Essen: Migranten slaan gepensioneerde ziekenhuis in – omdat ze zich niet liet beledigen

Essen: Migranten slaan gepensioneerde ziekenhuis in – omdat ze zich niet liet beledigen

30 december 2019 1 Door Indignatie redactie

Omdat ze niet door immigranten wilde laten beledigen, werd een 64-jarige senior uit Essen het ziekenhuis in geslagen. Het slachtoffer beschreef de daders als “mediterraan uitziend”.

Geweld breekt regelmatig uit in het kalifaat van Noord-Rijnland-Westfalen, waar immigranten soms hele districten regeren. Het is niet ongewoon voor etnische Duitsers om immigrantengeweld te ondergaan . Het laatste slachtoffer is een 64-jarige gepensioneerde. Links en Groenen beschrijven regelmatig wat haar overkwam als “culturele verrijking”.

De vrouw wilde gewoon het vuilnis buiten zetten

Om 20.30 uur op vrijdagavond wilde de oudere vrouw alleen het vuilnis buiten zetten. Op het trottoir kwamen plotseling drie onbekende mannen op haar af, die met haar spraken en haar vervolgens zonder duidelijke reden beledigden. Anders dan Duitse adolescenten, die nu steeds meer weerloze slachtoffers van immigranten zijn, wilde de 64-jarige deze brutaliteit niet verdragen.

Ze ging mondeling in en maakte de migranten duidelijk dat ze niet door hen zou worden beledigd. Toen vielen de drie illegalen af ​​en gooiden ze de oudere vrouw op de grond. Minuten lang sloegen ze en schopten de gepensioneerde. Een voorbijganger die het incident opmerkte, toonde burgerlijke moed en snelde de vrouw te hulp. De daders vluchtten naar het Steeler S-Bahn-station en lieten hun slachtoffer achter in een plas bloed.

Vrouw in het ziekenhuis – dader op de vlucht

De 64-jarige moest op de eerste hulp worden behandeld als gevolg van de inval van de migranten. Ze diende een klacht in bij de politie en beschreef de daders als “mediterraan uitziend”. Twee waren ongeveer 1,80 meter lang, de derde was iets groter op ongeveer 1,85 meter. De ene had dikke, bossige wenkbrauwen, de andere had een baard. Het leest als een typische beschrijving van de dader wanneer een Duitser opnieuw het slachtoffer is geworden van culturele verrijking.

Omdat de daders nog steeds vluchtig zijn, vraagt ​​de politie om ondersteuning. Getuigen die het incident of trio hebben waargenomen, worden aangemoedigd om verslag uit te brengen over (0201) 8290. Passagiers op het Steeler S-Bahn-station die de drie mannen en de getuige die de oudere vrouw hielpen zagen, moesten zich melden bij de onderzoekers.Lees ook:  EU laat zijn 'scheuren' al zien: Brussel moet acht slaan op Guy Verhofstadt en zich ervan ontdoen

Comments

comments