Haagse insider jubelt: ‘Met dank aan Trump komt Verenigde Staten van Europa er binnen 10 jaar aan: allerleukst!’

Haagse insider jubelt: ‘Met dank aan Trump komt Verenigde Staten van Europa er binnen 10 jaar aan: allerleukst!’

2 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

Politiek Den Haag plant een “versnelling van zaken” wat betreft het afbreken van de nationale soevereiniteit van Nederland ten faveure van een veel machtigere Europese Unie. Dat beweert de zogeheten ‘Haagse insider’ op Twitter, die jubelend het nieuwe jaar is ingegaan omdat zijn eurofiele natte droom op het punt staat in vervulling te gaan.

Eén van de meest geheimzinnige en illustere Binnenhof-watchers van Nederland – de man die zich achter het pseudoniem ‘Haagse insider’ (“Binnenhof. Al meer dan 20 jaar een mot dichtbij de vlam van de macht. Bekend in kleine kring.”) verstopt – heeft slecht nieuws voor iedereen die nog hoopt op een wedergeboorte van de Nederlandse nationale soevereiniteit.

Het tegenovergestelde staat namelijk te gebeuren, aldus de geheimzinnige politiekwatcher: binnenkort komt de Europese Unie de laatste onafhankelijke onderdelen van Nederland opeisen, zo houdt de man ons voor op Twitter. En daar is hij erg blij mee. De oorzaak zou (zoals altijd) Brexit en Donald Trump zijn, en daarom is een volwaardige federale staat genaamd EU een feit binnen minder dan tien jaar. Zo luidt althans de voorspelling:

Haagse Insider 🕵🏻‍♂️ on Twitter

Het punt is dat de Haagse werkelijkheid verandert vanwege Brexit. Er komt een versnelling van zaken op ons af.

“Ik ben voor het tegendeel van een #Nexit. Ik ben voor een Verenigde Staten van Europa met een Europese federale regering, gecontroleerd door een Europees Huis van Afgevaardigden en een Europese senaat met 2 senatoren per lidstaat.

En weet u wat het allerleukste is: ik ben niet de enige die dit wil. En de mensen die het ook willen gaan dit realiseren, en wel dit decennium. Met dank aan Trump en de Brexit is dit nu eindelijk politiek mogelijk! #bewaartweet.

Het punt is dat de Haagse werkelijkheid verandert vanwege Brexit. Er komt een versnelling van zaken op ons af.”

Niet alle voorspellingen van de anonieme ‘Haagse insider’ komen echter uit. Hij voorspelde afgelopen zomer namelijk ook dat Forum voor Democratie in levensgevaar verkeerde nadat voorman Thierry Baudet rollebollend over straat ging met voormalig kompaan Henk Otten. Forum voor Democratie wist dit jaar echter te eindigen als één van de grootste (wellicht zelfs de allergrootste) ledenpartijen van Nederland.

Lees ook:  Gaat Amerika op weg naar een "heilige rassenoorlog"?


Comments

comments