Geen wens om te worden verrijkt: linkse groene Berlijners sturen hun kinderen naar scholen zonder migranten

Geen wens om te worden verrijkt: linkse groene Berlijners sturen hun kinderen naar scholen zonder migranten

11 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

Bijna elk tweede gezin in Berlijn wil niet dat hun kinderen naar school gaan in hun eigen buurt. De reden is een “ontsnapping uit de focus”. De leugens in het leven van linkse stadsluizen leiden tot vreemde ontwikkelingen in de hoofdstad, die echter typerend zijn voor de dubbele normen en hypocrisie van de sociale verbeteraars van de wereld in dit land.

Volgens een onderzoek van de groene parlementslid Marianne Burkert-Eulitz aan de Senaat, is ongeveer 60 procent van de aanvragen voor toelating van basisscholen tot niet-lokale scholen positief – met als gevolg dat ongeveer een derde van de kinderen van Berlijn niet op de school zit die daadwerkelijk voor hen verantwoordelijk is Kiezschule worden gestart.

Zoals blijkt uit de enquête en zoals de “Tagesspiegel” rapporteert via ” Xing News “, varieert de wens van de ouders om een ​​andere school goed te keuren voor hun kinderen buiten het verzorgingsgebied dat eigenlijk in de Berlijnse districten bedoeld is: “Met een aandeel van twee Charlottenburg-Wilmersdorf loopt voor op derde verzoeken, gevolgd door Steglitz-Zehlendorf op de derde plaats, ‘zei de krant.

Andere Berlijners kunnen offers brengen voor de gemeenschap

Daar is een reden voor: in beide districten domineren gezinnen die op zoek zijn naar een “vrije en / of internationale school voor hun kind of een staatsschool met een speciaal profiel”, volgens de “Tagesspiegel”. In eenvoudige taal: een elite, veelbelovende faciliteit voor de toekomst van uw eigen nakomelingen.

Met name de Europese staatsscholen zouden volgens het rapport worden beschouwd als “aantrekkelijke alternatieven” voor de Kiez-basisschool om de hoek “vanwege hun tweetalige geletterdheid”.

Lees ook:  ZWEDEN: Ooit een utopische droom, heeft massale moslimimmigratie er een multiculturele nachtmerrie van gemaakt

Natuurlijk zijn de grotendeels links-alternatieve inkomens met een hoog inkomen van de bovengenoemde districten niet in de stemming voor de problematische staatsscholen voor hun deur, overladen met integratie en inclusie, waar Duitsers in de minderheid zijn en de etnisch gescheiden parallelle samenlevingen de leiding hebben. Dit gedrag lijkt op top SPD- politici zoals Manuela Schwesig, die haar kind ook naar een privéschool stuurt om de impact van haar eigen politiek op haar te minimaliseren.

Van bijzonder belang zijn hier de bevindingen van een onderzoek in opdracht van de Deskundigenraad van Duitse Stichtingen voor Integratie en Migratie om de redenen en de gevolgen van de vlucht van de buurtschool te begrijpen: dit toonde aan dat “onderwijs-geïnteresseerde” ouders, hoewel vaak politiek links, Let bij het kiezen van een school vooral op het “aandeel migranten onder de leerlingen”: hoe meer migranten, hoe groter de kans dat ze sociale achterstand en onderwijsachterstanden (d.w.z. nadelen) op zich nemen voor hun eigen nakomelingen.

Progressief naar buiten toe, conservatief AfD-gedrag

Kort gezegd: ze handelen zoals de AfD denkt en waarvoor precies deze klanten hen constant in de “racistische” hoek plaatsen. Als redenen voor deze “ontsnapping aan de focus”, noemden de ondervraagde ouders de “buitenstaandersrol” die hun kind bedreigde, maar ook de “zwakkere educatieve resultaten” van migranten van bepaalde etnische afkomst in internationale vergelijkende enquêtes.

De Tagesspiegel schrijft de gevolgen van dit elitaire schoolkeuzegedrag van de ontwikkelde linkse elites: sociale segregatie vordert steeds verder. Volgens de eerder genoemde studie van de Raad van Deskundigen is het quotum van migranten op een school in Kreuzberg 500 procent afgeweken van het quotum in het stroomgebied. Dat is de realiteit van de ‘aankomst’ in de multiculturele samenleving: het ontmantelen van vooroordelen is altijd de taak van de anderen – afscherming en verdediging van welvaart zijn essentieel in het eigen lokale gebied.Lees ook:  Het zijn krijgers die komen: moslimtroepen marcheren naar West-Europa

Comments

comments