Wat is het echte bedrog wanneer leugenaars, valsspelers en dieven het verhaal beheersen?

Wat is het echte bedrog wanneer leugenaars, valsspelers en dieven het verhaal beheersen?

16 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

“Ik was een CIA-regisseur, we hebben gelogen, we hebben vals gespeeld, we hebben gestolen … we hadden hele trainingen. Het herinnert je aan de glorie van het Amerikaanse experiment. “

Michael Pompeo ~ Amerikaanse staatssecretaris en voormalig CIA-directeur

Donald Trump, het huidige hoofd van de Amerikaanse politiek, heeft gelogen, bedrogen en gestolen, evenals geordende en geautoriseerde moord en chaos, maar hij is niet de enige. Dit is een kenmerk van de meeste presidenten, alle politieke partijen, van het Congres, de CIA, de reguliere media en de meeste andere regeringsbureau’s, met name de hele “veiligheids- en inlichtingensector” van de overheid. Er is zo’n extreme misleiding en leugens dat het bijna onmogelijk is geworden om enige waarheid te fretten. De waarheid bestaat natuurlijk wel, maar is met opzet verdwenen door sinistere krachten die het nationale verhaal blijven beheersen.

Ik heb lang gezegd dat een gezond persoon niets zou moeten geloven en alles in twijfel moet trekken. Gedurende deze periode in onze geschiedenis kan niets belangrijker zijn voor de duidelijkheid van eerlijke gedachten en kennis. Dit is niet alleen een slogan, maar ook een noodzaak van het leven, als je ooit de echte werking van dit diep corrupte systeem wilt begrijpen waarin we leven. Niets is ooit zoals het lijkt, omdat alles veel anders is dan gepresenteerd. Dit is het al lang bestaande feit van politiek en politieke misleiding. Dat betekent natuurlijk dat we allemaal in een puur propagandistische staat leven.

Waarom al het bedrog? Wat is het nut? Wat valt er te winnen? Wie heeft er baat bij? En nog belangrijker, wie staat te verliezen?

Wat er recent is gebeurd, heeft nieuwe niveaus van regelrechte arrogantie, liegen, fraude, hypocrisie en oneerlijkheid gecreëerd. Deze verachtelijke situatie zou nooit het daglicht kunnen zien als de algemene bevolking gewoon het vermogen of de wens had om te denken of deel te nemen aan intelligent denken, in plaats van te spartelen in abjecte onverschilligheid en onwetendheid. Elke onbetwiste voortzetting van de huidige gebeurtenissen gecreëerd en vervolgd door machthebbers zou gemakkelijk kunnen leiden tot een apocalyptische oorlog over de hele wereld. Dit scenario is niet langer science fiction, of het gerommel van vals bestempelde samenzweringstheoretici; het wankelt op de rand van de realiteit. De situatie is verschrikkelijk, en elke lichte duw op dit punt kan tot oorlog leiden.

De domheid van de moderne gewone man bezorgt me veel angst. Ik heb geprobeerd de massa schijnbaar voor altijd te begrijpen, maar ik kan geen enkel begrip krijgen van het gedrag van de menigte, ongeacht al mijn observaties, studies en onderzoeken. Degenen die over deze menigte heersen, zijn veel gemakkelijker te achterhalen, omdat ze een duidelijke agenda hebben en veel baat hebben bij deze niet-denkende groepen van lusteloze dwazen.

Lees ook:  STOP met het luisteren van deze MORON

De huidige heersende klasse, die elite aan de top, waaronder bank- en bedrijfsmagnaten en anderen, en hun pionnen in de politiek, de reguliere media, het leger en bepaalde andere krachtige entiteiten, hebben allemaal dezelfde verlangens. Deze verlangens zijn macht, geld en controle over alle anderen in de samenleving. Dit is wat wordt gezocht, en dit is wat de sterken drijft over de zwakken. Dit is waarom de constante misleiding bestaat. Het punt van alles is macht. De winst is meer macht, meer geld en meer controle. Deze klasse mensen is de weldoener van alle leugens en bedrog, en ze zullen bij niets stoppen om totale controle te bereiken. De verliezers zijn de rest van ons.

Ik gebruik deze ietwat meer filosofische benadering in plaats van te rapporteren over alle huidige leugens in het nieuws die ons in een risico van wereldwijde vernietiging leiden, om het grotere geheel bloot te leggen. Er zijn een groot aantal grote geesten die voortdurend de waarheid vertellen, en de waarheden die in het alternatieve nieuws worden onthuld, zijn op zijn zachtst gezegd verbazingwekkend. Het lijkt alsof elke gebeurtenis, of het nu gaat om wat er wordt gerapporteerd over Irak, Iran, Syrië of andere verzonnen aanvallen zonder bewijs, niets anders is dan leugens. Aanvallen op commerciële vliegtuigen, of moorddadige moorden die alleen bedoeld zijn om bepaalde verontwaardiging te veroorzaken, of ongeleide raketten die bedoeld zijn om de veronderstelde echte doelen te missen, zijn allemaal leugens of valse vlaggen van de een of andere soort. Om deze dingen zo opmerkelijk duidelijk te maken voor denkers,

Hoeveel inspanning ik ook besteed om de mensheid te begrijpen, en waarom dood, vernietiging en macht wint van medeleven en harmonie, ik schiet voortdurend tekort in mijn inspanningen. Dit is altijd frustrerend geweest voor mij, omdat ik echt het beste in de mens wil zien, maar ervaring heeft dat verlangen getemperd. Ik heb alleen respect voor het individu, en het is mijn standpunt dat alleen individuen de waarheid kunnen zoeken en vinden, en die kennis kunnen gebruiken om zichzelf te verbeteren en dan een licht voor anderen kunnen worden om te volgen. Met andere woorden, het individu is wat ons zal redden, niet de collectieve massa van die niet-denkers die medeplichtig zijn geworden aan hun eigen vernietiging.

Ik had enorm respect voor  Butler Shaffer en hij vatte dit dilemma samen in slechts een paar voorzichtige woorden. Die woorden staan ​​op een bank waar zijn as is geplaatst. Ze lazen:

“Beschavingen worden gecreëerd door individuen. Ze worden vernietigd door collectieven. ‘

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.
Lees ook:  De censuur is hoe de radicale, wetteloze Linkerzijde Amerika in een ,,éénpartijstaat" marcheert waar de meningsverschillen gecriminaliseerd zijn.


Comments

comments