2020 is net begonnen en er gebeuren al rare dingen over de hele wereld

2020 is net begonnen en er gebeuren al rare dingen over de hele wereld

2 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

Velen van ons verwachten dat 2020 een zeer ongewoon jaar zal worden, en het duurde zeker niet lang voordat de gekte begon. In dit artikel ga ik verschillende voorbeelden van deze raarheid met u delen, en ik heb het gevoel dat dit slechts het begin is van wat we de komende 12 maanden gaan ervaren. We leven in een tijd waarin het tempo van de verandering exponentieel is gestegen en onze samenleving letterlijk uit elkaar valt in alle naden om ons heen. Dat maakt dit een perfecte omgeving om rare dingen te laten gebeuren, en dat betekent dat ik de komende dagen geen tekort zal hebben aan dingen om over te schrijven.

Ik zou willen beginnen met het bespreken van het echt bizarre fenomeen dat zich momenteel in de lucht boven Colorado en Nebraska afspeelt. Volgens de New York Times vliegen hordes geavanceerde drones ‘s nachts in precieze formaties’ over die twee staten en niemand weet waar ze vandaan komen …

Ze komen in de nacht: Drones – veel van hen – vliegen in precieze formaties over de Colorado en Nebraska prairie.

Waarom zijn ze daar? Onduidelijk.

“Het is griezelig,” zei Missy Blackman, die op een recente avond drie drones boven haar boerderij buiten Palisade, Neb. Zag zweven, waaronder een die recht boven haar huis bleef hangen. “Ik heb veel vragen over waarom en wat zijn ze, en niemand lijkt antwoorden te hebben.”

Een of twee niet-geïdentificeerde drones zijn geen probleem, maar we hebben het over honderden en mogelijk zelfs duizenden drones die in coördinatie met elkaar werken, en niemand heeft enig idee wie ze bezit.

Volgens de Denver Post hebben deze zeer grote drones “vleugels van 6 voet en brengen ze de nachtelijke uren door met vliegen in roosterachtige patronen” …

De sheriffs van de graafschappen Lincoln, Washington en Sedgwick vertelden vrijdag aan The Denver Post dat hun kantoren deze week gebeld worden over de onbekende gevleugelde apparaten, dagen nadat de eerste rapporten van Phillips en Yuma-provincies een nationale opschudding veroorzaakten.

Lokale en nationale autoriteiten zeggen dat ze geen idee hebben wie de groepen grote drones exploiteert, naar verluidt 6-voet wingpans hebben en de nachtelijke uren doorbrengen in roosterachtige patronen.

Onnodig te zeggen dat dit fenomeen veel mensen in de war brengt en dat het allerlei theorieën voortbrengt …

Hoewel de machten geen antwoorden hebben, hebben de mysterievliegtuigen online een breed scala aan theorieën geïnspireerd. Het moet het werk zijn van een Mexicaans drugskartel, zei een commentator op de website van The Post. Nee, nee – het is duidelijk buitenaardse wezens uit een verafgelegen sterrenstelsel, antwoordde een ander. Misschien is het History Channel op zoek naar verloren steden, of boeren die proberen hun koeien te volgen, anderen theoretiseerden.

Als je in Colorado of Nebraska woont en je hebt deze drones gezien, stuur me dan een paar foto’s.

Ik wil hier graag op ingaan, omdat dit buitengewoon alarmerend is.

Op een lichtere toon, in Washington hebben staatsambtenaren onlangs “10 uur doorgebracht” met het uitgraven van voertuigen die letterlijk waren overspoeld door gigantische tumbleweeds …

Staat troopers in de staat Washington brachten 10 uur door met het graven van auto’s en een semi-vrachtwagen onder heuvels van tumbleweeds die een weg op oudejaarsavond overstroomden in een evenement dat “Tumblegeddon” werd genoemd.

Washington State Patrol Trooper Chris Thorson vertelde VANDAAG dinsdag aan VS dat zijn district rond 18.30 uur lokale tijd 911 oproepen ontving over tumbleweeds die de rijbaan blokkeerden in een gebied ongeveer 20 mijl ten westen van Richland, een van de Tri-Cities van de staat.

Dat specifieke deel van de staat Washington heeft wel te maken met tumbleweeds, maar de Washington State Patrol Trooper Chris Thorson heeft nog nooit iets gezien dat in de buurt komt van dit slechte. Volgens hem creëerde “een vreemde mix van weer en omstandigheden” precies de juiste omstandigheden om zoiets te laten gebeuren …

Lees ook:  WAT GEBEURT ER IN SPANJE?

“Het zicht was slecht, waardoor auto’s langzamer gingen rijden”, zei hij. “Toen ze stopten, stapelden de tumbleweeds zich zo snel op dat ze binnen enkele minuten volledig waren opgeslokt. Het is een beetje een vreemde mix van weer en omstandigheden.

“Ik weet niet hoe ik het echt moet uitleggen,” voegde hij eraan toe. “Het is gewoon vreemd. Het is zo vreemd omdat het niet gebeurt. Meestal kun je 99 procent van de tijd door tumbleweeds rijden. ”

Ondertussen hebben ze in Zuid-Australië te maken met kolossale bosbranden die anders zijn dan alles wat ze ooit eerder hebben meegemaakt. Deze branden zijn zo enorm dat ze eigenlijk hun eigen weer creëren. De onweersbuien die hierdoor zijn voortgebracht, creëren nog meer branden en sintels worden door hoge winden over een zeer groot gebied naar buiten geduwd. Op een gegeven moment moesten duizenden mensen hun toevlucht zoeken langs de stranden omdat het vuur alle andere ontsnappingsroutes had afgesloten …

Duizenden vakantiegangers en bewoners werden gedwongen om te vluchten naar stranden in het door brand verwoeste Zuidoost-Australië dinsdag, terwijl dodelijke vlammen door populaire toeristische gebieden scheurden en verschillende steden afsneden.

In door vuur omsingelde kustgemeenschappen langs een 200 kilometer lange kuststrook zochten angstige mensen – gewikkeld in dekens en make-shift gezichtsmaskers – hun toevlucht bij het water.

Terwijl ze hun gezichten bedekten met alles wat beschikbaar was, kropen ze langs de kust onder “een griezelige oranje lucht” terwijl ze wachtten om te zien wat er zou gebeuren …

Tientallen branden blijven uit de hand lopen in de staten Victoria en New South Wales (NSW). Duizenden meer mensen werden gedwongen om hun huizen langs de NSW-kust te evacueren op dinsdag, die bezaaid is met kleine badplaatsen die populair zijn bij vakantiegangers tijdens de kerstperiode.

In Batemans Bay, NSW, ontvluchtten honderden families hun huizen dinsdag onder een griezelige oranje lucht. “Het was alsof we in de hel waren”, vertelde vakantieganger Zoe Simmons aan CNN. “We waren allemaal bedekt met as.”

Natuurlijk doen brandweerlieden alles wat ze kunnen om deze enorme brand te bestrijden, en een flink aantal van hen is al omgekomen.

Een video die laat zien dat een woedend vuur een brandweerwagen inhaalt terwijl de bemanning nog binnen is, is al meer dan vier miljoen keer bekeken op Twitter .

Guide2Paris on Twitter

@G2Paris_France Top twitter Paris story: @FRNSW: ‘The crew from Fire and Rescue NSW Station 509 Wyoming recorded this video showing the moment their truck was overrun by the bushfire burning South of Nowra. The crew was… https://t.co/ZHcPEKr8AC, see more https://t.co/h2SlNmM5fd

Aan de andere kant van de wereld haalt ongewoon koud en sneeuwweer het nieuws. In feite wordt ons verteld dat sommige delen van het VK op het punt staan ​​om maar liefst 20 centimeter sneeuw te krijgen …

Een koude band van weer zal Noorwegen later deze maand treffen, met het potentieel van sneeuw, ijs en potentieel onder nul omstandigheden. Dat is de voorspelling bij lage temperaturen, die volgens sommige rapporten zal dalen tot zo laag als -3C (26.6F), wat mogelijk over de Noordzee naar het VK zou kunnen drijven.

Bovendien kan in een model geproduceerd door WX-kaarten de sneeuw die over het VK valt tot 50 inch (20 inches) zijn.

In Midden-Amerika zou zo’n storm niet ongebruikelijk zijn, maar voor het VK is dit zeker raar.

Helaas zullen de dingen de komende weken en maanden waarschijnlijk nog vreemder worden . Onze planeet wordt steeds onstabieler, wereldwijde weerpatronen worden echt gek, we bevinden ons op de afgrond van oorlog in het Midden-Oosten , de structuur van de samenleving ontrafelt over de hele wereld, en we zijn nog nooit zo voorbereid geweest op een economische ineenstorting dan we zijn nu.

Dus doe je gordel om en houd je stevig vast, want de rit die voor je ligt zal niet soepel verlopen.Lees ook:  Verslagen van oorlogsmisdaden in Irak en Afghanistan Benadruk de mislukkingen van beide oorlogen

Comments

comments