Geil voor burgeroorlog: linkse extremisten roepen op tot een gewapende strijd tegen “nazi-Duitsland”

Geil voor burgeroorlog: linkse extremisten roepen op tot een gewapende strijd tegen “nazi-Duitsland”

2 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

De “terugkeer van de jaren 20” is nog niet oud en Duitse linkse extremisten kunnen blijkbaar niet langer een nieuwe editie van de jaren 30 verwachten. Op het indymedia-portaal roept een ‘zwarte menigte’ op tot vuurwapenaanvallen en explosieve aanvallen.

Enkele dagen nadat een dreigende brief met betrekking tot de linkse terrorist “Revolutionary Action Cells” (RAZ) Judith Skudelny, FDP-lid van de Bondsdag, had bereikt, “in liefde voor de mensheid” een groep genaamd “Black Flocks” en verwijst naar anarcho-communistische modellen uit de tijd van de Weimarrepubliek.

De anonieme auteurs publiceerden hun bericht op de linkse extremistische portal “indymedia”. De werking ervan was verboden bij een bevel van 14 augustus 2017 en er werden strafrechtelijke procedures gestart tegen de vereniging linksunten.indymedia als exploitant. Het verbod maakte echter geen indruk op de extremisten. De site verscheen opnieuw op internet kort nadat de wet van kracht werd. De strafprocedure werd na twee jaar beëindigd omdat het niet mogelijk was om een ​​specifieke persoon achter het platform te identificeren.

“Duits fascisme” in staatsinstellingen “Alledaags leven weer”

De snelle terugkeer van de site en de ongehinderde geweld-verheerlijkende agitatie die daar wordt aangetroffen, hebben vaak argwaan gewekt, de regering onder kanselier Angela Merkel en de leidende politieke krachten in het land hebben misschien doelbewust links van extremisme gemist. Indymedia organiseert immers ook gewelddadige acties om mensen die anders denken te intimideren, van de AfD tot niet-partijgebonden conservatieve contexten, en documenteert ze door middel van bekentenissen.

In de brief die nu op 31 december is verschenen. leg de “zwarte menigte” uit dat zij “niet links, […] geen rechts en niet vanuit het midden” zijn, maar “zeer intelligente, gewapende, georganiseerde vrije geesten [die] hierbij aankondigen [,] wat nu nodig is”.

De auteurs van de brief klagen dat demonstraties of tegenargumenten geen geschikte strategieën bieden tegen ‘nazi’s’. In plaats daarvan geldt:

Alleen geweld is de sleutel, want verpletterend fascisme betekent opvallend, idealiter zodat de bruine parasiet daarna niet meer roert. ”

Omdat het democratische systeem dreigt om te vallen, vallen de massa’s “al in handen van de neonazi’s” en de staatsinstellingen, maar ook bedrijfsvloeren, kerken, universiteiten en scholen zijn “besmet met bruin schuim”, “het Duitse fascisme is al lang weer het dagelijks leven geworden”.

Lof voor “militarisme”

“Dag X”, zo wordt gezegd, zal niet komen, maar is er al. Daarom roept men expliciet op tot geweld “tegen nazi-Duitsland, dat nooit is opgehouden te bestaan”. De geadresseerden van extreem links moeten zichzelf bewapenen, “niet met een tweeling en Molotov-cocktails [sic!], Maar met vuurwapens [f], levende munitie en explosieven” – omdat “we een oorlog tegemoet gaan” of “al “begonnen. “Militarisme” zou daarom het “instrument van antifascistisch verzet” worden.

De brief is bedoeld om “de wedergeboorte van de zwarte kuddes” en dus de “renaissance van het echte antifascisme” te markeren.

De oproep lijkt echter niet volledig overtuigd te zijn van extreem links op het platform.

Dienovereenkomstig heeft een anonieme gebruiker donderdagochtend een artikel geplaatst (2.1.) Waarin hij de bijdrage van de “zwarte menigte” beschreef als een mogelijke “valse vlag”. De tekst is “geschreven met een hoge waarschijnlijkheid van rechten en met een helaas lage waarschijnlijkheid van jonge, niet-weerspiegelde kameraden”. In ieder geval wees gewaarschuwd.

“Oorspronkelijke taal van Adolf, alleen met omgekeerde kleur”

De taalstijl en zelfexpressie voor “juiste bewustzijnswerelden”, “de bruine parasiet” en “bruin schuim” zijn “oorspronkelijke taal van Adolf, alleen met de verkeerde kleur”.

Je overgeven aan “fantasieën over geweld vanuit hulpeloosheid kan begrijpelijk zijn”, zegt de brief verder, maar dit is onverantwoordelijk. De tekst “Wichsvorlage voor de juiste pers, de VS, de rechtsextremistische agitatie door de AfD kan immers dienen en het kan andere onervaren kameraden lokken tot acties die zichzelf en vele anderen in onnodig gevaar brengen”.

“Alleen dat de tekst door rechten wordt aangemoedigd” zou de auteurs krachtig moeten laten denken in termen van inhoud, zegt de anonieme auteur. Hij beveelt daarom aan: “Minder testosteron en meer intelligentie in de vorm van reflecties [sik!]!”Comments

comments