Waarom mag de koning wel frauderen en die recent daarvoor tot 3 jaar gevangenisstraf veroordeelde niet

Waarom mag de koning wel frauderen en die recent daarvoor tot 3 jaar gevangenisstraf veroordeelde niet

7 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

Koning Willem-Alexander steunt zwaar op zijn stroman, minister-president Mark Rutte, door velen al het Duracell-konijntje genoemd. Het Nederlandse volk is aan de financiële ketting gelegd maar de Oranjes blijven, gesteund door het Duracell konijntje, fanatiek doorgaan om de duurste vakanties vieren, op uw kosten.

De Nederlander krijgt er dit jaar wat geld bij maar dat wordt gelijk weer afgepakt omdat het leven duurder is geworden. Maar dat geldt niet voor de superrijke Oranjes, die lopen steeds meer en meer financieel binnen. Máxima krijgt er dit jaar € 10.000 extra bij en Willem-Alexander € 23.000 extra. De tegenstelling in de samenleving wordt steeds groter. Belasting betalen, dat doen ze niet, staat in de Grondwet.

Is er stront aan de knikker voor de Oranjes, geen nood. Mark regelt het wel. Maar die ten onterechte door de Oranjes ontvangen tientallen miljoenen euro´s moeten terug naar de Staat. Het konijntje wil daar niets van weten maar dan moet je ook de fraudeur die onlangs tot 3 jaar ( waarvan 1 jaar voorwaardelijk) gevangenisstraf is veroordeeld, vrijlaten. Onze volksvertegenwoordigers in de 2e Kamer moeten ermee aan de slag zodat konijntje Rutte daar niets meer aan kan veranderen.

Al weken zijn de Oranjes op vakantie, niemand weet waarheen. Straks krijgen we als dank hun vakantiekiekjes te zien. In welke tijd leven we eigenlijk in Nederland, in de prehistorie?

Lees ook:  Trump beweert ongegrond 'fraude', aangezien de stembiljetten nog steeds worden geteld en roept overwinning uit

Uiterlijk dinsdag 7 januari zijn ze terug want de volgende dag bezoekt Máxima de stichting ElanArt, één van de winnaars van de Appeltjes van Oranje 2019. We worden bestookt met oranje-propaganda.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  SCHANDE: Met zak geld vertrokken fiscus-personeel is al terug kosten vertrekregeling €648 miljoen
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments