat naar de kloten door toedoen van groene dictatuur welke in de kern net zo rot is als rode dictatuur. Dictatuur waarvan het gewone volk de dupe is. Hier blijft het niet bij want de dictatuur gaat nog verder met een suikertax verweven in een frisdrank en snoep verbod op scholen.

De snackbars en mobiele snackkramen bij scholen dienen te verdwijnen. De school Stasi controleerd de lunchtrommeltjes op het beleg en of er een stuks fruit bij zit. Rokers zijn paria’s geworden door rookruimtes te sluiten en het roken in de buitenlucht steeds maar verder te beperken. De regenten grijpen steeds verder in het persoonlijke leven van de burgers totdat hun doel bereikt is het kopieren van de heilstaat alla Noord-Korea!     Lees ook:  SATIRISCHE VIDEO BESPOT MENSEN DIE EEN PROBLEEM HEBBEN MET GRETA THUNBERG

Comments

comments