Instellingen in de VS Go Nuts Over nieuwe Russische hacking samenzwering

Instellingen in de VS Go Nuts Over nieuwe Russische hacking samenzwering

14 januari 2020 0 Door Indignatie redactie
0
()

De New York Times  meldt  dat GRU-agenten een succesvolle “phishingaanval” op het Oekraïense gasbedrijf hebben gelanceerd in het hart van schandelijke aantijgingen over Joe Biden, en gevestigde experts vallen helemaal over zichzelf om de heetste versie van deze spannende nieuwe Rusland-samenzwering te tweeten.

Het verhaal zelf slaagt op een aantal fronten niet voor de geurtest. Het beweert ten onrechte  dat aantijgingen van de corrupte omgang van Biden met Oekraïense ambtenaren als vice-president “in diskrediet zijn gebracht”, en de enige genoemde bron is een cyberbeveiligingsbedrijf met  fundamentele banden  met  de NSA en Crowdstrike , die u zich misschien herinnert als  de extreem duistere Atlantische Raad -gebonden bedrijf in het hart van de  plot gat-doorzeefd  2016 Rusland hacken verhaal (waarvan de oprichter  nu een miljardair is ).

Het artikel mist natuurlijk ook geen hard bewijs voor zijn claims, en zwijgt natuurlijk volledig over details over hoe het beveiligingsbedrijf weet dat de vermeende hackers zowel (A) Russisch als (B) gebonden waren aan de Russische overheid. Dit is natuurlijk hetzelfde als nieuws in de massamedia over iets negatiefs over Rusland, waar alle journalistieke normen uit het raam zijn verdwenen en niemand professionele gevolgen ondervindt voor zelfs  de meest ernstige misvattingen  over die natie.

En natuurlijk slurpen liberale experts het neer alsof Mike Pompeo alleen achtergelaten wordt aan de tafel met de juskom.

Jimmy Dore on Twitter

Thanks to editor of another establishment “news” organization for being so mindblowingly & transparently corrupt that even I can see through you. Here our establishment errand boy warns that any true information about Joe & Hunter Biden’s corruption is Russian Disinformation https://t.co/YF3oLnScSd

Ik weet niet of je ooit een man hebt zien rennen met een erectie, maar ter informatie: het is het meest belachelijk ogende ding dat je ooit kunt zien. En het gekke gedoe van conservatieve Democraten om iets viraal te zeggen over deze nieuwe invalshoek op een volledig uitgeput thema, doet denken aan een heel peloton mannen dat volledig op volle snelheid loopt.

Lees ook:  Ik, Trumpius

“Ik hoop dat mijn collega-editors hard zullen nadenken – heel hard, veel moeilijker dan in 2016 – voordat ze enig materiaal publiceren dat door de Russen is gehackt,”  tweeted  hoofdredacteur van  The Daily Beast  Noah Shachtman in reactie op het NYT-rapport .

Het is zeer onthullend dat het hoofd van een grote reguliere publicatie gelooft dat nieuwsuitzendingen op een verhaal moeten zitten dat de corruptie van een vooraanstaande presidentskandidaat blootlegt – hoe nieuwswaardig ook – als men denkt dat het afkomstig is van “de Russen”. Hoeveel belangrijke verhalen worden er gepost zonder enige andere reden dan loyaliteit aan de geopolitieke agenda’s van de Amerikaanse regering tegen niet-conforme landen, precies?

Toch worden sentimenten die identiek zijn aan die van Shachtman momenteel op dit moment door gelijkgestemde experts in de Twitterversie bebloed.

“Ik en Oliver Darcy hebben hier een jaar geleden naar gekeken … newsrooms hadden er niet veel over te zeggen. Het lijkt erop dat er niet veel zelfreflectie is, ‘  tweette  CNN’s Donie O’Sullivan in reactie op de post van Shachtman. “Hackers kunnen zich richten op de verkiezingen van 2020. Hoe reageren newsrooms als ze gestolen gegevens vrijgeven? ‘

“Russen werken hard aan de herverkiezing van president Trump: reguliere media hoeven niet opnieuw met de Russen samen te werken en hun niet-nieuwswaardige bevindingen ademloos te promoten, zoals in 2016,” tweette econoom David Rothschild  , zonder zijn eigenaardige definitie van “niet- nieuwswaardig”.

“Zullen de media info van nationale veiligheidshacks als blockbuster-verhalen zoals in 2016? Dat is de vraag van een miljoen dollar, ‘  tweette  Michigan Advance hoofdredacteur Susan Demas.

Marshall Cohen on Twitter

This might be the most important news of the day. Russia could leak Burisma emails, and slip in some doctored emails, to harm Biden later on, if he is the Democratic nominee. The 2016 playbook all over again. https://t.co/w0p7pXjWgp

Een CNN-verslaggever ging nog verder en speculeerde preventief op basis van  letterlijk niets  dat enig bewijs van de corruptie van Biden dat naar voren komt uit de phishing-campagne door Rusland is “gepromoveerd”.

Lees ook:  De geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog herschrijven is een onheilspellende waarschuwing

“Rusland zou Burisma-e-mails kunnen lekken en enkele gepatenteerde e-mails binnengooien om Biden later schade te berokkenen, als hij de Democratische kandidaat is,”  tweette  CNN’s Marshall Cohen. “Het speelboek van 2016 helemaal opnieuw.”

Deze waanzin werd gedetacheerd en vervolgens nog verder opgevoerd door MSNBC’s Malcolm Nance, wiens belangrijkste taak lijkt te zijn om het Overton-venster van Rusland-hysterie naar het gekste einde van het spectrum te duwen.

“DNC 2.0,” schreef Nance  . “Ter bescherming van Trump zal de GRU zwarte propaganda, valse e-mails in een database van Burisma maken en invoegen om Biden te betrekken en Trump te ondersteunen. Het kan ze niet schelen als je het gelooft … het is allemaal om Trump ertoe te brengen het te geloven. Hij zal Amerika vernietigen om te winnen. ‘

Malcolm Nance on Twitter

DNC 2.0. To protect Trump the GRU will manufacture & insert Black propaganda, fake emails in a data base Burisma emails to implicate Biden & support Trump. They don’t care if you believe it … it’s all to get Trump to believe it. He’ll destroy America to win. #NoGreaterTraitor https://t.co/LgZeAwa9fK

MSNBC-analist en voormalig Obama-administratief ambtenaar Richard Stengel, die  openlijk heeft verklaard  dat hij de Amerikaanse regering steunt die haar burgers propageert, greep de kans die deze wetteloze voederwaanzin biedt om een ​​volledig ongegronde Russische theorie te bevorderen, want waarom in godsnaam niet?

“‘Rusland, als je luistert, hack Burisma.’ GRU heeft dit Oekraïense bedrijf hetzelfde gedaan als DNC, ‘  tweet  Stengel. “Als Trump Zelensky tijdens een openbare oproep vroeg om de Bidens te onderzoeken, wat denk je dat hij Poetin tijdens een privé-oproep vroeg? Vlad, doe me een plezier. ‘

“Meer bewijs dat Poetin Biden vreest en actief probeert om Trump te helpen,”  voegde  Michael McFaul van de Obama-regering toe. “Niet goed. Iedereen die in de Amerikaanse soevereiniteit gelooft, moet zowel de Democraten als de Republikeinen aan de kaak stellen. ‘

“Ik zal het nu zeggen: het kan me niet schelen WAT de e-mails zeggen. Als hij de man is, heeft hij mijn stem. PERIODE, ‘  tweette de  populaire #Resistance-expert Brooklyn Dad Defiant in wat genereus kan worden omschreven als een heel vreemde bekentenis.

BrooklynDad_Defiant! on Twitter

Here we go again, a Russian hacking playbook right out of 2016. Russians hacked Burisma, and they’ll leak doctored emails on Biden if he’s the nominee. I’ll say it now: I don’t care WHAT the emails say. If he’s the guy, he’s got my vote. PERIOD. https://t.co/qJhqNMecxR

Er is op dit moment geen legitieme reden om te geloven dat de GRU betrokken was bij enige vorm van cyberaanval op Burisma, laat staan ​​dat het iets vond dat het publiceren waard was. Op dit moment is de enige informatie die we hebben verzameld uit dit incident, meer inzicht in het feit dat de nieuwsmedia-omgeving van de machtigste natie op aarde diep, diep ongezond is, en dat geldt ook voor de individuen die erin werken.

Lees ook:  ‘Compassie’ is een gerecht dat het best smaakt als het vers is.

Dit zijn de mensen die het dominante verhaal vormgeven. Dit zijn de leiders van de gedachten, die echt het voortouw nemen zoals een zeer grote sector van de bevolking denkt. We moeten meer bewustzijn creëren over hoe wild disfunctioneel dit is.

2020 was al wild. En alle tekens geven aan dat het alleen maar een stuk gekker wordt.

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments