Britse komiek deelt sneer uit tegen Thunberg

Britse komiek deelt sneer uit tegen Thunberg

3 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

De klimaatactivist is gewend belachelijk gemaakt te worden. Maar nu deelde een partner met stevige Britse humor haar uit. Greta moet “leven, drinken en worden gevingerd”. Veel Britten waren achteraf niet “geamuseerd”. De Zweed viert vandaag haar 17e verjaardag.

Dankbaarheid is het loon van de wereld, en Greta Thunberg kan daar een lied over zingen. Bijna geen enkele andere persoon in het openbare leven veroorzaakt zoveel opschudding als de 16-jarige Zweed. Kortom, het is een feest voor politiek incorrecte komieken, misschien zelfs uit Groot-Brittannië.

Comedian Rosie Jones nam de klimaatactivist op haar borst tijdens de oudejaarsavondeditie van een Ulk-show, die heel diep onder de riem mikte. Verschillende toeschouwers waren toen “geschokt” en weinig geamuseerd. Wat was er gebeurd?

Zoals te verwachten, spraken de tv-gasten ook over Thunberg tijdens de humoristische recensie van het jaar. Immers, dit was de Time Magazine uitgeroepen tot Persoon van het Jaar. Als klimaatactivist zei Jones aanvankelijk dat Thunberg “geweldig” was en dat ze “briljant” was.

Maar doe het nu niet! Ze moet een beetje meer leven, “voegde de lichamelijk en geestelijk gehandicapte Jones toe.

Dit werd gevolgd door advies dat bij veel Britten opwinding veroorzaakte.

Ze is pas 16. Ze zou twee dingen moeten doen: Lambrini. Rood.] Drink en wordt eens lekker gevingerd.

Mandy Rose Jones on Twitter

Just seen @TheLastLeg from last night and saw Rosie Jones making fun of @GretaThunberg. I heard it wasn’t live so this could’ve been cut? What example are we setting to young people making a change if we allow jokes like that to be aired?!

Terwijl de grap het publiek aan het lachen maakte, waren de reacties op sociale media gemengd.

Welk voorbeeld geven we aan jongeren die iets willen veranderen als we toestaan ​​dat zulke grappen worden uitgezonden? “, Aldus klimaatactivist en BBC-medewerker Mandy Rose Jones.

Lees ook:  OPROEP: Wij hebben jullie nodig!


Comments

comments