Het westen wordt gerund door barbaren

Het westen wordt gerund door barbaren

14 januari 2020 1 Door Indignatie redactie

Hoe lang accepteren we het tirannieke dictaat van de Amerikaanse heersers? Het wordt elke dag erger – en het lijkt erop dat de ‘leiders’ van de westerse wereld (sic – zo sic!) Steeds meer toegeven aan de Amerikaanse moordmachine – de Europese Unie – en al haar leden, staatshoofden, en alle Zion-Anglosaxons en Japan – niemand durft op te staan ​​en “NEE!” Te roepen – geen hegemonische wreedheden meer! – Maar ze buigen allemaal achteruit om een ​​crimineel rijk te behagen, rennen zoals de barbaren.

Stel je voor, de zogenaamde wereldleider nodigt je uit in een vreemd land om te helpen bemiddelen tussen verschillende facties, je accepteert, en wanneer je op het vliegveld aankomt, vermoordt hij je. Dan glimlacht hij en pronkt met uiterste voldoening dat hij het bevel heeft gegeven om te doden – doden met afstandsbediening, met drone. Veel erger dan buitengerechtelijke moord, omdat er nooit een beschuldiging tegen u is ingesteld – behalve leugens.

Dat is precies wat er gebeurt, met de geliefde, briljante en charismatische Iraanse generaal Qassem Suleimani. En dat is wat Trump’s miserabele volgelingen, zoals minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo en minister van Oorlog, Mark Esper, schaamteloos ontkennen, namelijk dat ze hem uitnodigden door tussenkomst van de premier van Irak.

Pompeo voor een persconferentie van het Witte Huis, cynisch lachend, vroeg journalisten – “zou je zo’n onzin geloven?” –

En natuurlijk zou geen van de MSM-journalisten ja durven zeggen – zelfs als ze het geloofden. In plaats daarvan lachen ze sympathiek om hun instemming met de gruwelijke moordenaar in medeplichtigheid voor hen uit te drukken, als het ware de hoogste diplomaat van de Barbaarse Staat.

De MSM-journalisten zijn te laf om te vrezen dat ze hun baan riskeren of de toegang tot de perskamer van het Witte Huis verliezen. Maar dat is precies wat de premier van Irak, Adil Abdul-Mahdi, in ongeloof en ontzag zei: “Trump vroeg me om te bemiddelen met Iran – en dan vermoordt hij mijn genodigde.”

Premier Adil Abdul-Mahdi heeft zeker meer geloofwaardigheid dan Trump of een van zijn trawanten, vooral de Amerikaanse staatssecretaris Mike Pompeo, die niet zo lang geleden tegen RT zei:

“Toen ik de CIA-directeur was, hebben we gelogen, we hebben vals gespeeld, we hebben gestolen. We hebben hele trainingen gehad. Het herinnert je aan de glorie van het Amerikaanse experiment. ”

Generaal Soleimani werd op de luchthaven van Bagdad opgehaald door Abu Mahdi al-Muhandis, de Iraakse militaire commandant en leider van de People’s Mobilization Forces. Ze reden weg in een SUV, toen Amerikaanse drone-raketten hen sloegen en verpulverde, samen met 10 andere hooggeplaatste militairen uit beide landen.

Soleimani had diplomatieke immuniteit – en de VS wisten hiervan. Maar geen enkele regel, geen wet en geen ethische norm wordt door Washington gerespecteerd.

Een gedrag dat erg veel lijkt op dat van de barbaren. Generaal Soleimani, die veel meer was dan een generaal, hij was ook een groot diplomaat, werd door premier Abdul-Mahdi namens Trump gevraagd om naar Bagdad te komen om deel te nemen aan een bemiddelingsproces dat Trump aan premier Abdul-Mahdi vroeg te leiden, om spanningen tussen Iran en Saoedi-Arabië, evenals tussen de VS en Iran, te verlichten.

Dit was een gemene, laffe truc om Qassem Soleimani te vermoorden. – Hoe diep kun je zinken? Er zijn geen woorden om de vreselijke misdaad te beschrijven.

De leugenachtige Pompeo bedacht onmiddellijk een algemene cover-all zin gebruikt door Washington op nauseatum, Soleimani was een terrorist en een gevaar voor de (Amerikaanse) nationale veiligheid. – Let op – geachte lezer, geen Iraniër, geen generaal Soleimani of iemand anders, heeft ooit de VS bedreigd, niet met woorden, niet met wapens.

Toen had de Opperbarbaar het lef om Iran te bedreigen om 52 van hun culturele erfgoedsites te raken, voor het geval dat Iran wraak durfde nemen. Maar vergeld Iran wel – gisteravond door zo’n 22 raketten naar twee Amerikaans-Iraakse militaire bases te sturen. Er vielen slachtoffers, maar er zijn geen duidelijke cijfers bekend. Trump tweeted, “alles is goed”.

Toen hem werd gevraagd naar zijn beloofde vergelding over de vergelding, keerde Trump terug en zei dat hem werd verteld dat het vernietigen van historische locaties in strijd zou zijn met de wet, en hij wilde zich aan de wet houden. Kun je je voorstellen?

De volgende onmiddellijke handeling tegen de wet, Trump verbood de Iraanse minister van Buitenlandse Zaken, Mohammad Javad Zarif, om later in de week naar de VN te komen om de Veiligheidsraad toe te spreken door eenvoudigweg een visum voor de VS te weigeren.

Dit is tegen het VN-handvest dat de VS in 1947 ondertekende, dat buitenlandse vertegenwoordigers altijd toegang moesten krijgen tot het VN-grondgebied in New York (hetzelfde geldt voor de VN in Genève).

En waar is Mr. António Guterres, de secretaris-generaal van de VN, wanneer u hem nodig heeft? Wat heeft hij te zeggen? – Een groot NIETS. Hij veroordeelde zelfs de moord op generaal Soleimani niet. Dat is wat de VN is geworden. Een waardeloos tandenloos lichaam om het Barbaarse Rijk te bieden. Wat een trieste erfenis.

Zou er niet het moment komen dat de meerderheid van de VN-lidstaten – om een ​​stem vragen om de VS van de Verenigde Naties te verjagen – en helemaal opnieuw beginnen – met een nieuwe vernieuwde, slankere en efficiëntere VN die zou handelen volgens zijn oorspronkelijke charter zoeken en bemiddelen voor vrede in de wereld?

Er is een meerderheid van meer dan 120 niet-gebonden staten die achter landen staan ​​die worden lastiggevallen, onderdrukt of gesanctioneerd door de VS – zoals Venezuela, Cuba, Iran, Afghanistan, Syrië, Noord-Korea…. Waarom niet eens opkomen en de VN maken wat haar charter zegt dat het is? – En dat zonder de barbaarse tiran.

Er zijn veel landen met drones en precisietarget-technologieën, en niet iedereen is bevriend met de barbaarse staat.

Stel je voor, iemand, een land, stuurt een drone om Pompeo te blussen. Of god verbied het, de Opperbarbaar zelf. Dat zou een extreme furie ontketenen – misschien een nucleaire holocaust – die de wereld vernietigt zoals we die kennen. Einde van de beschaving. Misschien goede ritten.

We kunnen het verdienen. Omdat we niet in staat lijken te regeren in wat terecht door een “De Grote Satan” wordt genoemd – of gewoon en meer down to earth, de Barbaren. We hebben ze honderden jaren niet gezien.

Maar ze zijn terug, de schaamteloze, meedogenloze, wetteloze barbaren in de vorm en vorm van de VS van A – een laatste poging om de beschaving tegen te houden met hun bloedende, verzwakkende tentakels.

Waarom zou iemand op deze wereld nog steeds relaties willen hebben met het Barbaarse rijk? – Laat staan ​​(zakelijke) deals met de VS. Ze kunnen worden afgesneden en vervangen door nieuwe relaties, het opnieuw opbouwen van natuurlijke relaties met Rusland en het Euraziatische Continent, inclusief China.

Het zal natuurlijk gebeuren, vroeg of laat. Isoleer de barbaren en laat ze rotten in hun eigen corrupte moeras.

Lees ook:  Wanneer Trump wereldleiders telefoneert

Misschien zullen ze herstellen en weer een fatsoenlijke natie worden – een die een partner kan zijn en gerespecteerd kan worden. Het gebeurt misschien niet morgen, maar in de nabije toekomst wel. Iedereen heeft een geweten, ook al is het in de meeste westerse culturen gereduceerd tot een kleine vlam of slechts een flikkerende barnsteen.

Maar het kan worden gewekt.

Korte update van het gedrag van het Barbaarse rijk
Irak wil de nationale soevereiniteit herstellen en alle buitenlandse troepen vragen het land te verlaten –

Het Iraakse parlement heeft bij meerderheid besloten de soevereiniteit van Irak terug te nemen en dat Amerikaanse en buitenlandse troepen het land moeten verlaten. Bijgevolg op 6 januari een blijkbaar niet-ondertekende brief van Brig. Gen. William Seely III, de Marine Corps-officier die de VS-coalitie tegen ISIS (sic) commandeert, richtte zich tot de heer Abdul Amir, adjunct-directeur, Joint Operation Bagdad, Iraaks ministerie van Defensie, en zei dat de VS klaar is om haar troepen terug te trekken. Dit werd onmiddellijk tegengesproken door het Witte Huis en het Pentagon en noemde het een verwarring, een fout, dat de VS niet van plan zijn troepen terug te trekken. “Wij zullen blijven”.

De VS heeft momenteel ongeveer 5.200 troepen gestationeerd in Irak. Het VK, ongeveer 400. Dat is hoeveel de wens van een bondgenoot voor het herstel van nationale soevereiniteit wordt gehonoreerd. Barbaren kennen geen respect, geen ethiek, geen wetten – Barbaren zijn voorhamermensen.

Verschillende Europese landen hebben besloten hun troepen terug te trekken, het besluit van Irak te respecteren en Irak en de regio te verlaten. Alleen het VK, de dichtstbijzijnde barbaarse bondgenoot, heeft nog geen beslissing genomen en zal haar 400 troepen in Irak verlaten, naast de Amerikaanse troepen. Wat typisch!

Olympische Zomerspelen in Tokio – In een ander verhaal over barbarisme besloten de VS dat Rusland dit jaar niet zal deelnemen aan de Olympische Zomerspelen in Tokio, Japan. Onder valse voorwendsels van doping, wanneer volgens historische gegevens beschikbaar op internet, zijn de VS verreweg de natie met de meest bewezen dopingdiskwalificaties, wereldwijd. En de rest van de wereld zwijgt in plaats van de VS te boycotten en Rusland te laten concurreren. Lafaards! Miserabele lafaards.

Baseball Caribbean Series in Puerto Rica in februari 2020 – De barbaren proberen – en zullen waarschijnlijk slagen – om Cuba te verhinderen deel te nemen aan de Caribbean Series van de Baseball Professional Confederation, in februari in Puerto Rico. Geen reden gegeven. Alleen visumcomplicaties.

BBC: De Russen hebben het gedaan – De Russen hebben het gedaan!   – BBC kondigde in de ochtend van 9 januari aan dat er een grote mogelijkheid was dat het Oekraïense passagiersvliegtuig dat in de vroege ochtenduren van 3 januari nabij het vliegveld van Teheran neerstortte, kort na het opstijgen, werd neergeschoten door een Russische raket.

Alle passagiers en bemanning, 176 mensen, stierven in de crash. Er is geen spoor van bewijs, of zelfs maar vermoeden dat een Russische raket dichtbij de plaats van het ongeval was. Maar de barbaren leven van leugens en misdaden in straffeloosheid.

Ondertussen gaven de Iraanse revolutionaire strijdkrachten, de Islamitische Revolutionaire  Garde (IRGC), echter toe dat ze het Oekraïense vliegtuig per ongeluk hadden neergeschoten en het als een vreemd voorwerp beschouwden, vooral zo dicht bij de luchthaven van Teheran. Waarom zouden ze alleen weten dat ze de verantwoordelijkheid voor de ramp erkennen? –

Omdat het blijkbaar 48 uur duurde voordat de IRGC onder elkaar een vrij autonome tak van de Iraanse strijdkrachten opheldering had over wat er gebeurde, zelfs voordat ze de regering op de hoogte brachten. Daarom heeft de regering de waarheid niet eerder naar voren gebracht.

Mensen in de straten van Teheran en grote Iraanse steden protesteren tegen de vertraagde toelating van hun regering tot verantwoording. Maar de regering, president Rouhani, heeft gezegd dat de zaak grondig zal worden onderzocht en dat de verantwoordelijken ter verantwoording zullen worden geroepen. Hij verontschuldigde zich ook voor de families van de slachtoffers en zei dat zij worden gecompenseerd.

Hoewel de Iraanse verantwoordelijkheid voor het ongeval niet wordt weerlegd, wees Rouhani op de zeer fragiele en delicate druksituatie in een conflict dat door de Verenigde Staten tot stand is gebracht.

De Oekraïense vliegtuigcrash – de barbaren gaan verder van de farce van de BBC – de westerse leugenaars bij uitstek , schurken en hypocrieten, beginnend met de Canadezen Trudeau, de Brit-nep Boris Johnson, ook vergezeld door de Zweden, praten nu over ‘meerdere bewijsbronnen’ dat Iran het Oekraïense vliegtuig heeft neergeschoten, maar niemand levert dit bewijs, NIEMAND. Pompeo voegt eraan toe, met zijn slimme stijl , ja, Iran schoot het neer, met Russische raketten – en Trump, om de nieuwe psychologische oorlogvoering tegen Iran te verzachten – het kan een vergissing zijn geweest.

Als het niet zo serieus zou zijn, zou men moeten lachen om de spot die deze Barbaren presenteren. Deze leugenaars moeten worden geïmmobiliseerd en in een heropvoedingskamp worden geplaatst – om hen te leren hoe ze eerlijk moeten zijn en harmonie zoeken in plaats van oorlog en conflict. Het kan echter lang duren om hun kromgetrokken hersenen opnieuw op te leiden.

Nieuwe sancties tegen Iran – De meester-barbaar Trump zegt dat nieuwe sancties zullen worden toegevoegd aan de reeds bestaande sancties die nog meer pijn zullen doen – en ja, hij zegt, net als de goede vader van moeder aarde die tegen zijn kinderen praat, is het allemaal aan de Iraniërs, ze kunnen zich gedragen zoals een goede natie zich gedraagt, of ze zullen worden gestraft met sancties. En ze zullen pijn doen. Het is helemaal aan hen.

Geen beschrijving van wat het juiste gedrag voor de barbaren zou inhouden.

Kun je dit geloven? – Als u niet met uw eigen ogen en oren zo’n afwijkende BS zou meemaken, zou het echt ongelooflijk zijn dat de wereld wordt gerund door zulke onmensen, nou ja, barbaren – en, ja, nogmaals – de volgzame mensen van deze wereld accepteer het, zeg niets, zwijg.

Duizenden mensen kunnen opnieuw sterven aan de sancties – in beslag genomen medische apparatuur, medicijnen, voedsel – opgelegd aan Iran, net als in Venezuela – 40.000 volgens een recente studie van de Washington denktank, CEPR – alleen omdat Iran de ruggengraat heeft en niet durft kniel voor de barbaarse koning om zijn geboden te doen.

Dit soort ruggengraat dat je niet kon verwachten van de Europeanen en al die neolib-regeringen in Latijns-Amerika, zoals in Colombia, Peru, Brazilië, Chili, Ecuador, en nu tegen alle verwachtingen in, de nieuwe door de VS geïnstalleerde ‘interim’-racistisch-fascistische overheid in Bolivia. Ze gingen liggen en kusten de voeten van de opperbarbaar, om het beleefd te zeggen.

En nogmaals, de wereld kijkt toe in waanzin en in stilte. Deze westerse wereld moet vallen. Barbarisme, dat wil zeggen neoliberalisme – dat al neigt naar fascisme – moet snel worden uitgeroeid om de mensheid te redden.

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.
Lees ook:  Verpleegsters in Arizona nemen het op tegen demonstranten na het redden van coronaviruspatiënten


Comments

comments