Blootgesteld: Merkel maakte publiekelijk miljoenen schendingen van de migratie wet bekend

Blootgesteld: Merkel maakte publiekelijk miljoenen schendingen van de migratie wet bekend

10 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

Angela Merkel, koningin van smokkelaars en illegale immigranten, heeft tijdens de massale immigratie van immigrantenmigranten verschillende keren in het openbaar gesproken met ontmaskerende woorden over de asielcrisis. Zoals de volgende selectie van citaten bewijst, heeft de kanselier ongegeneerd zelfs miljoenen keren de opzettelijke schending van de wet aangekondigd. Dit bewijst nogmaals dat Merkel verantwoordelijk is voor moord, verkrachting en andere misdaden.

door Günther Strauß

Het is echt ongelooflijk dat iemand als Angela Merkel nog steeds vrij rondloopt. Als je de onderstaande citaten leest, bevriest het je wervelkolom.

Citaat 1 – Angela Merkel op de zomerpersconferentie op 31 augustus 2015, een paar dagen voor de onvoorwaardelijke opening van de grens

“Duitsland is een sterk land. (…) Het motief waarmee we deze dingen benaderen moet zijn: we hebben zoveel bereikt, we kunnen het. We kunnen het doen en waar iets ons in de weg staat, moet het worden overwonnen ”

Dit was duidelijk het motto waar Merkel’s onheilspellende gasten naar handelden en dat nog steeds doen. Of het nu gaat om nationale grenzen of de Middellandse Zee – obstakels moeten worden overwonnen. Er bestaat tenslotte geen paradijs op aarde. En als resultaat van dit gezegde, waren Merkel en Co. ook voorbereid om alles te overwinnen dat hun plan om ons thuisland te vervreemden in de weg stond. Of het nu gaat om nationale wetten of internationale overeenkomsten en contracten zoals de Dublin-overeenkomst .

Citaat 2 – Angela Merkel probeert op 15.09.2015 om haar opening aan de grens te verdedigen

“Ik moet eerlijk zeggen: als we ons gaan verontschuldigen voor het tonen van een vriendelijk gezicht in noodsituaties, is dit niet mijn land. Ik zeg steeds weer: we kunnen het en we kunnen het. “” Er zijn situaties waarin je twaalf uur lang niet kunt denken. “

Merkel moest de kritiek accepteren dat hij het alleen deed om de grenzen voor illegale migratie te openen. Maar de ijzerkanselier probeerde haar noodlottige daad te rechtvaardigen door de mensheid te bevorderen. Merkel probeerde alle critici van illegale massamigratie over de hele linie in diskrediet te brengen. Volgens de kanselier behoren degenen die opkomen voor de naleving van bestaande wetten niet tot haar Duitsland.

Lees ook:  Dresden kondigt officieel "Nazi Emergency" aan: "Versterking van de democratische alledaagse cultuur"

Citaat 3 – Angela Merkel verdedigt haar vreemde taalcursus op 7 oktober 2015 in de talkshow van Anne Will

“Het is niet in mijn macht – en niet in de macht van iemand in Duitsland – om te bepalen hoeveel mensen hier komen. (…) Er is geen toegangsstop. ” Je kunt de grenzen niet sluiten. Als je een hek bouwt, zoeken mensen naar andere manieren. ” Het is momenteel niet mogelijk om getallen te gebruiken. Maar dat doet er niet toe. “

Hoewel er in de Bondsrepubliek duidelijke wetten en voorschriften zijn die de toelating van zogenaamde “vluchtelingen” bepalen, probeert Merkel zand in de ogen van de kiezers op televisie te gooien. De kanselier wil haar schendingen van de wet, die al duizend keer zijn begaan, relativeren door te beweren dat gesloten grenzen geen zin hebben. Iedereen die zijn thuisland met gesloten grenzen nog kent of die bij het binnenkomen van een ander land grenscontrole heeft moeten ondergaan, moet zich ervan bewust zijn dat dit een eenvoudige leugen is. Tegelijkertijd kondigt Merkel brutaal aan dat het de vreemdheid van ons thuisland zal loslaten en het dus actief zal promoten.

Citaat 4 – Angela Merkel antwoordt op 17 oktober 2015 op de vraag van de Frankfurter Allgemeine Zeitung of de FRG een soevereine staat is die zelf bepaalt wie zijn grondgebied betreedt en die lid wordt van de nationale bevolking

“Natuurlijk is Duitsland een soevereine staat. Het handelt op basis van de basiswet en in het kader van de Europese Unie en de NAVO. “

Een rechte leugen. Zoals bekend is de FRG geen soevereine staat. In het verleden hebben zelfs toppolitici zoals Wolfgang Schäuble, Gregor Gysi of Sigmar Gabriel dit feit publiekelijk toegegeven. In haar antwoord geeft de kanselier, met verwijzing naar het construct van de bewoner genaamd de basiswet, rechtstreeks het beste argument tegen haar eigen claim. Het is bekend dat een land zonder zijn eigen grondwet geenszins als soeverein kan worden omschreven. Bovendien zijn de overblijfselen van vermeende soevereiniteit al jaren beetje bij beetje overgedragen aan de Europese Unie, wat verder bewijs is dat Merkel ook hier brutaal loog. De verwijzing van de kanselier naar de basiswet, waarvan artikel 16a opzettelijk miljoenen keren is gebroken alleen vanwege haar grensopening, is bijzonder brutaal.

Citaat 5 – Angela Merkel ook op 17 oktober 2015 in gesprek met de Frankfurter Allgemeine Zeitung

“We kunnen natuurlijk onze grenzen beheersen. Maar we kunnen en willen ze niet volledig sluiten. “

Dit wordt waarschijnlijk een miljoenvoudige overtreding van de wet genoemd met een aankondiging. Het feit dat een dergelijk schandaal destijds niet door de Duitse kranten en omroepen werd overgenomen, is een duidelijk bewijs van de conformiteit van de massamedia in de BRD. Geen enkele kanselier had eerder het lef publiekelijk bekend te maken dat hij volgens zijn ambtseed niet bereid was gevaren van het Duitse volk af te wenden. Met deze nieuwigheid zal Angela Merkel waarschijnlijk op een roemloze manier de geschiedenisboeken ingaan.Lees ook:  De minister van Ghana nodigt Afro-Amerikanen uit om zich opnieuw in Afrika te vestigen als ze zich in de VS ongewenst voelen

Comments

comments