Bremen: Machete man dood zwangere vrouw – slachtoffer is onmiddellijk dood

Bremen: Machete man dood zwangere vrouw – slachtoffer is onmiddellijk dood

13 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

Een “man” vermoordde zijn zwangere partner met een mes in Bremen. De vrouw had geen kans om te overleven en stierf samen met haar ongeboren kind ter plaatse.

Een ander relatieconflict eindigde fataal. In Bremen moest een 41-jarige uitzoeken wat er gebeurt als je iemand tegenspreekt die gewapend is met een machete. In de loop van een geschil werd de 43-jarige “man” eindelijk helemaal gek. Hij haalde het mes eruit en sneed genadeloos zijn keel door.

41-jarige brutaal geslacht

We kennen alleen dergelijke processen van de wrede slachtrituelen die gebruikelijk zijn in de islam en het jodendom. Maar zelfs als persoon kun je snel het slachtoffer worden van rituele moord in de kleurrijke republiek van Merkel. Om dit te doen, volstaat het om een ​​conflict te krijgen met de vermoedelijke vader van het aanstaande kind als zwangere vrouw. In plaats van te praten, liet de 43-jarige ontvoerder de machete eindelijk voor hem spreken.

Het weerloze slachtoffer stierf op de plaats van de misdaad, haar appartement in de wijk Blumenthal in Bremen, liggend in een enorme plas bloed. Het hielp niet dat de machete-moordenaar na de misdaad de moed opeiste en 911 belde. Alle hulp kwam te laat voor de zwangere 41-jarige en haar ongeboren baby. In één klap werden twee levens ijzig uitgeroeid in Bremen.

Lees ook:  Augsburg: Migranten vermoorden Duitse brandweerman na kerstmarktbezoek

Dader vindt afpersing uit

Om een ​​dreigende levenslange gevangenisstraf af te weren , opende de 43-jarige machete-moordenaar het verhalenboek voor het laatste proces. Hij beweerde brutaal dat het slachtoffer hem had gechanteerd. De vrouw zou hem om geld hebben gevraagd. Bij gebrek aan betaling dreigde ze hem met een abortus. De gewetenloze moordenaar voerde ze echter praktisch zelf uit. Daarom kan worden uitgesloten dat het leven van het kind bijzonder belangrijk voor hem was.

Gevangenisstraf voor machete-man is twijfelachtig

Het is de vraag of de gewetenloze moordenaar lange tijd een gevangeniscel van binnenuit zal zien. Er zijn in het recente verleden herhaalde juridische schandalen geweest . Vooral immigrantencriminelen werden aangeraakt met kinderhandschoenen. Het was niet ongewoon voor een wrede moord of brute verkrachting voor de migrerende daders om te eindigen in een mooie kliniek in plaats van een gevangenisstraf . Het valt nog te bezien of de 43-jarige ook dit soort vakantie kan verwachten. Het vonnis zal later deze week worden uitgesproken.Comments

comments