Volker Beck (Groenen): Duitsers moeten Arabisch leren!

Volker Beck (Groenen): Duitsers moeten Arabisch leren!

18 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

De groene politicus Volker Beck heeft geëist dat de Duitsers Arabisch leren. Als je bijvoorbeeld problemen hebt met het begrijpen van immigranten, moet je hun taal leren, zei de politicus.

De Green Party-politicus en de vermeende Christal Meth-consument Volker Beck heeft duidelijk gemaakt welke gevolgen de vervreemding van ons huis zou moeten hebben. Als etnische Duits denk je dat je Arabisch of Turks moet leren. Volgens BILD zei Beck in een interview met n-tv:

“Het is een beetje ongemakkelijk omdat je het gevoel hebt dat je iets niet krijgt, maar als dat echt belangrijk voor je is, moet je deze taal gewoon leren en zul je ook leren kennen wat er aan de hand is.”

Duitsers moeten zich aanpassen

Omdat steeds meer immigranten in de BRD, die vreemd zijn aan hun soort en cultuur, in moeilijkheden verkeren, ontstaan ​​er vaak communicatieproblemen. Voor Beck is het duidelijk wie op dit punt moet handelen. Een immigrant hoeft de Duitse taal niet te leren als hij hier al in de sociale hangmat ligt. Dat zou te veel gevraagd zijn. In plaats daarvan moeten degenen die hier al lang wonen en de twijfelachtige asielpartij van Angela Merkel financieren Arabisch en Turks leren om zich aan te passen aan de migranten.

Degenen die na een zware “ontsnapping” eindelijk in het sociale paradijs van Duitsland zijn aangekomen, moeten andere dingen doen dan Duits leren. Vrienden en bekenden thuis moeten bijvoorbeeld worden geïnformeerd over de paradijselijke omstandigheden in Merkel Duitsland met behulp van de gloednieuwe iPhone. En de ene of de andere asielbende moet niet ontbreken als vrijetijdsbesteding. Er is geen tijd voor een cursus Duits.

We moeten Arabisch leren

Daarom moeten we nu Arabisch leren. Ga dus naar het volgende centrum voor volwasseneneducatie en schrijf je in voor de volgende cursus Arabisch. Natuurlijk moet je er zelf voor betalen, Volker Beck had tenminste geen voorstel gedaan om een ​​breed scala aan cursussen Arabisch te financieren met belastinginkomsten. Deze zijn gereserveerd voor illegale immigranten. Ze hebben tenslotte een zekere verwachting van hun verblijf in Duitsland.

Het is niet bekend of Volker Beck, die al werd verdacht van het gebruik van drugs, met name crystal meth, in zijn n-tv-interview duidelijk was. De anti-Duitse verklaringen van de homoseksuele Green Party-politicus passen echter in het profiel van zijn partij. Zoals bekend worden immigranten die illegaal het land zijn binnengekomen bijzonder beschermd, terwijl etnische Duitsers worden behandeld als de laatste modder.

Waardeer dit artikel!!
Als je dit artikel waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine donatie klik dan hier. Zo help je onafhankelijke journalistiek in stand houden.
Lees ook:  Huisvrouwen in de voorsteden nemen een harde standpunt in tegen racist Trump op Facebook


Comments

comments