63-jarige verkracht en gewurgd: migrant hoeft niet naar de gevangenis te gaan

63-jarige verkracht en gewurgd: migrant hoeft niet naar de gevangenis te gaan

18 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

Een vrouw in Duitsland is brutaal verkracht en mentaal kapot ze is nu een geesteszieke vrouw. De asielzoeker had het land moeten verlaten en het misdrijf had dus voorkomen kunnen worden.

Een afschuwelijke misdaad heeft plaatsgevonden in Hannover. Dit is niet verwonderlijk als je bedenkt hoe enorm vreemd de hoofdstad van de deelstaat Nedersaksen is geworden. In Mühlenberg bijvoorbeeld, heeft 66,3 procent van de mensen een migratieachtergrond. Duitsers zijn daarom in de minderheid en het potentieel voor geweld en conflict neemt bijna dagelijks toe.

Het is daarom niet verwonderlijk dat een illegale immigrant opnieuw een vreselijke daad heeft begaan. Mohamad A. had schaamteloos een geesteszieke vrouw aangevallen die in het verleden in een sociaal huis in Hannover woonde . De illegalen hebben de hulpeloosheid van de vrouw uitgebuit om zijn libido ongehinderd te beleven. Maar toen overdreef de asielzoeker het en nam het leven van de vrouw.

Soedanees wurgt 63 jaar oud

De situatie escaleerde volledig toen de Soedanezen zijn slechte ritten opnieuw op Tattag loslieten. Toen het slachtoffer niet langer door hem wilde worden misbruikt, verslikte de Afrikaan de 63-jarige minstens vijf minuten. Toen hij zijn afschuwelijke werk had beëindigd, kleedde de geïmporteerde moordenaar zich in vrede en wandelde comfortabel weg. Hij liet gewoon het lichaam van de geesteszieke vrouw liggen.

Lees ook:  Kindergarten "Bundestag": Kamerleden tonen hun rug aan de AfD-spreker

Dader opent verhalenboek

In het proces dat nu plaatsvindt, kreeg het publiek een buitengewoon bizar beeld te zien. De Noord-Afrikaan verklaarde dat hij niet verwachtte dat de kokhalzen fataal zou zijn. Het is verbazingwekkend hoeveel creativiteit illegale immigranten altijd tonen als het gaat om hun hoofd uit de lus te trekken. Pittig: de gewetenloze moordenaar slaagde zelfs met zijn truc.

De rechtbank van Hannover kende een royale migratiebonus toe en veroordeelde Mohamad A. tot een belachelijke 11-jarige straf. Gewone mensen belanden meestal een leven lang achter de tralies vanwege een moord. Maar eersteklas mensen in Duitsland worden behandeld met kinderhandschoenen. Omdat advocaat Clemens Anger ook een vermeende drugsverslaving van de Soedanezen in de balans gooide, beval de rechtbank in al zijn clementie in een detentiecentrum te worden geplaatst.

De Afrikanen kunnen zich daar nu comfortabel voelen ten koste van de belastingbetaler. De 4K-tv en de PlayStation zijn al klaar. Als Mohamad A. toch naar de gevangenis zou gaan, kijkt hij er al naar uit om na 2/3 van de straf te worden vrijgelaten. Het klinkt allemaal half zo wild, niet?

Misdaad had voorkomen kunnen worden

De daad is bijzonder stressvol voor de familieleden van het gewurgde slachtoffer. Wat erger is, is echter dat deze wrede moord had kunnen worden voorkomen. De Soedanezen waren al lang verplicht het land te verlaten. Grenscontroles en een consequente deportatie zouden voldoende zijn geweest om het leven van de 63-jarigen te redden. Maar dankzij Merkel gebeuren er elke dag nieuwe zinloze misdaden. Je zou denken dat iedereen het wilde …

Comments

comments