Wordt Hezbollah losgelaten in de VS om wraak te nemen op Trump?

Wordt Hezbollah losgelaten in de VS om wraak te nemen op Trump?

4 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

De VS worden gewaarschuwd dat slaperscellen “op elk moment zonder waarschuwing doelen op de Amerikaanse bodem kunnen bereiken”

Er is nog nooit een grotere dreiging van terreuraanslagen op Amerikaans grondgebied geweest dan nu. In de nasleep van de moord op de Iraanse militaire chef Qassem Soleimani, beloven de beste Iraanse leiders wraak . Veel van de pratende hoofden op televisie speculeren dat Iran Amerikaanse doelen in het Midden-Oosten kan raken, maar wat ze vergeten is dat door Iran gesteunde terreurgroepen al een substantiële aanwezigheid hebben in Noord-Amerika. In het bijzonder, is Hezbollah betrokken geweest bij de Noord-Amerikaanse drugshandel voor een zeer lange tijd. In de loop der jaren hebben de reguliere media Al-Qaida en ISIS veel aandacht gegeven, maar de waarheid is dat Hezbollah veel beter wordt gefinancierd en veel beter bewapend is dan een van deze groepen ooit was, en nu de man aan de top van het leger voedselketen die Hezbollah hun marsorders gaf, is gedood door de Verenigde Staten. Als Hezbollah-slaapcellen ooit in de Verenigde Staten zullen worden losgelaten, is dit het moment waarop het zal gebeuren.

Natuurlijk begrijpen Amerikaanse functionarissen duidelijk dat er een bedreiging is. Zoals Paul Joseph Watson heeft opgemerkt, voeren autoriteiten in New York en Los Angeles beide de beveiliging op …

De dreiging van door Iran gesteunde Hezbollah-slaapcellen ingebed in grote Amerikaanse steden is opnieuw naar voren gekomen na het doden van de Quds Force-generaal Qasem Soleimani van Iran.

Na de moord op gisteravond van de Iraanse militaire leider, kondigden de autoriteiten in zowel New York als Los Angeles aan dat ze de veiligheid aan het vergroten waren in gereedheid voor mogelijke wraakaanvallen op Amerikaans grondgebied.

Dit komt omdat Iran erom bekend heeft dat het Hezbollah-terroristenslaapcellen heeft geplaatst, niet alleen in Europa, maar ook in de Verenigde Staten .

En een voormalige CIA-officier waarschuwt dat we moeten opereren in de veronderstelling dat slapercellen van Hezbollah ‘op elk moment zonder waarschuwing doelen op Amerikaanse bodem kunnen raken’ …

Voormalig CIA-functionaris Sam Faddis waarschuwde dat Hezbollah-slaapcellen zich verstopten in de VS en mogelijk doelen in het vizier hadden.

‘Het is meer dan mogelijk dat Hezbollah slaapcellen in de Verenigde Staten klaar heeft om te staken,’ vertelde Faddis aan DailyMail.com.

‘Op basis van wat we weten , moeten we aannemen dat ze dat doen en dat ze op elk moment zonder waarschuwing doelen op Amerikaanse bodem kunnen raken .’

Tot nu toe hebben Iraanse leiders zoals Soleimani altijd hun proxy’s tegengehouden om terreuraanslagen op Amerikaanse bodem te plegen, omdat de Iraniërs wisten dat dit mogelijk een volledige oorlog met de Verenigde Staten zou veroorzaken.

Maar nu Soleimani dood is en oorlog vrijwel een zekerheid is, lijkt er geen reden meer om zich terug te trekken.

Burgemeester van New York, Bill de Blasio, heeft zelden zin, maar voor één keer moet ik het met hem eens zijn. Tijdens een persconferentie op vrijdag vertelde hij verslaggevers dat we “in een de facto staat van oorlog” zijn …

Lees ook:  Trump verbiedt het populaire ‘TikTok’ in de Verenigde State

NYC-burgemeester Bill de Blasio zei dat ze belangrijke locaties zouden beschermen tegen ‘elke poging van Iran of zijn terroristische bondgenoten om wraak te nemen op de VS’

‘We moeten aannemen dat deze actie ons in een feitelijke staat van oorlog brengt’, vertelde hij vrijdag tijdens een persconferentie.

Het komt te midden van de angst dat de door Iran gesteunde militante Hezbollah-groep, die door de Amerikaanse regering is aangewezen als een buitenlandse terroristische organisatie, in de VS slaapcellen kan hebben die klaar staan ​​om wraak te nemen.

En hij heeft gelijk.

Met name de Iraniërs en hun volmachten gaan op zoek naar waardevolle doelen om te slaan, en er zijn er zeker veel in New York.

Dat betekent niet noodzakelijk dat daar iets zal gebeuren, maar het is absoluut een mogelijkheid.

En we weten wel dat Hezbollah eerder heeft “plannen gemaakt om Amerikaanse belangen in het land aan te vallen” …

Vorig jaar onthulde de strafrechtelijke vervolging en veroordeling in New York van de Hezbollah-agent Ali Kourani dat de terreuruitrusting al heeft gepland om de Amerikaanse belangen in het land aan te vallen en klaar is om te activeren als het het bestaan ​​van Hezbollah of Iran beschouwt als inzet.

Na de arrestatie van Kourani en een andere Hezbollah-agent genaamd Samer el-Debek, heeft de Amerikaanse inlichtingengemeenschap haar overtuiging omgekeerd dat het onwaarschijnlijk was dat Hezbollah aanslagen zou plegen in de VS

“Het is onze inschatting dat Hezbollah vastbesloten is om zichzelf een potentiële thuislandoptie te geven als een kritisch onderdeel van zijn speelboek voor terrorisme,” zei Nicholas Rasmussen, directeur van het nationale centrum voor terrorismebestrijding.

Helaas begrijpen veel Amerikanen niet de ernst van waar we mogelijk voor staan.

Hezbollah bestaat uit de meest radicale sjiitische terroristen op de hele planeet.

Dit zijn de jongens waar ISIS en Al-Qaida bang voor zijn.

Van alle terreurgroepen die er zijn, is Hezbollah de meest competente en de meest beangstigende van allemaal.

Naast terreuraanslagen wordt gemeld dat de regering Trump zich ook grote zorgen maakt over de mogelijkheid van cyberaanvallen .

De Iraniërs en hun volmachten zijn waarschijnlijk niet zo geavanceerd op dit gebied als Rusland, China en Noord-Korea, maar we weten wel dat ze een “cyberleger” hebben opgebouwd …

Analisten zijn van mening dat Teheran zijn capaciteit heeft opgevoerd om de belangrijkste westerse cyberinfrastructuur aan te vallen en zelfs een zogenaamd ‘cyberleger’ heeft opgebouwd dat trouw aan de Islamitische Republiek belooft.

Loic Guezo, hoofd van de Franse informatiebeveiligingsgroep Clusif, zei dat de cyberaanvallen in Iran vooral industriële doelen zoals dammen of krachtcentrales wilden beschadigen.

“Wat hier gevreesd wordt, is de impact op de samenleving – stroomonderbrekingen, vergiftiging, gaslekken, explosies, transportchaos en ziekenhuizen,” vertelde hij aan AFP.

Dus op een gegeven moment kan je macht uitvallen en realiseer je je misschien niet eens dat de Iraniërs erachter zitten.

Als en wanneer de Iraniërs en hun volmachten ons beginnen te raken, zal dit veel paniek veroorzaken. Amerika is volkomen onvoorbereid op wat komt en onze vijanden zullen daar volledig gebruik van maken.

De Iraniërs en hun volmachten vechten niet schoon en ze vechten niet eerlijk.

Een gevecht met hen aangaan zal niet mooi zijn, en als het uitbarst, zullen heel veel mensen waarschijnlijk dood eindigen.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  De linkse politiek van de VVD

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Ruzie! Haatimam zoekt ruzie met onderzoekscommissie in verhoorzaal Tweede Kamer: ‘Jullie willen mij de mond snoeren!’
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments