Mes-terreur in Aue: acht Arabische mannen vallen het kerstfeest aan voor arme mensen in de pastorie

Mes-terreur in Aue: acht Arabische mannen vallen het kerstfeest aan voor arme mensen in de pastorie

25 december 2019 1 Door Indignatie redactie

In de parochie van St. Nikolai in Aue was er een mesaanval op kerstavond door acht Arabische mannen tegen kerkwerkers en de behoeftigen, die de parochie had uitgenodigd in de pastorie om kerstavond te vieren. Een man werd neergestoken.

Zodat niemand op kerstavond alleen hoeft te zijn, openen de christelijke gemeenschappen in Duitsland vanavond traditioneel hun poorten voor daklozen, eenzaam en arm. Dus ook de Evangelische Lutherse parochie van St. Nikolai in Aue in het Ertsgebergte.

Een Arabische man uit Syrië (53) verscheen ook bij dit evenement, die aanvankelijk op een vriendelijke manier werd verwelkomd, maar vervolgens naar verluidt een geschil brak. De FP schrijft: “Een 53-jarige uit Syrië had het kerstfeest verstoord en was na verschillende verzoeken om orde de kamer uitgezet. De man had blijkbaar zijn ongenoegen geuit met de aanwezigheid van een 34-jarige uit Iran. De redenen zijn onduidelijk. “

51-jarige parochiearbeider ernstig gewond

Hoe het verder ging, meldt de MDR : “Korte tijd later verscheen dit opnieuw met andere mannen in het pastoraat. Er was een handgemeen en een 51-jarige parochiearbeider raakte ernstig gewond met een mes in de maag. Hij moest ‘s nachts worden geopereerd, vertelde de veldmanager van de politie van Chemnitz aan een MDR-verslaggever ter plaatse. ‘De man zou nu buiten gevaar zijn.

Volgens de weekendspiegel waren de ‘andere mannen’ zeven andere Arabieren. De groep vluchtte na de aanval, de 53-jarige werd door de politie op zijn thuisadres gevonden, maar er was waarschijnlijk geen arrestatie – althans er wordt niets over gezegd.

Is het gewoon een escalerende puinhoop van geven?

Waarschuwing: indignatie rapporteert meestal alleen wat er is gebeurd. Als je triviale versies van het “incident” wilt lezen, raden we titels aan als “Geschil escalerend in het parochiekantoor: 51-jarige gestoken” (Dus bij Focus-Online )Lees ook:  De zogenaamde "Ukrainegate": Giuliani legt uit "Massive Pay-For-Play" Soros-Oekraïne-regeling mogelijk gemaakt door Amerikaanse diplomaten

Comments

comments