Legers van niet-geïdentificeerde drones verschijnen ‘s nachts boven de Westelijke VS en het maakt mensen echt gek

Legers van niet-geïdentificeerde drones verschijnen ‘s nachts boven de Westelijke VS en het maakt mensen echt gek

7 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

Sinds vlak voor Kerstmis verschijnen er elke nacht legers van onbekende drones in de lucht boven Colorado, Nebraska en Kansas. De drones zijn ongeveer 6 voet breed en ze hebben rode en witte lichten, maar niemand weet waar ze vandaan komen of wie ze bezit. 

Dit verhaal krijgt nu nationale aandacht en de FBI, de FAA en de Amerikaanse luchtmacht onderzoeken dit mysterie allemaal. Volgens ooggetuigen kunnen deze drones “veel sneller bewegen dan een regulier vliegtuig”, en dat lijkt erop te wijzen dat ze zeer geavanceerd zijn. Tot nu toe hebben het Amerikaanse leger, elke overheidsinstantie die is gevraagd, en veel van de grote bedrijven in het gebied ontkend dat ze de drones bedienen. Federale, staats- en lokale wetshandhavers hebben er alles aan gedaan om dit mysterie op te lossen, maar tot nu toe zijn ze helemaal leeg.

En hoewel deze drones nu zoveel aandacht krijgen, blijven ze nacht na nacht terugkomen. Volgens een inwoner van Noord-Colorado lijkt het erop dat wanneer de drones uitkomen, het “iets uit een film” is …

Michelle Eckert heeft de afgelopen week een hoogvliegend nachtelijk mysterie gezien boven haar landelijke huis in Noord-Colorado. Ze heeft drones gezien, soms een dozijn of meer met wingpans van 6 voet breed.

“De hemel is eigenlijk verlicht met kerstverlichting,” vertelde ze CBS News. ‘Er zijn overal lichten en dingen. Het deed me denken aan iets uit een film. ‘

Soms zien ooggetuigen maar één drone. In andere gevallen werken de drones in paren. En in andere gevallen zijn er grote groepen van maximaal 30 drones die nauw samenwerken.

Donderdagavond ging een verslaggever in Denver Post op zoek naar deze drones en het duurde niet lang voordat sommigen van hen werden opgemerkt …

Toen het licht donderdag donker werd, verschenen er sterren aan de nachtelijke hemel. En kort daarna deden drones dat ook. Rond 18.10 uur zagen een verslaggever en fotograaf van Denver Post twee onbemande vliegtuigen die boven I-70, 8 mijl buiten Limon, naar het westen zoeven.

Meer last van drones was te zien buiten Last Chance, een licht gejoel hoorbaar toen ze boven hen passeerden. Het vliegtuig flitste één rood licht en één wit. Twee andere geelachtige lichten bleven tijdens de vlucht branden. In 20 minuten konden een half dozijn vliegende objecten over de kale windmolenparken worden gezien.

Het feit dat er zoveel zijn en dat ze over zo’n groot gebied opereren, lijkt erop te wijzen dat dit niet het werk is van een of andere malafide persoon.

Maar op dit moment hebben we geen antwoorden.

Sheriff Tom Nestor van Lincoln County werkt al een aantal dagen aan deze zaak en zijn landkaart is nu “bezaaid met blauwe en gele punaises” omdat zoveel mensen waarnemingen hebben gemeld …

In het Sheriff’s Office van Lincoln County in Hugo op donderdagmiddag staarden Sheriff Tom Nestor en Capt. Yowell naar een provinciekaart die in een smalle gang hing.

Het is bezaaid met blauwe en gele punaises, die waarnemingen uit de provincie van iets minder dan 5500 mensen weergeven. Er is een reeks kopspijkers geclusterd rond de Interstate 70 in Limon, met enkele verspreid ten noorden en ten zuiden van de interstate. Sommige mensen meldden dat de drones in packs vlogen. Anderen zagen solo-vluchten.

Nestor vermoedde onmiddellijk dat een lokaal bedrijf misschien wat in kaart zou brengen, maar die theorie heeft niets opgeleverd. En andere wetshandhavers in de regio zijn ook leeggekomen …

Nestor zei dat hij met lokale oliemaatschappijen en drone-experts heeft gesproken om informatie te leren maar geen antwoorden te krijgen. Naburige sheriffs hebben gesproken met het leger, dat betrokkenheid heeft ontkend, zei hij. De luchtmacht, het Defense Advanced Research Projects Agency, het Department of Defense, het Environmental Protection Agency, het North American Aerospace Defense Command en de University of Colorado Boulder hebben The Denver Post verteld dat ze niet met de drones vliegen.

De FAA is erbij betrokken geraakt, en je zou denken dat ze dit zouden moeten weten, maar ze zijn net zo verbaasd als alle anderen …

De FAA heeft al contact opgenomen met testlocaties, drone-bedrijven en bedrijven die toestemming hebben gekregen om drones in de getroffen gebieden te exploiteren. Maar het bureau heeft niet kunnen bepalen wie het vliegtuig vliegt, zei woordvoerder Ian Gregor in een verklaring maandag.

De FAA heeft ook luchthavens en piloten in de omgeving gevraagd om waarnemingen te melden of mensen die ze de drones vanaf de grond zien bedienen.

Tot nu toe is er geen bewijs dat deze drones kwaadaardig zijn, maar slechts een paar dagen geleden ontvingen we een herinnering aan hoe dodelijk ze kunnen zijn. De Iraanse militaire commandant Qassem Soleimani werd gedood door een drone en hij wist waarschijnlijk nooit dat de aanval eraan kwam.

Op maandag kwamen tientallen federale, provinciale en lokale wetshandhavingsambtenaren bijeen in de stad Brush om over deze drones te praten. Aan het einde van de bijeenkomst werd verslaggevers verteld dat er nog steeds “geen verklaring” is voor dit mysterie …

Mysterieuze waarnemingen van drones blijven een mysterie op de oostelijke vlaktes van Colorado. Maandag kwamen meer dan 70 lokale, provinciale en federale ambtenaren bijeen in Brush om te praten over bevindingen en rapporten van de afgelopen paar weken.

Meerdere wetshandhavingsinstanties, de FBI, de luchtmacht van de Verenigde Staten en de FAA sloten de bijeenkomst af zonder enige uitleg over wat de objecten die werkelijk over enorme objecten zweven, werkelijk zijn.

Mensen die in Colorado, Nebraska en Kansas wonen, willen wanhopig wat antwoorden, en nu is een soortgelijke waarneming gemeld in Minnesota …

Drones zouden zondagnacht boven Juniata en Hastings vliegen. Er is momenteel geen operator geïdentificeerd.

De luchtverkeersleiding van Minneapolis nam contact op met de politie van Hastings met een rapport van een vliegtuigpiloot over de drones.

Luchtverkeersleiding meldde dat de drones rond 21-10 uur zondag in een rasterpatroon vlogen, zei politie-Capt. Mike Doremus.

Dit klinkt erg vergelijkbaar met veel van de andere waarnemingen, maar niemand is in staat geweest om een ​​van deze drones van dichtbij te bekijken, en dus weten we nog steeds niet precies waar we mee te maken hebben.

Maar wat we wel weten, is dat onze wereld een heel vreemde plek is en dat het elke dag vreemder wordt .

Hopelijk is dit slechts een relatief onschadelijk, supergeheim Amerikaans militair programma waar het Pentagon niet over wil praten.

Omdat als deze drones geen Amerikaanse oorsprong hebben, dat een heel ander blik wormen opent.Comments

comments