Greta verkoopt! Cups of T-shirts – Greta wil nu alleen verdienen en vraagt ​​handelsmerkbescherming aan

Greta verkoopt! Cups of T-shirts – Greta wil nu alleen verdienen en vraagt ​​handelsmerkbescherming aan

5 januari 2020 1 Door Indignatie redactie

Greta Thunberg wordt niet alleen maximaal op de markt gebracht door haar ouders en haar promotors uit de klimaatindustrie. Anderen willen ook geld verzilveren. Haar emotieloze portret is nu te vinden op allerlei Greta merchandising-producten zoals mokken, T-shirts of hoesjes voor mobiele telefoons GOED VOOR DE NATUUR GRETA!. Greta wil nu actie ondernemen en heeft handelsmerkbescherming aangevraagd.

Het klimaatpictogram is een echte gouden ezel, niet alleen voor haar zakelijke ouders en haar makers uit de klimaatindustrie. Anderen willen ook een stuk van de klimaat-waancake krijgen en het botte gezicht van de nu 17-jarige op de markt brengen door fysieke kracht. Greta t-shirts, Greta gsm-hoesjes of zelfs Greta-poppen verkopen dankzij het grote aantal idioten als gesneden brood.

De Greta-makers lijken nu echter genoeg te hebben gehad van de overexploitatie van hun gelddrukmachine. Zoals gemeld door de Bild- krant, zou de Asperger Greta naar verluidt een dag vóór Kerstmis via advocaat een aanvraag hebben ingediend voor bescherming van haar naam bij het Bureau van de “Europese Unie voor intellectuele eigendom” (EUIPO). Omdat: zodra uw naam is beschermd, de makers ervan deze willen gebruiken voor reclame of educatie – zolang de klimaathype nog steeds gaande is. En ze konden zelfs een Greta Thunberg-milieuprijs toekennen. Bovendien moet hun naam ook worden beschermd voor verzekerings-, geld- en onroerendgoedtransacties, sponsoring en fondsenwerving en maximaal worden benut.

Het bureau controleert momenteel of Greta daartoe het recht heeft, meldt de afbeelding. De officiële aanvrager is de “Greta Thunberg and Beata Ernman Foundation”. Wie vraagt ​​zich nu af wie Beata Ernman is: dit is het kleine zusje van het klimaatpictogram, dat uiteraard ook betrokken was bij het familiebedrijf Greta. Greta verkoopt! (SB)Lees ook:  Greta gaat muziek maken: hoe durf je (video)

Comments

comments