Het volk van Iran is niet onze vijand

Het volk van Iran is niet onze vijand

4 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

De meeste Amerikanen kenden Qasem Soleimani pas toen de Israëli’s de perfecte gelegenheid vonden om hem te laten vermoorden. Ze gaven het Pentagon de bevelen en overhandigden Donald Trump vriendelijk alle eer, terwijl hij zijn ijs at en het op tv zag .

Tot nu toe is het post-hoc-argument van Trump voor het vermoorden van de belangrijkste militaire functionaris in Iran dat de demonstranten die Amerika na 17 jaar bezetting uit Irak willen hebben wat structurele schade aangericht aan de Amerikaanse ambassade in Bagdad. De man die gedeeltelijk specifiek werd gekozen om ons uit buitenlandse oorlogen te houden, probeerde het protest te onderdrukken door een afbeelding in lage resolutie van de Amerikaanse vlag voor Kanye West en Morton Klein te plaatsen voor cyberbegroeting. Tot nu toe juichen alleen betaalde volgelingen deze escalatie toe.

Sommige van de Democraten klagen lauw over een technische kwestie, dat de beslissing om Soleimani te vermoorden zonder toestemming van het congres werd genomen, maar ze lezen slechts een script geschreven voor onze fantasiedemocratie. De meeste Democraten stemden voor het militaire budget van $ 738 miljard dollar en schrapten een bepaling die specifiek een unilaterale oorlog met Iran zou hebben verboden. Ze zaten erin.

Nicole Alexander Fisher on Twitter

@AbbyMartin The latest NDAA also stripped a provision that called for no unauthorized war with Iran. 188 Democrats voted for this NDAA rather than going back to the drawing board.

Adam Schiff beweert dat hij gemengde gevoelens heeft over de hit, maar er zullen geen hoorzittingen of afzeggingsprocedures zijn over de president die drone drive-bys doet in een zogenaamd soevereine natie tegen vertegenwoordigers van het buitenland waarmee we niet in oorlog zijn.

De oorlog met Iran is 40 jaar in de maak, tweeledig en de beslissing is niet voor referendum. Dit geldt voor alle massavernietigingswapens die we aan Saddam Hussein hebben gegeven om tegen Iran in de jaren 80 te gebruiken, voor het nucleaire akkoord van Obama dat eigenlijk gewoon een manier was om informatie te verzamelen over de Iraanse infrastructuur en capaciteiten, tot de huidige campagne om de Ayatollah te provoceren bij het ingaan van de klassieke oorlog zijn de Joden in Washington en hun oranje golem klaar om ons land te kamikazen. Het enige dat Iran kan doen om te stoppen, is ophouden te bestaan ​​of vechten. Israël en het Amerikaanse jodendom (95% die Israël ondersteunt) zullen nooit een competente en ideologisch principiële regionale rivaal tolereren.

Lees ook:  Waarom wordt Trump niet geconfronteerd met afzetting vanwege COVID-19?

Een leeuw in de winter

Generaal Soleimani was geen willekeurige militaire officier. Deze figuur wordt beschouwd als een legende in zijn huis en in een groot deel van het Midden-Oosten en verenigt zowel hardliners als hervormers als een patriottisch symbool. Zelfs de meest gepassioneerde haters van Soleimani in Tel Aviv en Washington geven toe dat hij een militair genie is, een pius krijger-monnik en een man die altijd vanaf het front heeft geleid.

Na 9/11 bood Soleimani inlichtingen en hulp aan de regering van de Verenigde Staten, maar werd afgewezen. De begeleiding van Soleimani was van groot belang om Hezbollah te helpen Israël te verslaan tijdens de 33-daagse oorlog in 2006, waarvoor chirurgische precisie nodig was vanwege de massale Amerikaanse troepenopbouw in de regio die volgens Israël dekking zou bieden. In Irak en Syrië was Soleimani de belangrijkste figuur bij het terughalen van deze twee landen van ISIS en Al-Qaida. Toen ISIS, met al hun Amerikaanse wapens, op het punt stond Bagdad in te nemen, werd de generaal naar binnen gebracht als een moraliserende supervisor, die sjiitische milities verenigde om het gevecht van hun leven te omhelzen. In Syrië leidde Soleimani niet-sektarische gevechtsgroepen van moslims en christenen om de barbaren te verdrijven die Israël en Amerika hadden losgelaten op de Oost-mediterrane staat.

Lees ook:  De Donald Trump-show

Soleimani’s levensmissie was bekend voor diegenen onder ons die strijden tegen de zionistische genocide tegen ons in onze eigen landen: om zijn volk te bevrijden van niet alleen het Israëlische dreigende, maar het internationale jodendom als geheel. Zijn militaire carrière zag de castratie van de Saoedi’s, de beheersing van de Israëlische expansie, de last-minute redding van christelijke en andere religieuze minderheden, en tot vandaag, een stijgend, definitief verzet tegen de consolidatie van Joodse macht over de hele wereld.

De laatste oorlog

Op dit punt lijkt hete oorlog onvermijdelijk. Zelfs zionisten die hun carrière hebben doorgebracht op zoek naar een oorlog met Iran, zoals Max Boot en Richard Haas , weten dat Amerika een streep in het zand heeft overschreden. Op zijn minst zal geen enkele Amerikaanse soldaat ooit weer veilig zijn in het Midden-Oosten.

Trump lijkt een fusie van FDR en Churchill te zijn. Hij is FDR voor zover hij een rijke plutocraat was, gekozen als een populist die beloofde Amerika niet bij een andere buitenlandse oorlog te betrekken. Hij is Churchill in die zin dat hij het Amerikaanse rijk graag weggooit over een testikel die door de Jood in een bankschroef is geplaatst. De impeachment-hoorzittingen, in stasis gehouden en gebaseerd op belachelijke voorwendselen, lijken steeds vaker te worden beschouwd als een uitdaging voor Trump om te doen wat ze zeggen of sterven in de gevangenis.

De VS vertoont elk symptoom van een rijk dat op instorten staat: een onverzoenlijk verdeelde en rottende burgerij, raciale en culturele incoherentie, een totaal losstaande oligarchie, geen overkoepelende missie of verhaal, en een te grote afhankelijkheid van internationale huurlingen om de oorlogen te voeren. Tegen 2009 waren er meer soldaten dan het Amerikaanse leger met 3-1 in Irak en Afghanistan.

Voeg de oorlog-profiteurs toe , wijd open grenzen, instortende infrastructuur en ongekende rijkdom aan geschiedenis, en een hele generatie gezonde jonge blanke mannen vernietigd door drugs en zelfmoorden, een wanhoop ontwikkeld door Joden, die in tegenstelling tot Iraniërs ons bespotten zoals ze doen het. Laten we eens kijken hoe rust aan het thuisfront de torenhoge voedsel- en gasprijzen overleven.

Lees ook:  DE DIEPSTAAT VAN DE VS "INVOERING VAN DE PRESIDENT TRUMP"

Een oorlog met Iran is onze lijn in het zand. Alle blanke mannen moeten het leger boycotten, dat wordt gerund door mensen die ons meer verachten dan een vermeende internationale vijand ooit zal doen. De laatste 3 jaar van het weggooien van onze rechten en burgerlijke vrijheden laten zien dat het blanke Amerikanen zijn die altijd de eerste en laatste vijand van de VS plutocratie zullen zijn. Als u momenteel dient, kunt u eervol ontslagen worden door uzelf een aanbidder van Asatru te verklaren en anoniem uw superieure officieren te e-mailen en zich voor te doen als een zeer betrokken lid van Antifa . Zelfs als er geen open oorlog uitbreekt, garanderen de recente massieve troepenopbouw in het Midden-Oosten dat je een doelwit wordt. Laat Zion zijn anarchistische neoliberale voetvolk sturen in jouw plaats!

We moeten onze eigen populistische anti-oorlog protestbeweging voorbereiden om de oorlog naar huis te brengen. We moeten standvastig blijven in het licht van het komende tijdperk van politieke repressie dat niemand in generaties heeft gezien.

Het volk van Iran is niet onze vijand. Ze delen dezelfde afschuwelijke vijand en verdienen onze solidariteit. Ze moeten weten dat de burgers van Amerika niet weten wie hen regeert en dat beslissingen die met onze vlag worden genomen niet door ons worden genomen.

In naam van het bestaan ​​van ons volk en de toekomst van onze kinderen, en nog breder in naam van de mensheid, moeten we ervoor zorgen dat dit de laatste oorlog van Juda zal zijn.

Alleen dan kunnen we allemaal vrij zijn.

Qasem SoleimaniComments

comments