63-jarige verkracht en gewurgd: migrant hoeft niet naar de gevangenis te gaan

63-jarige verkracht en gewurgd: migrant hoeft niet naar de gevangenis te gaan

18 januari 2020 0 Door Indignatie redactie
0
()

Een vrouw in Duitsland is brutaal verkracht en mentaal kapot ze is nu een geesteszieke vrouw. De asielzoeker had het land moeten verlaten en het misdrijf had dus voorkomen kunnen worden.

Een afschuwelijke misdaad heeft plaatsgevonden in Hannover. Dit is niet verwonderlijk als je bedenkt hoe enorm vreemd de hoofdstad van de deelstaat Nedersaksen is geworden. In Mühlenberg bijvoorbeeld, heeft 66,3 procent van de mensen een migratieachtergrond. Duitsers zijn daarom in de minderheid en het potentieel voor geweld en conflict neemt bijna dagelijks toe.

Het is daarom niet verwonderlijk dat een illegale immigrant opnieuw een vreselijke daad heeft begaan. Mohamad A. had schaamteloos een geesteszieke vrouw aangevallen die in het verleden in een sociaal huis in Hannover woonde . De illegalen hebben de hulpeloosheid van de vrouw uitgebuit om zijn libido ongehinderd te beleven. Maar toen overdreef de asielzoeker het en nam het leven van de vrouw.

Soedanees wurgt 63 jaar oud

De situatie escaleerde volledig toen de Soedanezen zijn slechte ritten opnieuw op Tattag loslieten. Toen het slachtoffer niet langer door hem wilde worden misbruikt, verslikte de Afrikaan de 63-jarige minstens vijf minuten. Toen hij zijn afschuwelijke werk had beëindigd, kleedde de geïmporteerde moordenaar zich in vrede en wandelde comfortabel weg. Hij liet gewoon het lichaam van de geesteszieke vrouw liggen.

Lees ook:  Greta's Thunberg PR-team maakt fouten

Dader opent verhalenboek

In het proces dat nu plaatsvindt, kreeg het publiek een buitengewoon bizar beeld te zien. De Noord-Afrikaan verklaarde dat hij niet verwachtte dat de kokhalzen fataal zou zijn. Het is verbazingwekkend hoeveel creativiteit illegale immigranten altijd tonen als het gaat om hun hoofd uit de lus te trekken. Pittig: de gewetenloze moordenaar slaagde zelfs met zijn truc.

De rechtbank van Hannover kende een royale migratiebonus toe en veroordeelde Mohamad A. tot een belachelijke 11-jarige straf. Gewone mensen belanden meestal een leven lang achter de tralies vanwege een moord. Maar eersteklas mensen in Duitsland worden behandeld met kinderhandschoenen. Omdat advocaat Clemens Anger ook een vermeende drugsverslaving van de Soedanezen in de balans gooide, beval de rechtbank in al zijn clementie in een detentiecentrum te worden geplaatst.

De Afrikanen kunnen zich daar nu comfortabel voelen ten koste van de belastingbetaler. De 4K-tv en de PlayStation zijn al klaar. Als Mohamad A. toch naar de gevangenis zou gaan, kijkt hij er al naar uit om na 2/3 van de straf te worden vrijgelaten. Het klinkt allemaal half zo wild, niet?

Misdaad had voorkomen kunnen worden

De daad is bijzonder stressvol voor de familieleden van het gewurgde slachtoffer. Wat erger is, is echter dat deze wrede moord had kunnen worden voorkomen. De Soedanezen waren al lang verplicht het land te verlaten. Grenscontroles en een consequente deportatie zouden voldoende zijn geweest om het leven van de 63-jarigen te redden. Maar dankzij Merkel gebeuren er elke dag nieuwe zinloze misdaden. Je zou denken dat iedereen het wilde …

donatie Voordat je gaat... 2020 zal naar verwachting ongekende hoeveelheden desinformatie bevatten. Bij Indignatie doen we ons best om journalistiek te produceren, geschreven door experts, op basis van hun onderzoek. Uw donatie zal helpen ervoor te zorgen dat deze journalistiek gratis wordt verspreid waar het nodig is.
IBAN: DE97100110012628055249
BIC:NTSBDEB1XXX
Op naam van: Erich brink
Onderwerp: Indignatie

Dit artikel is gekozen voor herpublicatie op basis van de interesse van onze lezers. Indignatie publiceert verhalen uit een aantal andere onafhankelijke nieuwsbronnen. De meningen in dit artikel zijn van de auteur en weerspiegelen niet het redactionele beleid van Indignatie.
Lees ook:  Speciale sessie: VN-Veiligheidsraad komt bijeen voor Turks offensief


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments