Greta Thunberg, hogepriesteres van de groene religie

Greta Thunberg, hogepriesteres van de groene religie

31 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Terwijl het gezicht en de woorden van Greta Thunberg al weken over de hele wereld is gegaan, deelt de hoofdredacteur van Indignatie zijn gevoelens over degene waarvan hij denkt dat zij meer is dan alleen een militante tiener.

Greta Thunberg, hogepriesteres van de groene religie

Hoe meer het gaat, hoe meer Greta me interesseert. Niet haar geprefabriceerde spraak die ze mechanisch uitspuugt, laat staan ​​dat haar hersenen door haar ouders uit de wieg werden gewassen, een paar hystero-ecolo-gaucho. Wat mij interesseert is wat er achter zit, en vooral de subliminale boodschap die we krijgen, door zijn karakter.

Greta is pas zestien, maar ze geeft volwassenen haar zinnen met ijzige en fanatieke woede. Zij is de hogepriesteres van de nieuwe ecologische religie, die is gekomen om de mensen te straffen die traag zijn om de groene totem te vereren, het moeilijk vinden om voor de nieuwe taboes te buigen. Zijn puberlichaam, geassocieerd met zijn apocalyptische profetieën en zijn inquisitoriale dictaten, belichaamt perfect de boodschap die wordt overgedragen vanuit de hoogste machtssferen: vandaag worden de regels van de nieuwe wereld aan iedereen opgelegd, het is tijd om een ​​te vergeten tijden voor alles wat je was, wat je dacht, hoe je leefde … Alle oude manen en de grillen die je leven regeerden, zijn niet langer in gebruik.

Lees ook:  Nederlandse spaarders en gepensioneerden die van het Europese beleid de rekening betalen

Greta gaat niet langer naar school: ze heeft andere katten te slaan dan naar “oude mensen” te luisteren die lessen uit het verleden onderwijzen, die geen waarde meer hebben nu de wereld gaat verpesten. Volwassenen hebben haar niets te leren, vanaf de leeftijd van zestien weet ze wat de toekomst voor ons in petto heeft: overdracht, leren, kennis en knowhow, gehoorzaamheid en respect voor de ouderen zijn lokvogels. De nieuwe wereld moet zichzelf opleggen aan de ruïnes van de oude. Laten we het verleden schoonvegen.

Greta heeft geen officiële legitimiteit en vertegenwoordigt alleen zichzelf … maar staat zichzelf toe om naar de Verenigde Staten te komen om een ​​lezing te geven over Trump, die meer dan driehonderd miljoen Amerikanen leidt, of over Bolsonaro, gekozen door tweehonderd miljoen Brazilianen.
Het beveelt hen zich te onderwerpen aan wat de wetenschap beweert – laten we zeggen wat sommige geselecteerde wetenschappers beweren. Volkeren, naties, democratieën, soevereiniteiten, presidenten, verkiezingen, instellingen … alles dat niets meer weegt, in het licht van de apocalyps die aan de horizon staat. Een apocalyps die zal voortkomen uit onze eigen gewoonten, onze levensstijl, ons individuele en nationale egoïsme en het vertrouwen dat we in onze naties en onze leiders stellen, niet in staat om de waarheid in het gezicht te zien. Naties, democratieën moeten verdwijnen, want we leiden naar de bodem van de afgrond.

Lees ook:  Een 'perfecte storm' van bio-oorlogsmiddelen en klimaatverandering

Greta Thunberg, gepromoveerd om de populistische golf tegen te gaan?

Aan al deze volkeren verleid door populisme, nationalisme, soevereinisme, kondigt Greta de profetes sinistere voortekenen aan, de toegang tot een wereld van duisternis. De toekomst is wereldharmonie, de eenwording van de wereld, onder het imperium van de wetenschap om de demonen te bestrijden die in ieder van ons zitten en ons de afgrond in leiden.
Immigratie, identiteit, onveiligheid, recessie zijn allemaal ijdele zorgen, alleen het behoud van het milieu is het waard om voor te vechten.

We begrijpen het Greta-fenomeen, het concept, de verpakking, de bijbehorende marketing beter, wetende wie al deze barnum financiert: de familie Parsson, de Zweedse miljardair en de voormalige sociaal-democratische minister, vooral betrokken bij de strijd tegen de opwarming van de aarde, maar ook bij het promoten van de wereldregering.

Greta is het perfecte tegenvuur om de populistische golf te bestrijden, die binnen enkele maanden een globalistisch project dreigt af te ronden dat tientallen jaren heeft gerijpt.
Het is degene die de echte prioriteiten, die van de superklasse, in de hoofden van mensen moet terugzetten om eindelijk de controle terug te krijgen in deze planetaire ideologische strijd.
En daarom zal ik, om de vraag in de titel te beantwoorden, eenvoudig zeggen: Greta, het is de naam van een hologram dat de wereldoligarchie ons stuurt om de volkeren te terroriseren, vandaag rebellen , en dwing hen rechtdoor het gemarkeerde pad van globalisme te bewandelen. En dat illustreert hoe de ecologische doxa een van de middelpunten is geworden in de strijd van de superklasse om mensen te verpletteren.

Lees ook:  De Verenigde Staten uit de hand gelopen: waarom is niet elke burger gealarmeerd?

Erich.BComments

comments