“In 2020 houden we hetzelfde wachtwoord”: de gele vesten op straat voor act 60

“In 2020 houden we hetzelfde wachtwoord”: de gele vesten op straat voor act 60

4 januari 2020 0 Door Indignatie redactie
0
()

Voor deze eerste akte van 2020 hebben de gele vesten zich in de hoofdstad verzameld om zich bij de mobilisatie van de vakbond tegen de pensioenhervorming aan te sluiten. Het politiebureau van Parijs heeft een bevel ingediend. Voor de eerste act van dit nieuwe jaar kwamen de Gele Vesten samen in Parijs, op een steenworp afstand van de Place de la Nation, in het XIIe arrondissement.

De rally die gepland staat om 12.00 uur gaat richting het Gare de Lyon om deel te nemen aan de geplande demonstratie, op verzoek van verschillende vakbondsorganisaties, tegen de toekomstige pensioenhervorming door de regering .

Thomas Bonnet on Twitter

Premier samedi de mobilisation des Gilets Jaunes en 2020 sous le soleil parisien #Acte60

Deze tweede processie begon ondertussen rond 13.00 uur in de richting van het Gare de l’Est, langs de plaatsen de la Bastille en de la République.

Van haar kant heeft het politiebureau van Parijs een decreet uitgevaardigd dat “elke bijeenkomst van mensen die beweren onderdeel te zijn van de beweging van gele vesten op de Avenue des Champs-Elysées, in zijn deel tussen de plaats Charles-de-Gaulle (inbegrepen) en de Rotonde Champs-Elysées-Marcel-Dassault, op loodrechte sporen over een afstand van 100 meter van dit gedeelte van de laan. ” De omtrek omvat ook het Elysée-paleis, het ministerie van Binnenlandse Zaken, de Nationale Assemblee, Matignon, de kathedraal Notre Dame, de politie-prefectuur en het Forum des Halles.

Préfecture de Police on Twitter

Manifestations | Le préfet de Police a pris un arrêté concernant les manifestations du samedi 4 janvier 2020 dans plusieurs secteurs de la Capitale. Consultez notre communiqué de presse et l’arrêté n°2020-00002 pour plus de précisions ➡️ https://t.co/zIUnzUUUJi

Aanwezig in de processie sprak Jérôme Rodrigues, figuur van de Gele Vesten, tegen de microfoon van onze verslaggever Thomas Bonnet. “In 2020 houden we hetzelfde wachtwoord. We blijven op koers, we blijven beweren, onszelf tonen en onze woede schreeuwen op straat voor een volledige verandering van beleid […] en tegelijkertijd deelnemen aan de intersyndische processie om onze woede te claimen bij deze pensioenhervorming “, Betoogde hij bij de microfoon van RT Frankrijk en zei dat hij wilde dat de gele vesten” gehoord “werden en eiste” een volledige verandering van beleid “. “De claims zijn niet gewijzigd door een komma. We wachten om te kunnen worden ontvangen om te bespreken, “voegde hij eraan toe.

Lees ook:  Lezerspost: Stel dat coronavirus...?
OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments