Oudejaarsavond in Keulen: vrouwen moeten bescherming zoeken tegen “sekstoeristen” in beschermingszones.

Oudejaarsavond in Keulen: vrouwen moeten bescherming zoeken tegen “sekstoeristen” in beschermingszones.

30 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Om een ​​dreigende asielbende in Keulen te voorkomen, worden dit jaar weer beschermingszones ingesteld. Duitse vrouwen kunnen daar dan bescherming zoeken tegen ‘beschermingszoekers’. Zeer belangrijk criterium om verkrachting te voorkomen: vuurwerkverboden.

In veel steden in Noord-Rijnland-Westfalen zijn de voorbereidingen voor het nieuwe jaar in volle gang. Steden en politie willen ervoor zorgen dat mensen afscheid kunnen nemen van 2019 met gelukkige feesten. Dit moet helemaal niet passen bij de plannen van bepaalde sekstoeristen , die in het verleden vooral Keulen hebben gekozen als plaats van ongeremde culturele verrijking.

Beschermingszones zijn bedoeld om bescherming te bieden tegen “beschermingszoekers”

Nadat zich de afgelopen jaren massale seksuele aanvallen hebben voorgedaan, sluiten de verantwoordelijke politici de grenzen niet. In plaats daarvan moeten in grote steden, waaronder Keulen, zogenaamde beschermingszones worden ingesteld. Daar kunnen Duitse vrouwen dan bescherming zoeken tegen zogenaamde ‘beschermingszoekers’ in het veiligste Duitsland dat ooit heeft bestaan. Als alternatief kan het de armlengte-afstand doen.

De politie wil actie ondernemen tegen knallers

Maar het is niet alleen in Keulen dat mensen zich zorgen maken om de bevolking. Sven Schönberg van de politie in Dortmund kondigde een echt nultolerantiebeleid aan op oudejaarsavond. Maar als je denkt dat dit gericht is tegen immigrantentestosteron-hurlers, heb je het mis. “Als vuurwerk wordt gebruikt tegen mensen of dieren, zijn dit misdaden, ernstig lichamelijk letsel. Natuurlijk is de politie ook aan boord om in te grijpen, strafrechtelijke aanklachten in te dienen en in dit geval een onderzoek in te stellen, ‘zei Schönberg tegen de WDR .

Duitse vrouwen tegen hun wil bonzen, dat is blijkbaar prima in Dortmund. Böller naar mensen gooien wordt consequent vervolgd. Het regelgevingskantoor controleert ook vuurwerkverboden in verschillende steden. Wat is seksuele intimidatie tegen een knaller in China die het wereldklimaat bedreigt met zijn explosie?

Keulen wil ook vrouwen beschermen door vuurwerk te verbieden

Maar terug naar Keulen. Na de massale seksuele aanval op vrouwen op oudejaarsavond 2015/16 reageerden de stad en de politie met een uitgebreid beveiligingsconcept. Dit voorziet echter niet in een strikte controle van illegale immigranten, maar bijvoorbeeld ook in een verbod op vuurwerk in de Dom van Keulen. In plaats van vuurwerk en raketten zijn er lichtshows en muziek.

Als u als vrouw op oudejaarsavond in Keulen bent, kunt u zich in de beschermingszone veilig voelen tegen “beschermingszoekers”. Ze komen daar toch wel binnen, maar vanwege het vuurwerkverbod is seksueel geweld volkomen onmogelijk. Dat is tenminste de logica van de verantwoordelijken. En denk in geval van nood eens aan de armlengte …

Comments

comments