Honderdduizenden Duitse burgers ontvluchten het land, het directe gevolg van massale moslimimmigratie

Honderdduizenden Duitse burgers ontvluchten het land, het directe gevolg van massale moslimimmigratie

18 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

Honderdduizenden Duitse burgers hebben het land verlaten in de drie jaar sinds het hoogtepunt van de migrantencrisis in 2015, volgens statistieken van het onlangs uitgebrachte migratierapport 2018 van de Duitse federale overheid.

migratie

migratie

Van 2005 tot 2015, het jaar van de migrantencrisis, zag Duitsland een gemiddeld negatief emigrantensaldo – het totale aantal Duitse onderdanen dat vertrok naar degenen die naar het land terugkeerden – van ongeveer 39.000, maar dat aantal is de laatste jaren gestegen tot bijna 100.000 per jaar van 2016 tot 2018, meldt Die Welt .

In 2018 was er ook een hoog niveau van netto-immigratie met 460.000 meer immigranten dan emigranten. De grootste groep, 195.000 mensen, kwam uit andere lidstaten van de Europese Unie, terwijl Syriërs bovenaan de lijst stonden voor landen in Azië.

Duitse politicus is blij dat Duitse burgers (die hij bestempelt als ‘nazi’s’) vertrekken:

Volgens het Centraal Register van Buitenlanders (AZR) zijn in 2018 in totaal 526.000 niet-EU-buitenlanders naar Duitsland verhuisd, waarvan 97.000 via ‘gezinshereniging’ – ketenmigratie.

Als gevolg van de hoge immigratiegraad en het feit dat Duitse burgers het land verlaten, is ongeveer een kwart  van de Duitse bevolking in het buitenland geboren of heeft een ouder die in het buitenland is geboren.

Opgesplitst in leeftijdsgroepen, hebben de oudste demografische gegevens de meeste autochtone Duitsers, terwijl de jongste leeftijdsgroepen veel zwaarder zijn in individuen met migratie-achtergrond. In bepaalde gebieden, zoals West-Duitsland, heeft bijna de helft of 42 procent  van de kinderen jonger dan zes jaar een migratieachtergrond.

Een studie van het Federaal Instituut voor bevolkingsonderzoek benadrukte de uitzonderlijk lage geboortecijfers in Duitsland als een enorme factor in de snelle demografische veranderingen van het land, waarin wordt uitgelegd: “Geen enkel ander land ter wereld heeft zulke lage geboortecijfers over een zo lange periode gehad .”

Duitsland heeft sinds 1975 een gemiddelde geboortecijfer van ongeveer 1,5 kinderen per vrouw sinds 1975. Van de 788.000 geboorten in Duitsland in 2018 waren 105.000 kinderen zonder Duits staatsburgerschap – bijna het dubbele van 2014.

Waardeer dit artikel!!
Als je dit artikel waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine donatie klik dan hier. Zo help je onafhankelijke journalistiek in stand houden.

Comments

comments