Links terrorisme wordt niet bestreden

Links terrorisme wordt niet bestreden

11 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

Na de linkse terroristische rellen op oudejaarsavond was Leipzig-Connewitz op ieders lippen en vooral in de krantenkoppen. Niet alleen ging het ten onder dat er landelijke rellen waren met aanvallen op politie en reddingswerkers, maar dat de St. Thomaskerk in Leipzig ook het doelwit was van een linkse terroristische aanval. 25 kerkramen waren gebroken.

Pastor Britta Taddiken vermoedde eerst een geestelijk verwarde persoon achter dit vandalisme, die in december was betrapt op het gooien van een bril. Maar dat lijkt niet de hele waarheid te zijn.

Op 4 januari verscheen het volgende op het linkse extremistische platform indymedia:

Van: Anoniem op: 04.01.2020 – 14:29
Op oudejaarsavond hebben we een bezoek gebracht aan nazi-pastor en AFD-supporter Britta Taddiken en hun godslasterende kerk en zorgden voor een beetje frisse lucht. Misschien zal deze frisse wind mevrouw Taddiken helpen haar omgang met bedelaars, vluchtelingen, daklozen en muzikanten te heroverwegen.
Op verzoek van de pastoor worden deze mensen op onmenselijke wijze door de staatsmacht door de staatsmacht en rond de Thomaskirche verdreven. Dit werd ons verschillende keren verteld door verschillende straatmuzikanten en mensen in nood.
De Bijbel predikt genade en naastenliefde. Misschien zal mevrouw Taddiken haar rol in dit spel heroverwegen, anders zullen we haar ontmoeten waar het echt pijn doet: in het gezicht.

Lees ook:  De gevaarlijke kanten van het nieuwe coronavirusvaccin

In de tussentijd kan de tekst niet meer worden gevonden in de lijst met teksten die op indymedia zijn gepubliceerd. Als u op de link klikt, wordt de toegang geweigerd. De linkse terroristen hebben waarschijnlijk gemerkt dat ze zichzelf geen plezier doen met deze bekentenis, terwijl ze beweren dat er niets speciaals is gebeurd aan het kruis in Connewitz en dat de politiek en de media onbegrijpelijk overstuur zijn. Hier vindt u een notitie van de MDR over de indymedia-tekst.

Eigenlijk is alleen wat jarenlang in Connewitz is gebeurd, beoefend door linkse extremisten in Hamburg, Berlijn of elders. Tot nu toe hebben ze echter altijd zeker kunnen zijn van de geheime steun van politiek en media. Politiek en media spelen nu de rol van de tovenaarsleerling, die de geesten die hij noemde niet meer kwijt kan. Links-extremistische terreur is al lang niet meer alleen gericht tegen ‘rechts’ en tegen het centrum van de samenleving.

De Thomaskirche is een menekle die eindelijk serieus moet worden genomen!

Update: het artikel is nog steeds te vinden in het webarchief, een pagina waarop websites met snapshots worden gearchiveerd.

“Nazi pastor Britta Taddiken”
https://web.archive.org/web/20200105114852/https://de.indymedia.org/node/57864

“Overwegingen voor oudejaarsavond in Connewitz”


Comments

comments