Eerste messenmoord in het nieuwe jaar: migranten slachten discobezoekers in Flensburg

Eerste messenmoord in het nieuwe jaar: migranten slachten discobezoekers in Flensburg

2 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

Het nieuwe decennium begint net zo bloedig als het oude is verlopen: met “dodelijke conflicten” waarbij archaïsche “mannengroepen” in het midden van Duitse steden zijn betrokken – van Flensburg tot Garmisch, om zo te zeggen.

Op een gelukkige oudejaarsavond kwam alle hulp te laat voor het eerste messenslachtoffer van de ongelukkige migratiecultus, omdat rond 2.30 uur op oudejaarsavond een brute moord plaatsvond voor de drukke disco “M1” in Flensburg’s Marienkirchhof 1 – in de voormalige chique jachthaven. Een 24-jarige uit Flensburg liep verschillende steekwonden op en stierf korte tijd later op de intensive care als gevolg van ernstig orgaanletsel.

Zelfs vóór het feit was er een geschil tussen het latere slachtoffer en verschillende leden van een “groep mensen” in de disco. In de loop van de avond leidde een ander escalerend geschil tot de fatale mesaanval op de discobezoeker. Volgens de politie kunnen de uitspraken over de feitelijke plaats delict echter niet worden gebruikt. Na de mesmoord echter, “vluchtten” vijf tot zes mannen met witte bovenkleding tussen de leeftijd van 20 en 30 onmiddellijk uit de M1. Volgens het politierapport zouden alle “vluchtelingen” “donker haar en een donkere huidskleur” hebben. Er zijn nog geen verdachten geïdentificeerd. We zijn nu dringend op zoek naar getuigen die worden gevraagd om zich te melden bij de Criminal Inspectorate van het district Flensburg op 0461/4840.

Mainstream vervalst politierapport

De reguliere media zwijgen over de brutale moord of manipuleren het officieel beschikbare politierapport op de gebruikelijke manier . Het linkse populistische nieuwsportaal “focus.de” verwijdert bijvoorbeeld belangrijke details van de misdaad uit het persbericht van de politie met betrekking tot de arrestatie van de vermoedelijke daders onder het gemengde en kleurrijke gedeelte ” Panorama / Wereld “:

Een 24-jarige man in New Year’s Eve in Flensburg in de voorkant van een discotheek door meerdere messteken t ö Verschilt kwetsen Dienst. Verdachten werden aanvankelijk niet geïdentificeerd, zei de politie woensdag. De man zou vóór de daad ruzie hebben gehad met meerdere mannen in de nachtclub. Tijdens de avond, dus een verdere geschil leidde uiteindelijk tot de t ö dlichen aanval op het 24-jarige slachtoffer.

Het is nog niet duidelijk of de twee conflicten verband houden. De man stierf korte tijd later in het ziekenhuis. Men zegt dat vijf tot zes mannen tussen de 20 en 30 jaar na de misdaad zijn weggelopen. Echter, de exacte volgorde van de gebeurtenissen was aanvankelijk niet duidelijk, zelfs voor de t ö dlichen geschil, was er geen bruikbare verklaringen.

De ” MoPo ” verbergt ook de “24-jarige man neergestoken – dood” met de essentiële details van de akte uit het politierapport voor haar:

De meeste respondenten zwijgen over de gebeurtenissen die rond 14.30 uur plaatsvonden. Voor achtergrondinformatie en Buitenlandse ö ser van het geschil zijn onbekend. Net als de dader die meerdere keren heeft gestoken. Het lijkt alleen duidelijk dat de groep mannen – de meesten volgens de politie, in het wit gekleed – na de aanval zijn gevlucht.

M1 Flensburg: “We vieren het tot de laatste gaat”

Afgezien van BILD, rapporteren echter alleen lokale media over het eerste ‘mesincident’ van het nieuwe jaar, zoals de linkse krant Sleeswijk-Holstein. Hier vindt u de belangrijke gewenste details voor uw geneigde lezers alleen achter de betalingsbarrière .

Al in 2018 verklaarde de politie van Flensburg een beperkt deel van het stadscentrum als een “gevaarlijke plaats” . De achtergrond was “tal van evenementen” waarbij aanzienlijk politiebekende jongeren “betrokken” waren . In de online promo van de populaire Flensburger Disco M1 staat: “We vieren tot de laatste uitkomt” – hopelijk geen menstruatie voor het kleurrijke Duitsland van de komende jaren ’20.

Waardeer dit artikel!!
Als je dit artikel waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine donatie klik dan hier. Zo help je onafhankelijke journalistiek in stand houden.

Comments

comments