Keulen: “Zwarte verdachte” valt voorbijgangers plotseling aan met “scherp voorwerp”

Keulen: “Zwarte verdachte” valt voorbijgangers plotseling aan met “scherp voorwerp”

13 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

Met een oproep aan een getuige ging de politie van Keulen op zoek naar hoe ze een ‘zwarte’ man schrijft (ongeveer 18 jaar oud). die naar verluidt een andere man met een “scherp voorwerp” in de Handelstraat in Keulen heeft aangevallen en hem ernstig heeft verwond.

Een vreemde viel een man (21) aan in Keulen-Neustadt-Süd op maandagochtend (13 januari) en bracht een diepe snee in zijn been. De politie is op zoek naar de zwarte verdachte. Hij wordt geschat op ongeveer 18 of 19 jaar oud en zou een zwart joggingpak, een pet en een rugzak bij zich hebben gehad ten tijde van het misdrijf. Na de aanval zou de aanvaller naar Richard-Wagner-Strasse zijn gevlucht.

Zwaar bloedingsletsel

Onder begeleiding van twee kennissen liep het latere slachtoffer kort voor 10 uur in Handel Street. Volgens de metgezel was een man plotseling van achteren naar de 21-jarige gerend en hem de zwaar bloedende verwonding geleerd met een scherp voorwerp. Onmiddellijk daarna rende de man in het joggingpak weg.

Terwijl reddingswerkers voor de ernstig gewonden zorgden en hem naar een ziekenhuis brachten, beveiligden politieagenten het bewijs ter plaatse en brachten de kennissen van het slachtoffer naar de bewaker voor ondervraging. De achtergrond hiervan is nog onduidelijk.Comments

comments