Duitse minister Seehofer wil rechts-extremisme bestrijden “zoals islamisme”

Duitse minister Seehofer wil rechts-extremisme bestrijden “zoals islamisme”

24 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Hebben de rechtsextremisten iets te vrezen? En: hoe uitgesproken is rechts, links en islamitisch extremisme? Vraagt ​​Albrecht Künstle

Minister van Binnenlandse Zaken Seehofer is van mening dat ” extreme aandacht ” nodig is voor extreemrechts en terrorisme in Duitsland . In de Bondsdag wees hij erop dat naast het aanhoudende hoge niveau van bedreiging voor islamistisch terrorisme, het niveau van bedreiging door rechts extremisme en rechts terrorisme ook als “hoog” werd beoordeeld. De federale recherche ( BKA ) en de federale dienst voor de bescherming van de grondwet ( BfV ) moeten worden aangevuld met “eenheden die zich specifiek op dit complex concentreren “. Er werd besloten om ” 300 posten voor effectieve beveiliging tegen extreemrechts en terrorisme.”

Waarom niet ook ‘specifiek’ extra posities tegen links-extremisme en islamisme creëren, zou hier problematisch moeten zijn.

Maar eerst is de vraag toegestaan, de ministeriële dreiging moet serieus worden genomen, om net zo rigoureus tegen rechts te handelen als tegen links en het islamisme (dat radicale rechtse en linkse eigenschappen heeft). De aankondiging dat dezelfde normen zullen worden toegepast als voor het islamisme, zou de extremisten alleen maar op een ontspannen manier moeten laten glimlachen. Immers, de 6.370 werknemers van de BKA, ongeveer 3.000 werknemers van de BfV en zelfs meer in de federale staten, konden een anis Amri niet buiten bedrijf stellen . Maar het BKA heeft in ieder geval negen islamistische aanvallen kunnen voorkomen , is nu aangekondigd.

Hoe relevant is het gevaar van extremisme en wat zijn de namen?

Allereerst met de Seehofer kijk naar rechts op de nummers, gepubliceerd door de BfV, die zijn gebaseerd op die van de BKA, eind 2018:

Het extreemrechtse potentieel was 24.100 mensen. De aan het recht toegeschreven misdrijven waren 19.409, inclusief 1.088 geweldsmisdrijven. Het daalde in vergelijking met voorgaande jaren en nam niet toe. Er waren echter meer antisemitische misdaden, en in de statistieken worden deze voornamelijk aan de rechten toegeschreven als de daders nog niet bekend zijn. Tweederde van alle misdaden waren ‘ propaganda- delicten ‘, dwz geen geweld tegen mensen of dingen. Er waren geen moorden, maar er werden zes pogingen gedaan.

Kijk nu naar links in hun kamp: het linkse extremistische potentieel steeg tot 32.000 mensen in 2018 . Deze hebben 4.622 politieke misdaden uitgevoerd, waaronder 1.010 gewelddadige misdrijven, waaronder 363 mishandeling. Het wordt vaak verdoezeld, met geweld dat afneemt na de G20-aanvallen in 2017. Maar de BfV corrigeert: “ Als je kijkt naar de ontwikkeling van linkse extremistische criminele en gewelddadige handelingen gedurende een langere periode, is er een algemene significante toename van het aantal. Links-extremistische geweldsmisdrijven zijn bijvoorbeeld de afgelopen tien jaar met 30,6% toegenomenHet is interessant dat links niet wordt beschuldigd van een enkel antisemitisch misdrijf – omdat a) hun agitatie tegen Israël niet als antisemitisch wordt geregistreerd, en b) vijandigheid joden ideologisch wordt verstoord en alleen het recht zich bevindt. Het is net zo interessant dat de agitatie van links niet als propaganda wordt geclassificeerd , zoals bij rechts , maar als een straffende meningsuiting wordt beschouwd .Lees ook:  Wie islam zaait, zal salafisme oogsten

Als tussentijdse balans kan worden gesteld dat het rechtse geweld is afgenomen, het linkse geweld steeds gevaarlijker is geworden en de preview gevaarlijker is omdat 32.000 potentieel linkse bedreigde personen zich verzetten tegen 24.100 rechtsextremisten. Dit roept de vraag op of Horst Drehhofer 200 van de 300 nieuwe posities niet extreem links mag toepassen. Politieke geloofwaardigheid valt volledig uit de weg als je kijkt naar het aantal Koran-activisten.

Islamistische terreur / islamisme : eind 2018 werden 26.560 bedreigingen van deze soort geïdentificeerd, waaronder 11.300 salafisten, 10.000 ideologen van Milli Görus en 1.040 moslimbroeders. De aanhangers en jagers van IS, al-Qaida, al-Shabab, Hizb Allah, HAMAS, Islamitisch Centrum Hamburg en andere islamitische organisaties worden verduisterd op grond van het feit dat “ geen betrouwbare cijfers ” beschikbaar zijn. Misschien omdat de kolombreedte van de tabel niet voldoende is? De vele DiTiB-imams ontbreken ook in de categorie van 26.560 gevaarlijke strenge gelovigen, die oorlog voeren in hun moskeeën en kinderen laten bidden voor de overwinning van Erdogan in Noord-Syrië, en werken voor hun Sultan vanuit de Bosporus.

Had de Bondsdag maar een vleugje fatsoen …

” Al met al resulteren de voldoende veilige cijfers alleen al in 2018 in een licht toegenomen potentieel voor islamisme in vergelijking met het voorgaande jaar tot 26.560 mensen (2017: 25.810″, volgens de BfV. Helaas biedt het geen informatie over poging tot en “succesvolle” moord op haar website en moord, maar in de BKA-statistieken zul je het vinden, dat vol zit met mesaanvallen op mensen die het trottoir niet wilden ontruimen, meisjes die wilden afscheid nemen van moslimvrienden en ‘eerwraak’. Dergelijke misdaden zijn meestal ‘normaal’ “Misdaad is geregistreerd, hoewel de Koran vaak de nodige instructies geeft.

Buitenlandse extremistische organisaties (exclusief islamisme): eind vorig jaar was hun potentieel 30.350 mensen , waaronder 18.050 linkse extremisten, 11.000 rechtsextremisten en 1.300 “separatisten”. Zijn deze laatste degenen die hier al zonder de Duitsers willen leven? Maar er zijn er genoeg onder de andere extremisten. De buitenlandse politieke extremisten vechten tegen elkaar in plaats van tegen de in Duitsland geboren bevolking. Niettemin is deze strijd in Duitsland ons kostbaar, omdat de kosten voor politie, wetshandhaving en gevangenissen aanzienlijk zijn.

Conclusie : de Bondsdag heeft  uitdrukkelijk 300 posten  beslist alleen voor de strijd tegen de wet . Als hij slechts een vonk van fatsoen, geloofwaardigheid en echte verantwoordelijkheid had, dan zouden de bovengenoemde cijfers, tegelijkertijd gewogen, 400 banen tegen links en 710 moeten goedkeuren vanwege de aanhangers van Mohammed en buitenlandse politieke extremisten. Maar wie blind is in het linkeroog, doof in islamitische oren en alleen het recht classificeert als zeer gevaarlijk, is een ambigue politieke charlatan.

Geniet van 0% BTW op alle mondkapjes waardoor wij ze voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Goedkoopste mondkapjes van Nederland!

✓ 100 stuks voor 24,99, de laagste prijs van Nederland
✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNL
✓ 3-laags mondkapje van A-kwaliteit
✓ Met GB/T32610-2016 keurmerk

Lees ook:  De hysterische opdracht in ons land om het hele land van het ‘gas’ af te halen

€24,95

Nu kopen is morgen in huis klik hier om te bestellenHerbruikbaar mondkapjes – Kinderen

€9,99

Wil jij een herbruikbaar mondkapje voor kinderen bestellen?

Dit product is een herbruikbaar mondkapje voor kinderen inclusief filter. Je kinderen zijn hiermee beter beschermd. Je kunt dit product wassen in de wasmachine, of de filter vernieuwen met een nieuwe filter. Door de extra filter welke erin zit, komt er geen stof of andere bacteriën door. Dit geeft een goed en beschermend resultaat.

✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNLComments

comments