U wilt de burgeroorlog – en begin nu

U wilt de burgeroorlog – en begin nu

2 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

Het nieuwe jaar had niet beter kunnen beginnen: de zon scheen, een lichte vorst had het bos en de weiden bedekt met witte vorst, die glinsterde in de zon en deed denken aan sprookjes. Diepe kalmte lag over de vallei, die nog steeds in mist gehuld was. Ik liep met honden en vrienden in de voetsporen van een helaas vergeten dichter uit het Goethe-tijdperk. We namen champagnepauzes onder oude eiken en ik zei dat als reizen helemaal verboden was, we ons konden troosten in zo’n prachtige omgeving. Na de wandeling was er een prachtige stoofpot met vier soorten vlees op basis van een middeleeuws recept, zelfgemaakte rumstoofpot, orakels met magische stenen om onze kansen voor 2020 te verkennen (ik was beloofd geld, of het te krijgen of uit te geven, was onzeker). Toen ging ik terug naar huis en maakte de fout om de laptop te openen. Toen sprong de oorlog op me af.

Het begon met een huidige oproep voor moord en doodslag op de linkse extremistische site indymedia, die eigenlijk verboden was maar nog steeds online leeft. Een “zwarte groep”, die zij beweren te bestaan ​​uit “zeer intelligente, gewapende, georganiseerde vrije geesten”, heeft zojuist aangekondigd (spelfouten in het origineel van de zeer intelligente):

“Alleen geweld is de sleutel, want verpletterend fascisme betekent opvallend, idealiter zodat de bruine parasiet daarna nooit meer beweegt.” 

Voor iedereen die niet duidelijk genoeg was, staat in de onderstaande tekst:

“Dit is een oproep tot geweld … Bewapen jezelf, nee niet met stokken en Molotov-cocktails, maar met geweren, levende munitie en explosieven, want we staan ​​voor een oorlog, ja het is al begonnen!”

Er moet oorlog worden gevoerd tegen “Nazi-Duitsland”, waarvan wordt gezegd dat het nooit heeft opgehouden te bestaan. De zeer intelligente zien de “bruine pest” in alle staatsinstellingen, maar vooral in het “gepeupel”. Men zou dit pamflet “geschreven in liefde voor de mensheid” kunnen afwijzen als een uitstroom van verwarde geesten als het nog niet was gedaan. 

Tegelijkertijd kondigen de ‘feministische autonome cellen’ op indymedia aan dat ze de auto van journalist Gunnar Schupelius op oudejaarsavond in brand hebben gestoken: 

“De BMW SUV geparkeerd voor zijn appartement aan de Wiesbadener Strasse in Berlijn-Wilmersdorf … Schupelius woont daar op de begane grond met zijn kinderen … We zullen, aangezien dit de tweede waarschuwing is (er staat al een Schupelius-auto in brand we willen u ten zeerste aanbevelen van baan te veranderen ”.

Procureur pleit voor “poging tot moord”

De stilte van Schupelius is griezeliger dan deze openlijke doodsbedreigingen. Geen horror van Tom Buhrow, geen uitdrukking van solidariteit van Georg Restle, geen enkel woord van Böhmermann, die anders altijd onmiddellijk zijn waarschuwende stem verheft. De Duitse Vereniging van Journalisten (DJV), die krachtig bescherming heeft geëist voor “Je oma is een Nazisau” – Danny Hollek , heeft het tot nu toe niet nodig geacht om zijn collega te helpen , die daadwerkelijk wordt aangevallen en bedreigd. De stilte in de zaak Schupelius is des te groter.

Lees ook:  Begint een nieuwe wereldorde? Voor de eerste keer zijn de VS / VK wereldwijd geïsoleerd

Danny Hollek on Twitter

Lass mal über die Großeltern reden, von denen, die jetzt sich über #Umweltsau aufregen. Eure Oma war keine #Umweltsau. Stimmt. Sondern eine #Nazisau.

Deze stilte is natuurlijk geen ongeluk. Terwijl de Hollek-zaak ging over het instrumentaliseren van de vermeende doodsbedreigingen om WDR-critici als rechten te bestempelen, worden de echte acties van de linkse extremisten graag geheim gehouden of slechts zeer voorzichtig gemeld over hoe de nationale aanvallen op politieagenten en reddingswerkers op oudejaarsavond.

Het topje van de ijsberg werd gemarkeerd door Connewitz in Leipzig, die al jaren werd geteisterd door linkse extremisten. Hier werden stenen, flessen en vuurwerk naar de politieagenten gegooid. Een officier (38), liggend op de grond, werd van zijn helm gescheurd en vervolgens ernstig gewond, zodat deze alleen door een noodoperatie gered kon worden. De officier van justitie pleitte voor “poging tot moord”. De dader is vluchtig, de nieuw opgerichte Soko linx is geïdentificeerd. 

De burgemeester van Leipzig is geschokt en veroordeelt de daad “uit de grond van zijn hart”. Hij kan echter niet verbaasd zijn omdat er jarenlang extremistische rellen in Connewitz zijn geweest. Er moet aan worden herinnerd dat kort voor Kerstmis de scène in Connewitz een bezoek ontving van MP Michael Kretschmer aan Plant 2, die werd gevolgd door genereuze steun voor de onafhankelijke kunstscène. Als de MP uiterst links hoopte te pacificeren, was dat tevergeefs.

“The Last Bull”

De linkse extremisten kunnen zich sterk voelen omdat ze keer op keer worden beschermd door politiek en de media. De linkse MEP Jule Nagel tweette:

“In plaats van dat de politie de buurt verlaat, lopen ze altijd hulpeloos door de menigte, rennen rond mensen en blussen vuren.”

Ter gelegenheid van het bezoek van Michael Kretschmer aan Connewitz, had de LVZ (Leipzig People’s Newspaper) de kop: 

“Anti-politie demo in Leipzig-Connewitz blijft ontspannen …” Er waren slechts vier gewonde officieren. Geen wonder dat linkse extremisten worden aangemoedigd om door te gaan met hardere ambachten.

Behalve in Leipzig waren er aanvallen op politie- en reddingswerkers in bijna alle grote steden in Silvster. In Berlijn zijn de linkse radicalen begonnen politieagenten aan te vallen met jachtgeweren. Een politieauto werd in brand gestoken in Hamburg. 

Deze aanvallen op de politie zijn ook niet verrassend, omdat het werk van de politie in veel media wordt gestigmatiseerd. Bijna alle meldingen van radicale linkse rellen zijn gegarneerd met de schuld aan de politie. De politie wordt in veel films door de openbare dienst afgewezen. Terwijl de officieren landelijk worden aangevallen, wordt een film “The Last Bull” vertoond in de bioscopen, waarin het politiewerk minachtend wordt veracht. Funk schoot de vogel  dit is een Duitse online mediadienst en inhoudsnetwerk van ARD en ZDF voor jongeren en jongvolwassenen tussen 14 en 29 jaar. ARD en ZDF zijn gezamenlijke aanbieders en gelijke omroepen van het aanbod. De leiding is de Südwestrundfunk (SWR). Funk produceerde het nummer ” Fick die Cops … das sind Bullenschweine ” met een koor in 2018 .Lees ook:  Verpleegsters in Arizona nemen het op tegen demonstranten na het redden van coronaviruspatiënten

Comments

comments