Waarom mag de koning wel frauderen en die recent daarvoor tot 3 jaar gevangenisstraf veroordeelde niet

Waarom mag de koning wel frauderen en die recent daarvoor tot 3 jaar gevangenisstraf veroordeelde niet

7 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

Koning Willem-Alexander steunt zwaar op zijn stroman, minister-president Mark Rutte, door velen al het Duracell-konijntje genoemd. Het Nederlandse volk is aan de financiële ketting gelegd maar de Oranjes blijven, gesteund door het Duracell konijntje, fanatiek doorgaan om de duurste vakanties vieren, op uw kosten.

De Nederlander krijgt er dit jaar wat geld bij maar dat wordt gelijk weer afgepakt omdat het leven duurder is geworden. Maar dat geldt niet voor de superrijke Oranjes, die lopen steeds meer en meer financieel binnen. Máxima krijgt er dit jaar € 10.000 extra bij en Willem-Alexander € 23.000 extra. De tegenstelling in de samenleving wordt steeds groter. Belasting betalen, dat doen ze niet, staat in de Grondwet.

Is er stront aan de knikker voor de Oranjes, geen nood. Mark regelt het wel. Maar die ten onterechte door de Oranjes ontvangen tientallen miljoenen euro´s moeten terug naar de Staat. Het konijntje wil daar niets van weten maar dan moet je ook de fraudeur die onlangs tot 3 jaar ( waarvan 1 jaar voorwaardelijk) gevangenisstraf is veroordeeld, vrijlaten. Onze volksvertegenwoordigers in de 2e Kamer moeten ermee aan de slag zodat konijntje Rutte daar niets meer aan kan veranderen.

Al weken zijn de Oranjes op vakantie, niemand weet waarheen. Straks krijgen we als dank hun vakantiekiekjes te zien. In welke tijd leven we eigenlijk in Nederland, in de prehistorie?

Lees ook:  Onze koninklijke migrant koningin Máxima (343.000 euro) per jaar uitkering

Uiterlijk dinsdag 7 januari zijn ze terug want de volgende dag bezoekt Máxima de stichting ElanArt, één van de winnaars van de Appeltjes van Oranje 2019. We worden bestookt met oranje-propaganda.

Waardeer dit artikel!!
Als je dit artikel waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine donatie klik dan hier. Zo help je onafhankelijke journalistiek in stand houden.

Comments

comments