Waarschuwing India islamitische geestelijke roept op wapens op te nemen tegen regering

Waarschuwing India islamitische geestelijke roept op wapens op te nemen tegen regering

6 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

Maulana Jarjis Ansari Hafizullah zet moslims ertoe aan wapens op te nemen en jihad te voeren tegen de regering van India vanwege de Citizenship Wijzigingswet (CAA) van India.

Hafizullah verspreidt leugens onder zijn luisteraars door te beweren dat de regering alle moslims uit het land wil weggooien. “We zullen doden of gedood worden. Als we doden, zullen we bekendheid verwerven. Als we gedood worden, worden we martelaren ”, schreeuwde Hafizullah.

Zoals eerder gemeld door RAIR Foundation, “CAA zorgt voor het snel volgen van aanvragen van religieuze minderheden, waaronder Hindoes, Sikhs, Boeddhisten, Jains, Parsis en Christenen, uit Islamitisch Pakistan, Afghanistan en Bangladesh, maar niet moslims.”

Moslims kregen geen fast-tracking burgerschap aangeboden omdat de drie landen islamitisch zijn en ze niet worden vervolgd. ”

Veel dank aan Janya voor het vertalen van de onderstaande video in het Engels;

Bedankt aan Opinda voor dit artikel

“Allah heeft ons het recht op Jihad gegeven, Amit Shah speelt met vuur: Maulana zet moslims ertoe aan de wapens op te nemen tegen de regering van India”

“De Maulana prees Arvind Kejriwal voor het ‘ontmaskeren’ van Modi. Met behulp van denigrerende woorden van PM Modi en HM Amit Shah dringt de Maulana er bij moslims op aan de wapens op te nemen tegen de regering en jihad te doen om ‘onderdrukking’ te bestrijden.

Een islamistisch YouTube-kanaal met de naam MK Islamitisch kanaal heeft onlangs een weerzinwekkende toespraak geüpload door een Maulana Jarjis Ansari Hafizullah die tijdens zijn hele toespraak herhaaldelijk wordt gehoord en afwijkende opmerkingen maakt tegen de Indiase premier Narendra Modi en HM Amit Shah, die dreigt te gaan lonen ‘ jihad ‘in India omdat hij weigert de Citizenship Wijzigingswet (CAA) en de National Register of Citizens (NRC) -wet te accepteren door ten onrechte te beweren dat ze anti-moslim zijn.

De video werd op 18 december geüpload. Tot nu toe heeft hij meer dan 4 keer bekeken. Het MK Islamitische YouTube-kanaal laat zien dat het in oktober van dit jaar is gemaakt. De video’s, vele met dezelfde Maulana, hebben meer dan 27 weergaven op de 13 video’s geregistreerd die het tot nu toe heeft gedeeld.

De Maulana zegt in zijn haatdragende stem stoutmoedig dat als Modi of Shah hen (verwijzend naar de moslimgemeenschap) uit het land proberen te gooien, hij ‘jihad’ naar de laatste uithoek van India zou brengen. Hij hoort ‘inke baap ke baap ke baap ki bhi takat nahi hain ki humme bahar nikaal de (hun voorouders hebben ook niet de gal om ons uit de natie te gooien), humme nikaal ke toh dikha Modi, hum bhi jihad karne se peeche nahi hatengein (probeer ons weg te gooien Modi, we zullen ook niet aarzelen om jihad te voeren) ”.

Hoewel de regering herhaaldelijk heeft verduidelijkt dat  CAA helemaal geen betrekking heeft op Indiase moslims  , verspreidt de Maulana leugens onder zijn luisteraars door te zeggen dat de regering alle moslims uit het land wil weggooien. “

Video Vertaling door Janya:

Lees ook:  Roger Stone schijnt nieuw licht op Russia-Gate Hoax

Je hebt een wet gemaakt die moslims geen burgerschap zal geven. Weglopen is geen oplossing. Waarom zouden we wegrennen? Wil je ons uit India schoppen? Gaat u ons uit India gooien? Onze Sharia-wet heeft een laatste manier voorgesteld … Het is “Jihad”. 

Dit is wat onze SHARIA zegt … Modi … Takale (Amit Shah) Luister, Modi … “Mote” (Fat Man Amit Shah)

Luister: denk je dat we vanwege de wet het land zullen ontvluchten? We zijn niet bang voor je vader. Niemand kan ons uit India schoppen. Je verlaat het land. Waarom zouden we vertrekken? We hebben dit land onafhankelijk gemaakt. We hebben bloed vergoten … en je vraagt ​​of we indianen zijn? Het land is in handen van de verkeerde mensen. Is de premier van het land opgeleid?  

De premier zei dat ik Bachelor of Arts ben; Arvind Kejeriwal (CM-Delhi) heeft ons verteld dat hij een leugenaar is. Hij (PM) is een leugenaar, hij faalde op de middelbare school. Zelfs geen tiende standaardpas. Weglopen is geen oplossing voor het probleem. We zullen niet wegrennen. Als u ons met geweld probeert te verdrijven, heeft onze sharia ons een laatste redmiddel gegeven. De sharia heeft ons geleid om Jihad te doen. Oorlog voeren tegen het land. We zullen sterven om onze identiteit te redden. We zullen vechten tot de laatste adem. We zullen doden of gedood worden. Als we doden, zullen we bekendheid verwerven. Als we gedood worden, worden we martelaren … 

Ik ga een wet maken. Ze kennen de ABCD van de wet niet, maar willen wet maken. De hele wereld lacht.  

Een Amerikaans congreslid heeft gezegd … Verbied deze ‘Mota’ Amit Shah’s toegang tot de VS. Hij speelt met vuur. Amit Shah … Je speelt met vuur. Je weet niet wat een grote fout je hebt gemaakt. Je hebt problemen uitgenodigd.  

Als je twijfelt aan ons patriottisme … Als je twijfelt aan onze Indiaanse … Vergeet niet dat als ons huis brandt, je ook niet gered zult worden. Je huis wordt ook niet opgeslagen. Heb je het in Assam gezien? Het hoofdkwartier van de hulpsheriff CM werd verbrand. Zijn huis was omsingeld en hij heeft overal hulp ingeroepen. Nu werden alle netwerken gestopt en sociale media gedurende 24 uur verbannen. Dit is slechts een steekproef van vuur. Als je je aan die rekening houdt, moet je onthouden: niemand wordt gespaard. Wat is nu het doel van het leven … 

Je wilt alles pakken. Wat wordt weggelaten … Weglopen van de situatie is geen oplossing voor enig probleem. We zullen niet weglopen, Allah … We hebben mensen met zwaarden gezien en zijn nog steeds niet weggelopen. Waarom zou ik vertrekken? Dit is een 56 ″ kist. Niet zoals de machteloze (Narendra Modi)? Een man met een zwaard is voor Allah’s volgeling gekomen … en vroeg: “Wie zal je nu van de dood sparen?” Allah’s volgeling heeft gezegd … “Allah.” Alle kleine kinderen die in de madrassa studeerden … antwoordden ook: “Allah zal ons redden .”  

Zei niets … zei alleen: “Allah”. Gehoor … Allah … De persoon met het zwaard is gewoon bang … O moslims … In oude tijden waren ook Kuffar (niet-moslims) zo eh bang van Allah … … het woord horen Allah, het zwaard viel en hij was, de volgeling van Allah heeft het zwaard genomen en gevraagd: “Vertel me nu wie je zal redden?” De situatie veranderde nu het zwaard in de hand van de moslim was. Nu vroeg de moslim … “Wie zal je redden?” Nu veranderde de situatie … Wie zal je redden, “Amit Shah”, “Modi” Nu heb je het spel in handen. De situatie zal op elk moment veranderen … Morgen zullen we Amit Shah vragen waar je vandaan komt. Morgen zullen we vragen wie uw 56 ″ borst heeft gemeten. De wet van de natuur … Bang voor God, Modi. God zal zwijgend gerechtigheid uitspreken. Lord Ram en Lord Krishna zeiden ook om niemand te onderdrukken. Allah’s Rasool heeft ook verboden … Sharia ook ……. Zegt,  

Arme mensen vloeken … Engelen nemen de vloek niet van arme mensen. Als de armen zeggen: “Allah, ik ben in moeilijkheden”, zal Allah hem eerst luisteren. Allah zal hem te hulp komen. De arme persoon vervloekt iemand. Een engel zal de deur openen … van de eerste hemel en de vloek van de arme man reikt naar de tweede hemel. Allah zal zeggen: “Engelen, het is een vloek van een arme, onrustige man.” “… Ga weg; laat de vloek van de arme naar mij toekomen. ‘De vloek van de arme bereikt de derde hemel … 

Het gaat ook door de vierde hemel. Het gaat door de vijfde, zesde en zevende hemel. Allah luistert rechtstreeks naar de klachten van arme mensen. En Allah zegt vandaag dat niemand tussen ons zal komen … Hé, mijn volgeling, je vloek heeft me bereikt. Ik heb een beslissing genomen en … Bij mij kan gerechtigheid worden uitgesteld maar niet ontkend. Ik zal je gerechtigheid geven; je zult gerechtigheid krijgen in de wereld … Het kan worden uitgesteld, maar je zult zeker gerechtigheid krijgen … Nu geef ik hem de kans om je te verontschuldigen. Als hij akkoord gaat, dan goed en wel, anders …Lees ook:  Zweden: verkrachtingshoofdstad van Europa

Comments

comments