Antifa: Wanneer geweld wordt vastgesteld

Antifa: Wanneer geweld wordt vastgesteld

11 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

Connewitz. De wijk Leipzig heeft zijn oude reputatie als toevluchtsoord voor georganiseerd militant links-extremisme in Duitsland opnieuw een trieste eer gegeven op oudejaarsavond. Urenlang, burgeroorlogscènes, verraderlijke aanvallen op politieagenten, een officier in het ziekenhuis geslagen door klappers met brute bedoeling om te doden: Nieuwjaar in Duitsland.

Connewitz is overal. Aan het begin van het nieuwe jaar 2020 waren er linkse extremistische rellen in een aantal Duitse steden. De patronen van links extremistisch straatgeweld zijn hetzelfde, evenals de rituele reacties in het genormaliseerde publiek.

Zoals gebruikelijk, gevestigde media en de verplichte vergoeding radio, die anders altijd de grote golf van verontwaardiging teweegbrengt bij elke gelegenheid die op de een of andere manier als “rechts” moet worden geïnterpreteerd, behandelen de linkse buitensporigheden van geweld op de kleinste vlam, maar verbergen – op enkele uitzonderingen na – de linkse extremistische achtergrond en geven zo de indruk dat alsof extremisme en politiek gemotiveerd geweld alleen al een ‘juist’ fenomeen waren.

Rechtvaardiging van wetteloze ruimtes

En zoals gewoonlijk concurreren politici uit het groen-rood-links spectrum in het bagatelliseren. Niet alleen de SPD van Leipzig, zelfs Saskia Esken, de nieuwe federale leider van de voormalige Volkspartij, bespotte de gewonde politieagent en zijn collega’s met een nauwelijks verborgen “fout”.

De Saksische parlementslid links, Juliane Nagel, fluistert “walgelijk politiegeweld”, scheurt “politie uit Connewitz” en ziet, net als haar vrienden uit Antifa, de loutere aanwezigheid van geüniformeerde politieagenten in het territorium beweerd door linkse extremisten een “provocatie”.

Dit is niets meer dan de rechtvaardiging van gebieden zonder wettelijke rechten, waarin het niet langer het rechtsstaatmonopolie op de rechtsstaat is, maar de extreem linkse vuistregel. Dergelijke kamers zijn al lang beschikbaar in de hele republiek: de “Rote Flora” in Hamburg, de bezette huizen in de Rigaer Strasse in Berlijn en Connewitz in Leipzig zijn gewoon de bekendste.

Mock horror

Deze centra, die als “autonoom” worden gepopulariseerd, bestaan ​​in tal van Duitse steden. Zelfs als ze in handen zijn van linkse extremistische en anti-constitutionele groepen, zullen ze worden getolereerd en zelfs publiekelijk worden gepromoot, bijvoorbeeld door camouflageverbonden te subsidiëren, kamers en gebouwen gratis te verstrekken of geen belastingen en heffingen te innen.

In feite zijn ze vaak de knooppunten en controlecentra van extreem links geweld. De straatgevechten voor de inhuldiging van het hoofdkantoor van de ECB in Frankfurt am Main, de G20-rellen, de jaarlijkse Berlijnse rellen in mei, de brandstichtingaanvallen op bouwplaatsen in Leipzig-Connewitz op de dag van de Duitse eenheid: de horror die bij elke nieuwe uitbraak vertrok Geweld vieren alsof het nooit eerder was gebeurd, is pure hypocrisie.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Advocaat onthult coronafraude-schandaal: PCR-testpositieven zijn niet besmet

Niet alleen politieagenten, brandweerlieden en wetshandhavingsfunctionarissen zijn doelwitten van linkse buitensporigheden van geweld. Inwoners en buren van linkse extremistische centra klagen over intimidatie en dagelijkse terreur, aanvallen zijn gericht tegen impopulaire politici en journalisten zoals de Berlijnse columnist Gunnar Schupelius, wiens auto voor de tweede keer werd aangestoken onder relevante bedreigingen, meest recent zelfs tegen werknemers van makelaars in onroerend goed zoals meest recent, opnieuw in Leipzig. Het sprookje dat links geweld slechts een “overdreven probleem” is en – alsof dat een lichte overtreding was – hoe dan ook “alleen” tegen materiële activa is, is al lang weerlegd.

Straatvechtende troepen voor vies werk

Het escalerende politieke geweld van links is duidelijk gewenst. Er is geen andere manier om de aanhoudende stilte en het wegglijden te verklaren. De linker straat en opinie-terreur, zoals het populisme van een naar verluidt alomtegenwoordige “rechter” terreur, dient om de linkse soevereiniteit te beschermen door straatgevechtstroepen die het vuile werk doen.

De groen-linkse sympathisanten en trivializers, die linkse criminelen en politieke criminelen krachtig verheerlijken als ‘activisten’ en gretig elk feit omdraaien om excuses te vinden om hen te verlichten, doen hun eigen perfide ideologische zaken.

Natuurlijk zijn die politici in de Unie die plotseling linkse terreur met kernachtige woorden afkeuren, nauwelijks minder hypocriet en onbetrouwbaar, alsof ze het net hebben ontdekt. Je had je mond lang geleden al kunnen openen; maar uit lafheid voor de dominante links-groene tijdsgeest zijn ze door de jaren heen betrokken geweest bij politieke verwennerij en publieke financiering van linkse structuren op alle politieke niveaus.

Tamme Unie

Regeringen van de Unie hebben dapper een verhoging van de middelen voor de “strijd tegen het recht” goedgekeurd en zijn er zelfs niet in geslaagd dingen zo eenvoudig te doen als de sluiting van het extreem linkse mobilisatie- en geweldverheerlijkingsplatform “indymedia”. De Unie is ook regelmatig betrokken bij “brede allianties”.

En terwijl de premier van Saksen na Connewitz waarschuwt voor “linkse terreur” en zijn minister van Binnenlandse Zaken waarschuwt voor een “nieuw niveau van links extremistisch geweld”, brengt de CDU een groene linkse extremist naar de vrije staat met zijn veelgeprezen “Kenia” coalitie Heeft opgeroepen tot geweld tegen politieagenten als minister van justitie en houdt haar nog steeds vast ondanks haar zwakke excuses.

Als de CDU-politici serieus waren met hun grote woorden, zouden ze uit alle linkse coalities moeten stappen en de strijd moeten aangaan tegen de links-groene soevereiniteit van interpretatie.Lees ook:  ANTIFA: "Bewapen jezelf!" - Linkse terroristen roepen publiekelijk op tot de moord op afwijkende personen

Comments

comments