5 augustus 2021

INDIGNATIE

Indignatie.nl jaagt altijd naar interessante, belangrijke en controversiële perspectieven grotendeels uitgesloten van de mainstream media

De ondergang van West-Europa door massamigratie en islamisering

orban

 11 total views,  3 views today

“Vandaag leven we in een wereld waar we moeten beschermen wat we hebben bereikt. De politieke krachten, die als doel hebben een Verenigde Staten van Europa te creëren, hebben doelbewust massa’s mensen van andere culturen naar Europa gebracht ”, aldus de Hongaarse premier Orbán.

– YouTube

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Europa moet gewoon kapot. Onze cultuur, tradities en gewoontes moeten worden vernietigd. Zijn er nu nog steeds mensen die niet snappen dat het Coudenhove-Kalergi plan er nu met grof geweld doorheen gedrukt wordt?

Dat plan dat al sinds de 20-er jaren van de vorige eeuw behelst om onder dwang vermenging van culturen en rassen in Europa af te dwingen middels massa-immigratie. Een plan waarvoor o.a. Van Rompuy en Angela Merkel al onderscheidingen kregen voor hun verdiensten om het te realiseren. Einddoel van globale elite is een superstaat, ofwel een technocratische werelddictatuur die ‘vriendelijk’ de ‘Nieuwe Wereldorde’ wordt genoemd…

De AIVD constateert dat de jihadistische dreiging steeds vaker voortkomt vanuit onze eigen samenleving. De moord op Theo van Gogh veroorzaakte eind 2004 een grote schok in de samenleving. In de publieke opinie drong het besef door dat de ideologie van de wereldwijde gewelddadige jihad, die zich op 11 september 2001 met de aanslagen op de Twin Towers nadrukkelijk in het Westen had gemanifesteerd, ook in Nederland voet aan de grond had gekregen. Al sinds de bomaanslagen in Madrid in maart 2004 leefde een aantal landen in Europa met de dreiging van een terroristische aanslag op hun grondgebied. Met de moord op Van Gogh was nu ook Nederland het toneel van terroristisch geweld…

Hoe meer de islam, hoe meer onrust en conflicten tussen bevolkingsgroepen. De jihadisten rechtvaardigen het gebruik van geweld met verwijzingen naar de Koran en zien zichzelf als aanstaande martelaren van de islam, die geen religie is, maar een als religie vermomd moorddadige militaire doctrine, omdat in de schriften van de islam wordt aangezet tot moord.

Voor aanzetten tot moord bestaat geen morele rechtvaardiging en daarom is islam geen religie. Deze militaire doctrine leert moslims niets dan haat dragen. Wie niet in de islam gelooft, moet gedood worden. Van jongs af aan worden ze gehersenspoeld over hun missie op aarde: vechten voor de islam. Dat stelt de Koran duidelijk: doden of gedood worden.

Bevrijd van terreur door Rusland/Poetin, oudste christelijke land Syrië viert geboorte van Jezus. Aleppo had de grootste bevolking christenen in Syrië vóór 2011. Het werd bezet door jihadisten in 2016 en is sindsdien bevrijd…

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments