Soros ‘oorlog tegen de joden

Soros ‘oorlog tegen de joden

2 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

Toen George Soros de middelbare leeftijd bereikte, begon hij een krimp te zien.

Het probleem van de meedogenloze financier was dat hij werd belast met een “te groot” gevoel van schaamte over een “schuldig geheim”. Dat schuldige, schandelijke geheim dat Soros naar een psychoanalyticus stuurde was ‘joodsheid’.

Het Joodse probleem van Soros was generaties. Hij groeide op, in zijn eigen woorden, een “joods, antisemitisch huis”

Hij had het wereldbeeld van zijn vader Tivadar overgenomen, dat God een menselijke uitvinding was. Het was Tivadar die documenten smeedde en verkocht aan Joden die probeerden te ontsnappen aan de Holocaust en “rijke klanten”, zoals hij het zei, “wat de markt zou dragen” in rekening zou brengen. En het was Tidavar die zijn tienerzoon een plek vond bij een Hongaarse fascistische ambtenaar die Joodse eigendommen in beslag nam.

In zijn biografie beschreef Tivadar later de reis om joodse eigendommen in beslag te nemen als een beweging van de “goedhartige” nazi-medewerker om “de ongelukkige jongen op te vrolijken”, waar hij na een dosis kijken naar de Jodenvervolging snel zijn geest terugkreeg “. Soros zou dit later beschrijven, een periode die de meeste Joden herinneren als een tijd van volkomen afschuw, als “de meest opwindende tijd van mijn leven” of een “avontuur”.

Tivadars amoraliteit heeft zijn zoon grondig besmet. In een berucht interview van 60 minuten, waarin het Soros-netwerk en zijn mediabestandgenoten hard hebben gewerkt om te draaien, stemde Soros koel in dat hij ‘had geholpen bij de inbeslagname van eigendommen van de Joden’. Vervolgens ontkende hij schuldgevoelens. op de markten – dat als ik er niet was – ik het natuurlijk niet deed, maar iemand anders zou het doen, ” merkte hij op .

Het weergalmde zijn reactie op beschuldigingen van het kwetsen van de Britse economie. “Wanneer u speculeert op de financiële markten, bent u vrij van de meeste morele zorgen waarmee een gewone zakenman wordt geconfronteerd.”

De vader had geprofiteerd van het verkopen van vervalste documenten aan rijke Joden en de zoon had genoten deel uit te maken van het in beslag nemen van het eigendom van een rijke Joodse familie. Noch vader noch zoon, voor wie de God van de bijbel een menselijke uitvinding was en Joodse verwantschap louter “tribalisme” was, voelde er enige schuld aan.

Ze hadden geen morele of etnische trouw. Het waren geen Joden, etnisch of religieus.

Inderdaad, de naam Soros werd gebruikt om de Joodse oorsprong van de familie te verdoezelen. Zelfs vóór de oorlog had Erzebet, de moeder van Soros, hun naam willen veranderen zodat haar zonen niet als joden gestigmatiseerd zouden worden. Als Tivadar louter amoreel was, verachtte Erzebet actief joden. “Mijn moeder was behoorlijk antisemitisch en schaamde zich joods te zijn,” vertelde hij een interviewer. Erzebet was tegen het besnijden van Paul, de broer van George. Net als andere leden van de Soros-clan bekeerde Erzebet zich uiteindelijk tot het christendom. Maar haar zoon kon niet in het jodendom of het christendom geloven. Hij had maar één geloof. In zijn eigen goddelijkheid.

“George bekeerde zich niet,” merkt Soros: The Life and Times of a Messianic Billionaire op, “wat voor zin zou bekering hebben voor iemand die atheïst was?”

George Soros, de kleinzoon van een schizofreen, de zoon van een slimme financiële manipulator en een neurotische mysticus, zou de conflicterende erfenis van zijn ouders fuseren door zijn eigen geldige god te worden.

In een interview met New Yorker besprak hij zijn gevoel een bovenmenselijke filantroop te zijn. “God in het Oude Testament heeft een aantal attributen, weet je. Zoals onzichtbaar – ik was behoorlijk onzichtbaar. Welwillend – ik was behoorlijk welwillend. Alziend – ik probeerde alziend te zijn. Dus ik speelde het uit.”

Als God slechts een menselijke uitvinding was, zoals George en zijn vader geloofden, waarom zou hij dan geen god zijn? Hoe meer rijkdom en macht Soros verzamelde, hoe meer hij god kon spelen in zijn goddeloze wereld.

Of, zoals Soros het bij een andere gelegenheid zei, “ik droeg een aantal nogal krachtige messiaanse fantasieën met me mee vanaf de kindertijd die ik voelde dat ik moest beheersen, anders zouden ze me in de problemen kunnen brengen. Maar toen ik mijn weg had gevonden in de wereld, wilde ik mijn fantasieën uitleven voor zover ik het me kon veroorloven. “

Als een van de rijkste mannen die er zijn, kon George Soros het zich veroorloven om hen veel te verwennen. En door zijn eigen god te worden, kon Soros aan zijn schaamte ontsnappen en zijn gevoel van minderwaardigheid onderdrukken. Goden schamen zich niet, geen schuld en geen moraal. Maar George was geen god. Hij was een man die zich voor God verbergde door God te spelen. Zijn beschamende geheim lag in de God en zijn volk tegen wie hij had gezondigd.

De Joodse oorsprong van de familie was de geheime schande van Soros. Schwartz, een joods gezin, was dood. Ze waren vervangen door de Soros-clan. George, die ooit een Bar mitswa had gehad, was herboren als een nazi-medewerker. En toen, na de opwinding van de oorlog, spoelde hij aan als een gewone vluchteling in het VK.

Het was niet de Holocaust die Soros had getraumatiseerd. Maar de nasleep van niemand zijn.

De Holocaust was de meest opwindende tijd in zijn leven geweest. Na de oorlog werd hij een vluchteling in Engeland, afhankelijk van de liefdadigheid van Britse joodse organisaties die werden gefinancierd door het soort mensen dat hij en zijn vader niet zo lang geleden naar de schoonmakers hadden gebracht. Hij heeft op bedrieglijke wijze een Joodse liefdadigheidsinstelling bedrogen die bedoeld was om de ongelukkigen te helpen en zou decennia later blijven roken en opscheppen over die daad.

In de loop van de decennia werd George Soros zeer rijk en zeer hol. “Ik heb mijn hele leven met een dubbele persoonlijkheid geleefd,” schreef hij later. Hij was noch een Jood, noch een nazi. Hij behoorde tot geen enkele natie en geen religie. Hij had een fortuin verdiend, maar zijn bestaan ​​had geen doel behalve zijn grootheidswaan.

Ooit was Soros ervan overtuigd dat hij ‘een soort god of een economische hervormer zoals Keynes, of, nog beter, zoals Einstein’ zou zijn. Maar buiten de financiële wereld was hij een middelmatigheid.

George Soros gooide 15 boeken en eindeloze krabbelde gedachten weg. Hij heeft geprobeerd een filosofisch systeem te ontwikkelen. En het is allemaal zo onbeduidend dat zelfs zijn politieke bondgenoten zich er niet druk om maken. Zijn minderwaardigheid is echt. Hij heeft nooit een enkele gedachte buiten de financiën gehad waar iemand om zou geven zonder ervoor te worden betaald. Zijn enige vaardigheid is koelbloedige financiële manipulatie ondersteund door een enorm informatienetwerk.

Lees ook:  Valt het geesteskind van de westerse elite - de Europese Unie - uiteen? JA zegt Soros

Zijn enige manier om zijn minderwaardigheidscomplex te overwinnen en zijn geloofsovertuigingen te valideren, was door zijn geld te gebruiken om de landen en de mensen, inclusief de Joden, uiteen te halen waar hij zich nooit deel van had gevoeld.

“Ik ging naar Engeland in 1947 en vervolgens naar de Verenigde Staten in 1956. Maar ik ben nooit helemaal een Amerikaan geworden. Ik had Hongarije achter zich gelaten en mijn joodsheid uitte zich niet in een gevoel van tribale loyaliteit die me ertoe zou hebben gebracht Israël te steunen ‘, zou hij later schrijven. Hij trouwde een tweede keer, maar zijn moeder, de ‘typische Joodse antisemiet’, werd katholiek en haatte zijn tweede vrouw omdat ze ‘te joods’ was.

Dit huwelijk zou uiteindelijk ook uit elkaar vallen.

“Joods zijn was een duidelijk stigma,” vertelde Soros. “Er was altijd de wens om het te transcenderen, om eraan te ontsnappen.”

“De assimilatie-joden in Hongarije hadden een diep gevoel van minderwaardigheid en het heeft lang geduurd voordat ik daar doorheen ben gegaan,” zei hij. “Deze hele interesse in universele ideeën is een typisch middel om te ontsnappen aan het specifieke.”

En hij ‘ontsnapte aan het specifieke’ door ‘dit universele concept van open samenleving te omarmen’.

Het universalisme van zijn Open Society Foundation was, net als zijn marxistische voorouders, een middel om de geheime Joodse schaamte te transcenderen.

“Ik denk niet dat je ooit antisemitisme kunt overwinnen als je je als een stam gedraagt,” verklaarde hij. “De enige manier om het te overwinnen is door de tribaliteit op te geven.”

Soros haat de Schwartzes voor zijn geheime schaamte, het bestaan ​​van antisemitisme. Als er geen Joden meer waren, zou er geen antisemitisme meer zijn. En zijn geheime schaamte zou eindelijk worden weggenomen.

Net als zijn vader en moeder probeerde Soros de ‘tribaliteit’ van joods zijn, de schaamte en inferioriteit te overwinnen, door een hekel te hebben aan die joden die, in tegenstelling tot hem en zijn ouders, joods bleven, de ‘Schwartzes’ die geen ‘Soroses’ werden , de Joden die daar stonden en zagen hoe hun bezittingen in beslag werden genomen door zijn ‘goedhartige’ nazi-medewerkers, en het ergste van alles, degenen die ‘Samsons’ werden en terugvochten.

George Soros haat de Joden van Israël die noch collaborateur noch slachtoffer werden, maar vooral vochten en wonnen. Het bestaan ​​van Israël is een schandelijke herinnering aan zijn verraad en lafheid.

“De houding ten opzichte van Israël wordt beïnvloed door het beleid van Israël en de houding ten opzichte van de Joodse gemeenschap wordt beïnvloed door het succes van de pro-Israëlische lobby bij het onderdrukken van uiteenlopende opvattingen,” heeft hij beweerd.

Hij gaf de ‘heropleving van antisemitisme in Europa’ de schuld van Israël en stond erop dat ‘als we die richting veranderen, ook antisemitisme zal verminderen’.

In de verdraaide geest van Soros zijn Joden verantwoordelijk voor antisemitisme.

Soros wil niet joods zijn. Hij schaamt zich diep voor zijn joodse wortels. Hij beschuldigt joden van antisemitisme. En terwijl hij Joodse evenementen en organisaties vermijdt, maakt hij af en toe een uitzondering.

Een Hongaars joods cultureel evenement met Hongaarse dansers, muzikanten en traditionele gerechten lokte Soros naar een prijs voor een schrijver. In plaats daarvan werd Soros uitgejouwd voor een woedeaanval waarin hij Israëli’s vergeleken met de nazi’s voor een publiek van overlevenden van de Holocaust.

‘Ik heb gehoord wat er is gebeurd. Als ik daar was geweest, ‘zei Elie Wiesel later. “Ik zou zijn weggelopen.”

Terwijl Soros Israël met de nazi’s vergeleek, heeft hij islamitische terroristen verdedigd die joden vermoorden.

“Amerika en Israël moeten de deur naar Hamas openen”, drong Soros aan in een redactie van Financial Times . “Noch Hamas noch Hezbollah kunnen alleen als doelen in de oorlog tegen terreur worden behandeld, omdat beide diepe wortels in hun samenlevingen hebben”, betoogde hij in een ander redactioneel artikel. “AIPAC moet zijn deel van de verantwoordelijkheid dragen voor het helpen en bijstaan ​​van beleid, zoals de hardhandige reactie van Israël op Hezbollah afgelopen zomer en zijn aandringen op het behandelen van Hamas alleen als een terroristische organisatie,” schreeuwde hij in een kruipend essay.

De media hebben ten onrechte beweerd dat kritiek op George Soros een antisemitische trope is. En toch heeft Soros het gebruik van antisemitische tropen verdedigd. “Het feit dat constructieve critici van Israël dingen zeggen die, wanneer ze uit hun context worden gehaald of op provocerende wijze worden geparafraseerd, vergelijkbaar kunnen worden gemaakt met de opmerkingen van antisemieten, maken hen niet antisemitisch”, had hij volgehouden.

Na het verdedigen van antisemitische tropen gericht tegen Israël, speelt Soros het slachtoffer.

George Soros is een sponsor van talloze groepen die dingen op “provocerende manieren” zeggen. Hij is de peetvader van de anti-Israëlische lobby in Amerika, verspreidt zijn geld over het spectrum van NIAC tot J Street, financiert conventionele anti-Israël BDS-groepen en verstrekt stealth-geld aan Trojaanse paardenorganisaties zoals J Street die bedoeld zijn om Amerikaans te coöpteren Joden om de Joodse staat te ondermijnen.

De begunstigden van Soros-contanten waren Al-Haq , een anti-Israëlische groep waarvan de uitvoerend directeur is omschreven als een senior leider in de PFLP-terroristische organisatie.

Om de geheime schaamte van zijn joodse afkomst te overstijgen, heeft de rijkste antisemiet ter wereld een wijdverbreide oorlog tegen de Joden gefinancierd. Alleen in een wereld zonder joden kan Soros eindelijk geloven dat hij god is.

“Het is een soort ziekte als je jezelf als een soort god beschouwt, de schepper van alles, maar ik voel me er nu comfortabel bij sinds ik het begon uit te leven,” zei de miljardair ooit.

In plaats van Soros te genezen, maakte therapie hem tot een megalomane, ontsnapte hij aan zijn schaamte door een god te worden.

Maar, zoals de Oostenrijkse schilder die ook besloot dat hij god besefte, vereist dat het wegwerken van de Joden.

De definitieve oplossing van Soros voor antisemitisme is de bekende marxistische formule om van antisemitisme af te komen door de joden kwijt te raken. Als er geen Joden meer zijn, zal Soros worden genezen van zijn geheime schaamte.

Het enige dat nodig is, is weer een Holocaust.Lees ook:  De Chinezen zijn er klaar voor. En wij?

Comments

comments