Greta gaat muziek maken: hoe durf je (video)

Greta gaat muziek maken: hoe durf je (video)

9 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

Voor sommigen is zij de nieuwe Messias, een profetes van de postfeitelijke , een nieuwe Jezus , een rolmodel voor de jeugd of gewoon de grootste (zie onderstaande afbeelding in de tekst). Voor anderen is ze een apocalyptisch , een klein, ziek meisje, dat wordt gebruikt, geïnstrumentaliseerd en gebruikt door donateurs en vrouwen . Eigenlijk is ze misschien gewoon een popster die haar hits probeert te verkopen. Luister naar het lied van het jaar 2019: How durf je  in de uitgebreide dansversie, gezongen door de Zweedse ster Greta Thunberg.

“Mijn boodschap is:
we houden je in de gaten!

Dit is allemaal zo verkeerd.

Ik zou hier niet moeten zijn.
Ik zou weer op school aan de andere kant van de oceaan moeten zijn.
Maar je komt naar ons toe jonge mensen en wilt dat we je hoop geven.
Dat we je hoop geven.
Hoe durf je!

We staan ​​aan het begin van een massale uitsterving
en het enige waar je over kunt praten is geld
en de sprookjes van eeuwige economische groei.
Je stal mijn dromen,

mijn jeugd met je lege woorden.
Hoe durf je!

En ik ben nog steeds een van de gelukkigen.
Mensen lijden, mensen sterven, hele ecosystemen storten in.
Mensen sterven!
Hoe durf je!
Hoe durf je!
Hoe durf je!

Lees ook:  De èchte macht in de VS zit niet in het Witte Huis

… Hoe durft u te geloven
dat u dit kunt oplossen
door verder te gaan als voorheen –
en met een paar technische benaderingen?

Je bent nog steeds niet volwassen genoeg om te zeggen
wat het echt is.
Je hebt ons teleurgesteld.

Alle komende generaties hebben u in gedachten
en als u besluit ons teleur te stellen,
besluit ik te zeggen:

We zullen je nooit vergeven!
We zullen je nooit vergeven!
We laten je er niet mee wegkomen! ”
Nooit!
Nooit!
Nooit!

Dit is precies waar we de grens trekken.
De wereld wordt wakker en er zullen veranderingen zijn,
of je het nu leuk vindt of niet. “

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Lees ook:  Begrijpen Amerikanen dat Trump de staat van beleg instelt?

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Lees ook:  Melania Trump is veel calculerende - en misschien wreder - dan liberalen denken

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments