Welke rechtopstaande burgers geloven versus welke gekke samenzwering Theoristen geloven

Welke rechtopstaande burgers geloven versus welke gekke samenzwering Theoristen geloven

2 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

Gekke, domme samenzweringstheoretici geloven dat een volwassen wereldbeeld scepticisme tegenover macht vereist.

Slimme rechtopstaande burgers geloven dat de overheid je vriend is en de media helpen.

Gekke, domme samenzweringstheoretici geloven dat machtige mensen soms in het geheim immorele plannen maken.

Slimme rechtopstaande burgers geloven dat de tv altijd de waarheid vertelt en dat de CIA zonder reden bestaat.

Gekke, domme samenzweringstheoretici geloven dat extreme geheimhouding van de overheid het noodzakelijk maakt om mogelijke theorieën te bespreken over wat er aan de hand is achter die sluier van opaciteit.

Slimme rechtopstaande burgers geloven dat alleen omdat een wereld dominerende overheid met het machtigste leger in de geschiedenis van de beschaving geen transparantie heeft en geen verantwoording verschuldigd is aan het publiek, dat niet betekent dat je er helemaal paranoïde over moet zijn.

Gekke, domme samenzweringstheoretici geloven dat het prima is om vragen te stellen over belangrijke gebeurtenissen in de wereld, zelfs als hun regering zegt dat ze dat niet moeten doen.

Slimme rechtopstaande burgers geloven dat alles wat ze moeten weten over de realiteit uit de engelachtige mond van Mike Pompeo komt.

Gekke, domme samenzweringstheoretici geloven dat de zeer rijken zich soms bezighouden met snode gedrag om hun rijkdom en macht uit te breiden.

Lees ook:  Lucratieve luchthandel: De reden echte voor steeds meer windmolens

Slimme rechtopstaande burgers geloven dat miljardairs zich altijd gedragen met dezelfde waarden die hen in de eerste plaats hun miljarden opleverden: eerlijkheid, moraliteit en vrijgevigheid.

Gekke, domme samenzweringstheoretici vinden het belangrijk om de leugens te herinneren die hebben geleid tot de invasie van Irak, en de rampzalige gevolgen van blind vertrouwen in overheidsclaims.

Slimme rechtopstaande burgers geloven dat “Irak” een fictief land is dat lijkt op Narnia of Middle Earth, uit de geschriften van een fantasieschrijver genaamd George Galloway.

Gekke, domme samenzweringstheoretici geloven dat Syrië vecht om te voorkomen dat het een ander Libië wordt in een verdedigingsoorlog tegen extremistische volmachtlegers van het in de VS gecentraliseerde rijk, die miljarden dollars aan militaire steun kregen met het doel Damascus omver te werpen.

Slimme rechtopstaande burgers geloven dat Bashar al-Assad een real-life versie is van een cartoon-superschurk die net in 2011 willy nilly begon te vermoorden omdat hij van het vermoorden van burgers houdt, waarna zijn vriend Vladimir Poetin in 2015 meedeed omdat hij ook van het vermoorden van burgers houdt.

Gekke, domme samenzweringstheoretici geloven dat de uitgebreide geschiedenis van de leugens van de Amerikaanse regering betekent dat je altijd bergen van onafhankelijk verifieerbaar bewijs moet eisen als ze beweren over niet-geabsorbeerde naties.

Lees ook:  Kijk! Extreem-rechtse katholieken laten vieze, vrouwenhatende dokter leeglopen: ‘Ze openen hun benen niet meer!’

Slimme rechtopstaande burgers geloven dat Rusland in 2016 letterlijk een oorlog tegen de Verenigde Staten pleegde, China orkestreert een tweede Holocaust, Maduro verhongert opzettelijk de Venezolaanse bevolking omdat hij hen haat, Assad gebruikt chemische wapens, maar alleen als het geen strategische zin heeft , Cubaanse spionage-krekels proberen Amerikaanse diplomaten te vermoorden, er is overal novichok en elke niet-conforme partij in het Midden-Oosten werkt in het geheim voor Iran.

Gekke, domme samenzweringstheoretici geloven dat het moeilijk kan zijn om erachter te komen wat er gaande is in een massamedialandschap dat doordrenkt is met de propaganda van het in de VS gecentraliseerde rijk.

Slimme rechtopstaande burgers geloven dat alles wat je hoeft te doen om ervoor te zorgen dat je alle feiten krijgt, televisie kijken is en vanuit de kamer schreeuwt als je per ongeluk voorbij RT bladert.

Gekke, domme samenzweringstheoretici geloven dat het incident met de Golf van Tonkin vervalst was, het verhaal ‘baby’s uit incubators halen’ was een leugen, Saddam had geen massavernietigingswapens, de verkrachtingslegers van Gaddafi hebben nooit bestaan ​​en de Libische interventie ging nooit echt over humanitaire zorgen .

Slimme, oprechte burgers geloven dat het beter is om niet aan zulke dingen te denken.

Gekke, domme samenzweringstheoretici geloven dat de nieuwste WikiLeaks-publicaties van interne OPCW-documenten voldoende bewijs leveren dat we zijn gelogen over het Douma-incident in 2018.

Lees ook:  Middenklasse dodelijke spiraal : consumenten hebben nooit meer schulden gemaakt en faillissementen lopen op

Slimme rechtopstaande burgers geloven dat die documenten niet echt zijn, omdat  de New York Times er  nooit over heeft gerapporteerd.

Gekke, domme samenzweringstheoretici geloven dat toenemende niveaus van overheidsgeheim het voor overheidsinstanties gemakkelijker maken om onethische dingen in het geheim te doen.

Slimme rechtopstaande burgers geloven dat het stellen van je regering je een Russisch antisemiet maakt.

Gekke, domme samenzweringstheoretici geloven dat de miljardairklasse die de massamedia bezit een natuurlijke stimulans heeft om de status-quo te ondersteunen waarop het is gebouwd, en zo een omgeving te creëren waarin verslaggevers worden gestimuleerd om altijd de gevestigde orde te ondersteunen.

Slimme rechtopstaande burgers geloven dat als dat soort samenzwering echt zou gebeuren, het in het nieuws zou zijn geweest.

 Comments

comments