Hoe Michael Bloomberg’s ‘journalisten’ propageren voor meer Amerikaanse agressie

Hoe Michael Bloomberg’s ‘journalisten’ propageren voor meer Amerikaanse agressie

21 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

Dit zal de typische propaganda van het Amerikaanse regime blootleggen. Dat is propaganda ten gunste van het VS-imperialisme, dat in feite de bedoelingen van de Amerikaanse oprichters schendt en de geest van de Amerikaanse grondwet .

De propaganda van het Amerikaanse regime komt niet rechtstreeks van de regering, maar in plaats daarvan van de 607 miljardairs die het regime besturen, via hun corrupte controle over de succesvolle politici (in beide partijen), door hun carrière te financieren en door hun bezit (en anderszins controle ) de ‘nieuws’-media van het regime, die in particulier bezit zijn en dezelfde propaganda dragen als de’ nieuws’-media van de regering – alle mainstream ‘nieuws’-media van Amerika zijn voorstander van de sanctie van de Amerikaanse regering (economische blokkade) en proberen landen (zoals Irak, Iran, Syrië, Venezuela, Libië, enz.) door de staatsgreep of soms regelrechte invasie omver te werpen die de Verenigde Staten nooit waren binnengevallen of zelfs maar dreigden binnen te vallen.. Het VS-imperialisme wordt meestal ‘neoconservatisme’ genoemd, maar het is in principe hetzelfde als andere imperialistische regimes in de geschiedenis – het wordt bestuurd door de aristocratie van de binnenvallende natie, die in haar propaganda misleidt over de redenen waarom ‘regimeverandering’ in de gerichte landen. Door middel van deze leugens wordt het volk van de natie bereid gemaakt om deze invasies in hun belastingen te financieren en kan zelfs denken dat het hun patriottische plicht is, in plaats van een massaal criminele onderneming te zijn die ze voor de gek houden om te ondersteunen met hun dollars en soms met hun lichamen.

Eerst zal hier essentiële historische achtergrond zijn, zodat een lezer typische Amerikaanse en aanverwante propaganda kan begrijpen; en dan zal er een typisch voorbeeld komen dat de resultaten van die geschiedenis toont en daarmee de cruciale impliciete leugens in die propaganda blootlegt, en die ervoor zorgen dat het effectieve propaganda is – het soort bedrog dat het grootste deel van het publiek voor de gek houdt invasies en andere internationale agressies, welke agressies routinematig massamoorden veroorzaken, waarvan alleen de aristocratie van de agressor-natie en de aristocratieën die daarmee verbonden zijn, ten goede komen. Dit is de manier waarop rijkdom in de VS zo extreem beperkt wordt gehouden, zodat bijvoorbeeld een studie van januari 2018 voor Deutsche Bank, “US Income and Wealth Inequality”, meldde (p. 9) dat “VS: Top 0,1% evenveel bezittingen bezit als de onderste 90%”, en (p. 11) dat, van alle 34 OESO-landen, Amerika de meest ongelijke inkomens heeft – de meest extreme ongelijkheid, van allemaal . De miljardairs en hun agenten zeggen dat dit oké is, omdat, zoals de rijke econoom Lawrence Summers het ooit zei, “we ongelijkheid in resultaten moeten accepteren en erkennen dat degenen die meer verdienen zich in een betere positie bevinden om meer bij te dragen om de samenleving te ondersteunen.” ( Met andere woorden: arme mensen zijn minder waard dan rijke mensen. Rijke mensen zijn geneigd dat te geloven, en economen zoals Summer belonen voor het onderwijzen van dat. Het is essentieel voor hun propaganda – en ze houden vooral zichzelf voor de gek om het te geloven.)

Het voorbeeld dat hier wordt ontleed, komt van Michael Bloomberg uit Wall Street. Hoewel hij het publiek niet meer misleidt dan andere miljardairs, wordt hij de president van Amerika om een ​​andere misleidende miljardair, Donald Trump, te vervangen, en dus geeft zijn ‘nieuws’-operatie een typisch voorbeeld van de leugenachtigheid van Amerika’s mainstream (dat wil zeggen, zijn miljardair-gecontroleerde) ‘journalistiek’ (vrijwel alles met betrekking tot internationale betrekkingen in de VS en aanverwante ‘journalistiek’ is propaganda: geschreven om te misleiden). In het geval van Bloomberg is het medium niet louter miljardair gecontroleerd; het is eigendom van een miljardair, net als de Washington Post van Jeff Bezosis. Washington DC en NYC ontvangen beide hun ‘nieuws’ van zulke zeer gecompromitteerde, door miljonairs beheerde, ‘nieuws’-media als deze. De Amerikaanse uitzendmedia verspreidden vervolgens dat ‘nieuws’, nationaal en internationaal.

De individuen die ‘nieuws’ rapporteren op een ‘nieuws’-medium zoals Bloomberg’ Nieuws ‘, doen wat de eigenaars van de operatie en haar adverteerders willen dat ze doen, namelijk propaganda maken voor hun aristocratie – hun eigen en aanverwante’ miljardairs ‘corporaties’ uitbreiding om hun rijk uit te breiden naar meer landen en de lokale aristocratie daar opzij te schuiven, en op deze manier de rijkdom van de wereld te concentreren in hun eigen en aanverwante bedrijven. De doelen van een expansionistische of ‘imperialistische’ aristocratie zijn analoog aan ganglandoperaties, behalve dat een aristocratie de wetten schrijft en handhaaft in plaats van alleen maar de wetten schendt (zoals ganglandoperaties doen). Het creëert wetten binnen zijn eigen land, en het creëert ook internationale wetten via allianties en verdragen, en het maakt gebruik van allianties en verdragen tegen ‘vijanden’, zoals de militaire alliantie en verdragsorganisatie NAVO, om de verhoogde verkoop van hun eigen land te pompen wapentuig bedrijven (zoals van Raytheon Corporation), en het maakt ook gebruik van deze internationale wetten via sancties en secundaire sancties, die het voortraject van een regelrechte militaire invasie van de beoogde land kan worden na eindelijk te geven waarmee de natie te zijneen ‘vijand’ en dus ‘acceptabel’ om binnen te vallen en over te nemen, voor ‘wij’ tegen ‘hen’. (Bijvoorbeeld: Trump weigert ronduit de eis van de Iraakse soevereine regering om alle Amerikaanse troepen te laten vertrekken.) Alleen gangsters kunnen dergelijke dingen niet doen, en dus staan ​​ze veel meer onder vuur dan “banksters” (aristocraten en hun agenten) zijn .

Controle over de ‘nieuws’-media is essentieel voor de operaties van elke expansionistische aristocratie. Geen rijk kan worden bereikt of behouden zonder het publiek van de natie te misleiden, die de belastingen moet betalen en soms de lijken moet leveren om het rijk van de aristocratie op te bouwen en te vergroten.

Dit is het verschil tussen imperialistische operaties versus operaties met georganiseerde misdaad. Georganiseerde misdaad is van lagere klasse omdat het de regering niet controleert, maar toen de gebroeders Kennedy tegen de anti -georganiseerde misdaad kort aan de macht waren in de VS, bood de georganiseerde misdaad op zijn minst cruciale hulp bij het elimineren van de Kennedy’s; en in die zin maakte georganiseerde misdaad zelf al deel uit van het Amerikaanse establishment, althans op dat moment. Verder, zoals Alexander Cockburn en Jeffrey St. Clair documenteerden in hun klassieke WHITEOUT 1998 : The CIA, Drugs and the Press(p. 134), “Vanaf het begin hield de CIA vast aan hetzelfde beleid als haar voorlopers door gangsterorganisaties in bedrijf te houden. Tegen 1947 steunde het Agentschap heroïneproducenten in Marseille, Birma, Libanon en West-Sicilië. “Georganiseerde misdaad is vaak essentieel voor de” Special Operations “van de CIA. Organisaties zoals de maffia zijn waardevolle activa van de CIA. Ze zijn experts in het geheim dingen voor elkaar krijgen. En dergelijke operaties zijn minder waarschijnlijk dan enig ander ooit worden blootgesteld als het hebben van zijn CIA-operaties. Georganiseerde misdaad is dus een geweldige aanwinst voor internationale inlichtingendiensten – vooral voor de Amerikaanse CIA, die zichzelf promoot als een ‘democratie’, hoewel het in plaats daarvan een fascistisch-imperialistisch regime vertegenwoordigt.

Twee jaar voordat de CIA de heroïnehandel begon te beschermen, werd de Amerikaanse president Harry S. Truman op 26 juli 1945 overtuigd door zijn hoogste generaal, Dwight David Eisenhower (hypocriete uitvinder van de PR-uitdrukking die hij gebruikte tegen de vestiging – die hij eigenlijk altijd gesteund – “militair-industrieel complex”) dat als de Verenigde Staten de Sovjetunie niet zouden veroveren, de Sovjetunie de Verenigde Staten zou veroveren, en dus zocht de door Eisenhower Truman op die datum de Koude Oorlog; en op basis daarvan veranderde hij Amerika’s meest essentiële WO II-bondgenoot, de Sovjet-Unie, in een vijand, en de Koude Oorlog blijft in het geheim het Amerikaanse beleid tot op de dag van vandaag . (Dit was precies het tegenovergestelde van wat Truman’s directe voorganger, FDR, hadbedoeld .) De strategie, nadat de Amerikaanse president George Herbert Walker Bush (op 24 februari 1990 ) in het geheim de leidende vazallen van Amerika opdracht gaf om de Koude Oorlog voort te zetten aan de VS en de geallieerde zijde na de Sovjetunie en haar communisme en hun spiegelbeeld van Warschau aan de NAVO van Amerika zou allemaal het volgende jaar eindigen, was om Rusland te omringen met vijanden (Rusland-geallieerde landen die zouden worden omgedraaid om Amerikaanse-geallieerde landen te worden, door middel van CIA- subversie , staatsgrepen , enz.), met als uiteindelijk doel om naar binnen te gaan en Rusland te veroveren . Dit plan vereist een enorme hoeveelheid propaganda, maar het is zeer succesvol geweest in het verdrijven van Rusland-vriendelijke regeringen zoals in Joegoslavië in 1991-99, Irak 2003, Libië 2011 en Oekraïne 2014 , hoewel het zijn eindbestemming nog niet heeft bereikt en de Tweede Wereldoorlog (WO-III) heeft gewonnen. door controle te krijgen over Rusland zelf .

De eerste CIA-staatsgreep (deze coups werden gedaan door hun divisie “Special Operations” ) was in Thailand in het tweede jaar van het bestaan ​​van de CIA, 1948, en werd gedaan om de handel in opium-heroïne in Zuidoost-Azië over te nemen (inclusief Birma – nu Myanmar) en om het te gebruiken voor het verstrekken van essentiële off-the-books-financiering aan de CIA zodat de CIA zijn deel van de taak van het veroveren van Rusland kan vervullen , zoals “Special Operations” zoals WHITEOUT (p. 136) stelt het:

Dit was de modus operandi van de CIA voor de komende vijftig jaar. Hoewel Truman aandrong op de geheime operaties [Special Operations] , stond zijn handtekening op geen enkel compromisdocument. De autoriteit voor de operaties werd gegeven door de Nationale Veiligheidsraad. Er was geen congreskrediet, dus financiering kwam uit particuliere bronnen in de VS, via een netwerk van eigen frontorganisaties, miljonairs en criminele ondernemingen .

Dat was hoe de ‘The Buck Stops Here’ president, Truman, eigenlijk functioneerde. (Evenzo was Hitler’s ‘handtekening op geen enkel compromisdocument’ over de Holocaust, maar, zoals ik in mijn eigen 2000 documenteerde WAAROM de Holocaust plaatsvond, Hitler was de persoon die het bestelde – dat was een uitvoerende actie van bovenaf. Het was niet waar dat Truman een ‘zwakke dictator’ was dan die Hitler, die door sommige Hitler-aanhangers met die zin werd aangeduid. Er waren echter belangrijke verschillen tussen hen: de impact van Truman bleek de latere geschiedenis nog meer vorm te geven dan de impact van Hitler. En, terwijl de enorm schadelijke invloed van Truman het gevolg was van het feit dat hij de idioot van de Deep State was en dus het begin van de Koude Oorlog op 26 juli 1945, was de enorm schadelijke invloed van Hitler zijn eigen, zeer privé en langdurige, persoonlijke en altijd geheime obsessie tegen ‘bloed- vergiftiging ‘van rasechte christenen of’ Ariërs ‘door Joden, die hem in 1919 in hem waren gaan obsederen,

WHITEOUT merkte ook op (p. 138) dat,

CIA-officier Miles Copeland schreef vijfentwintig jaar later dat als de maffia niet was geweest, de communisten de macht over Italië hadden gehad, zo cruciaal was de criminele organisatie geweest om arbeidsorganisatoren te vermoorden en het politieke proces te terroriseren.

Voorts

De financieringsmechanismen van de CIA voor deze misbruiken van haar charter kwamen in de vorm van grote subsidies van Amerikaanse zakenlui waaronder Allen Dulles en Forrestal de hoed op de Brook Club in New York passeerden en bijdragen kregen van angstige miljonairs zoals …

En (p. 225),

Generaal Phao was benoemd tot directeur van de nationale politie van Thailand na de door de CIA gesteunde staatsgreep van 1948 onder leiding van generaal-majoor Phin Choohannan. De 40.000 leden tellende politie van Phao, de Police Knights, voerde onmiddellijk een campagne van moorden op Phin en Phao’s politieke vijanden. Deze troepen namen ook de controle over van de lucratieve opiumhandel van Thailand. … Phao’s controle over de opiumhandel werd direct aangesproken door de CIA, die hem $ 35 miljoen aan hulp had doorgesluisd. Thailand zou daarna de belangrijkste activiteitenbasis van de CIA in de regio worden.

In de jaren 1950 steunde de CIA generaal Phao in een strijd met een andere Thaise generaal voor het monopolie van controle over de opium- en heroïnehandel in Thailand … Phao ondersteunde door squadrons van CIA-adviseurs de taak om van Thailand een politiestaat te maken. De belangrijkste dissidenten en academici van het land werden gevangen gezet. … Phao bracht ook de goudmarkt van het land in het nauw, speelde een leidende rol in de top twintig van de corporate boards in het land, rekende toonaangevende executives en zakenlieden beschermingstoeslagen en leidde prostitutiehuizen en gokholen. Phao werd goede vrienden met Bill Donovan, destijds Amerikaanse ambassadeur in Thailand .

Dus: dat was de eerste staatsgreep van de CIA en het gebeurde in 1948 in Thailand: deze operatie was gericht op het verminderen van de hoeveelheid off-the-books fondsen voor Amerikaanse inlichtingendiensten “Special Operations”dat moest afkomstig zijn van de aristocraten van Amerika. Dergelijke speciale operaties zijn cruciaal voor de illegale, verraderlijke (anti-constitutionele) controle over de Amerikaanse regering door de Deep State (de aristocraten – de honderden miljardairs van Amerika die het grootste deel van de succesvolle politieke campagnes voor het federale ambt financieren; dit zijn de individuen die bepalen wie wel en wie niet in staat zal zijn een serieuze mededinger te worden voor het Congres, het voorzitterschap en rechters). Niet al het geld om Special Operations te financieren komt van de miljardairs. Een onbekend percentage ervan komt ook van georganiseerde criminelen – overtreders van wetten, in plaats van schrijvers van wetten. De miljardairs van Amerika (via hun betaalde agenten, inclusief gangsters) zijn degenen die schrijvende wetten. Georganiseerde criminelen zijn niet zo krachtig, omdat ze alleen de wetten kunnen overtreden. En wanneer een gangster een miljardair dient, staat alleen de miljardair boven de wet.

Lees ook:  Burgeroorlog & straatprotesten, de radicale nieuwe politieke technologie van de Democratische Partij voor Vote-Harvesting

Dit is een essentiële historische context om het artikel van Bloomberg ‘News’ van 26 december 2019, “Putin’s Grand Gas Project Sense Now Sense” , van de opinie-schrijver Leonid Bershidsky nauwkeurig te kunnen interpreteren .

Hier zijn nu, vetgedrukt en cursief , de bijzonder relevante fragmenten daarvan die wijzen op de publicatie van Bloomberg van propaganda die tegen Rusland is, en voor het isoleren van Rusland door regeringen omver te werpen die (zoals Saddam Hussein’s, Muammar Gaddafi’s, Viktor Janoekovitsj, Bashar Assad’s, Nicolás Maduro, en die van Evo Morales) hadden (of hebben) vriendschappelijke betrekkingen met Rusland:

In Oekraïne is gemeld dat Rusland de rechtstreekse levering van gas voor eigen behoeften van Oekraïne zou kunnen hervatten – iets wat ondenkbaar is onder de regering van de voormalige Oekraïense president Petro Poroshenko, toen Oekraïne Russisch gas in de EU kocht in plaats van de indringer van de Krim af te handelen.

Dit negeert dat uiterlijk in juni 2013 het Amerikaanse regime zich al in de vroege implementatiefase bevond van zijn geplande overname, niet alleen van heel Oekraïne, maar vooral van de grootste marinebasis van Rusland, die sinds 1783 is en nog steeds in Krim (die van 1954 tot 2014 deel uitmaakte van Oekraïne). Dat zou nog een Amerikaanse marinebasis worden. Deze staatsgreep was al in juni 2011 in de planningsfase. Dus: die door Bloomberg gepubliceerde zin “de indringer van de Krim” is eigenlijk van Obama, in plaats van Poetin, die alleen maar reageerde op die Amerikaanse invasie van Oekraïne in de manier die essentieel was voor de nationale veiligheid van Rusland. Hiermee beschermde de Russische president Poetin ook de mensen die op de Krim wonen , en daarom wilden ze hartstochtelijk dit antwoord van hem.

Zelenskiy, is pragmatischer dan Poroshenko was en stond te popelen om een ​​einde te maken aan het gewapende conflict dat Rusland in de oostelijke regio’s van Oekraïne heeft veroorzaakt.

De door Bloomberg gepubliceerde zin “het gewapende conflict dat Rusland heeft veroorzaakt in de oostelijke regio’s van Oekraïne” verwijst eigenlijk naar de door Obama geïnstalleerde nieuwe etnische zuivering van het Oekraïense regime in die regio om zoveel mogelijk bewoners daar te elimineren, omdat 90 +% van hen stemde voor de man die Obama zojuist had omvergeworpen, Viktor Janoekovitsj; en, als die kiezers nog steeds in Oekraïne zouden blijven, dan zou Obama’s nieuwe Oekraïense regime gemakkelijk uit de macht worden gestemd en zou dus snel eindigen. Obama’s regime wilde niet dat er te veel van die kiezers zouden blijven wonen als en wanneer dat gebied, genaamd “Donbass”, eindelijk zou worden hersteld in Oekraïne en ze weer Oekraïense kiezers zouden worden, omdat dat zeker zou leiden tot een einde van Amerika’s controle over Oekraïne.De burgerbevolking in Donbass was specifiek gericht. Hier is een kaart van de verkiezingen waarin Janoekovitsj president van Oekraïne werd, en zoals u daar kunt zien, is het donkerpaarse gebied in het Verre Oosten, waar Janoekovitsj ten minste 90% van de stemmen kreeg, de ‘oostelijke regio’s’ die weigerden te regeren door het door Obama geïnstalleerde Oekraïense regime. Het doel van de nieuw opgerichte etnische zuivering van de Oekraïense regering in dat gebied was niet alleen om daar zoveel mogelijk mensen te doden, maar vooral om miljoenen van hen te dwingen over de grens naar Rusland te vluchten, zodat, als en wanneer die regio zou ooit opnieuw worden hersteld onder Oekraïense controle, zoveel mogelijk kiezers die daar hadden gewoond, zouden ofwel zijn gedood of anders Russen zijn geworden en zich opnieuw in Rusland hebben gevestigd.

Poetin zal tegen die tijd verdwenen zijn, maar de Russische energiehandel zal meer gediversifieerd zijn dan toen hij aan de macht kwam. Goedaardige Russische regeringen zullen het kunnen gebruiken als basis voor betrekkingen van goed nabuurschap in plaats van als een drukinstrument.

Op 27 februari 2006 kopte David McClintick een nu-klassiek artikel van 20.000 woorden in het tijdschrift Institutional Investor , “How Harvard lost Rusland”, en hij beschreef daar de verkrachting van Rusland in de vroege jaren 1990, door Lawrence Summers en zijn Harvard-team van corrupte en bedrieglijke economen, die eerst Mikhail Gorbachev, en vervolgens Boris Jeltsin, naïef binnengehaald om Rusland te begeleiden door het proces van transformatie van een communistisch naar een kapitalistische economie. (Die twee Russische leiders begrepen het fascisme niet, en vooral niet het imperialistische type, zoals Harvard en de meeste van zijn soortgenoten.) Kortom, Summers, wiens hele carrière is besteed aan het assisteren en helpen van de miljardairs van Amerika, heeft een team van adviseurs gekozen want dit die, toen ze zelf niet ronduit corrupt waren, desondanks ongelooflijk destructief was in het privatiseren van de Russische staatsactiva aan de meest corrupte en goed verbonden insiders van Rusland, die in het proces miljardairs werden en hun nieuw verworven rijkdom in Londen en elders afscheiden, zodat het systeem van sociale uitkeringen en infrastructuur van de Russische regering werd weggegooid onder het Russische publiek. Dat waren de ‘goedaardige Russische regeringen’ – de pre-Poetin-regeringen – die Bloomberg ‘News’ hier prijst en wil vervangen door de door Poetin geleide regering. Als je in grafieken en diagrammen wilt zien wat de impact op Rusland is geweest van het feit dat Poetin als criminelen de meest corrupte van die Russische miljardairs behandelt en hij probeert ze de belastingen te laten betalen die ze hadden vermeden en in het buitenland hadden verstopt, klik dan op Dat waren de ‘goedaardige Russische regeringen’ – de pre-Poetin-regeringen – die Bloomberg ‘News’ hier prijst en wil vervangen door de door Poetin geleide regering. Als je in grafieken en diagrammen wilt zien wat de impact op Rusland is geweest van het feit dat Poetin als criminelen de meest corrupte van die Russische miljardairs behandelt en hij probeert ze de belastingen te laten betalen die ze hadden vermeden en in het buitenland hadden verstopt, klik dan op Dat waren de ‘goedaardige Russische regeringen’ – de pre-Poetin-regeringen – die Bloomberg ‘News’ hier prijst en wil vervangen door de door Poetin geleide regering. Als je in grafieken en diagrammen wilt zien wat de impact op Rusland is geweest van het feit dat Poetin als criminelen de meest corrupte van die Russische miljardairs behandelt en hij probeert ze de belastingen te laten betalen die ze hadden vermeden en in het buitenland hadden verstopt, klik dan ophier om die grafieken en diagrammen te bekijken. Zoals daar te zien is, is de Russische economie tussen 1990-2000 ongeveer gehalveerd toen Poetin president werd, die dit omdraaide zodat Rusland onder zijn leiderschap floreerde. Bershidsky wil het pre-Poetin-type leiderschap herstellen – bijna uithongering voor de Russische massa.

… meerdere spelers – Poetin de ambitieuze autoritair, zijn situationele bondgenoten zoals Erdogan en Xi, zijn tegenstanders zoals de VS, zijn terughoudend partners zoals de EU en zijn slachtoffers zoals Oekraïne – kunnen inspanningen combineren om iets waardevols te bouwen.

Terwijl ‘News’ van Bloomberg de leugen pompt over Poetin’s ‘slachtoffers zoals Oekraïne’, is de duidelijke en onbetwistbare realiteit dat Barack Obama Oekraïne in 2014 heeft vernietigd en dat ‘het plan van het Obama-regime om de Russische marinebasis op de Krim te veroveren’ werd geïmplementeerd door de Obama-administratie uiterlijk in juni 2013 – ruim voor zijn staatsgreep.

De VS steunden een regelrechte racistisch-fascistische of nazi-operatie in Oekraïne, zoals hier en hier duidelijk te zien is . Niemand kan redelijkerwijs beweren dat het hedendaagse Amerika op zijn minst niet fascistisch is, zo niet ronduit nazi (hoewel overwegend anti-Russisch in plaats van antisemitisch, maar elke vorm van racistisch fascisme is nazi-ideologie, en Obama’s was daar een vorm van: anti -Russisch).

Dus: iedereen die wat dan ook vertrouwt in de ‘nieuws’-media van de Amerikaanse miljardair is ofwel onwetend of anders dom, omdat de feiten afdoende precies het tegenovergestelde zijn, en die media – zoals goed wordt geïllustreerd in dit artikel uit de Leonid Bershidsky van Bloomberg – hun internationale ‘nieuwe’ rapportage en analyse van wat de Amerikaanse miljardairs ten goede komt, in plaats van hun slachtoffers, zowel thuis als in het buitenland. Welk type fascisten zou zulke fascistische propaganda produceren? Hoe is het niet extreem? Het is een extremistische vorm van kapitalisme, van het gevaarlijkste type: zowel racistisch als imperialistisch.

Zelfs de meeste vermeende ‘anti-oorlog’ of ‘progressieve’ ‘nieuws’-media in Amerika zijn in feite pro-imperialistisch, en het tegenovergestelde front is zelf onderdeel van hun propaganda . Hun functie is om kritiek op miljardairs en op de regering te publiceren, maar niets dat een soort revolutie zou aanmoedigen om de dictators (inclusief hun agenten) te elimineren en te vervangen door een ander systeem. In de Verenigde Staten, waar de bestaande grondwet democratisch is en de regering deze gewoon routinematig schendt en de corrupte rechters na 1970 leugens hebben gebruikt om deze duidelijke schendingen ‘constitutioneel’ te noemen, een revolutie zou de dictators moeten elimineren, maar niet de grondwet. In sommige andere dictaturen zou het beide moeten vervangen, en zou het systeem dus drastischer moeten zijn dan alleen de bestaande heersers vervangen. Gelukkig is dat niet nodig in de Verenigde Staten; dus een bloedeloze revolutie zou Amerika weer in democratie kunnen herstellen, hoewel alle grondwettelijke uitspraken van na 1970 dan moeten worden herzien door volledig veranderd personeel in het Amerikaanse Hooggerechtshof, voor mogelijke omkering. In een bloedeloze revolutie zou het veranderen van alle leden decennia duren; dus dat proces zou pas moeten beginnen nadat alle andere fasen van een dergelijke revolutie al zijn voltooid. Het is mogelijk, maar onwaarschijnlijk. Amerika zal daarom waarschijnlijk door zijn rijkste een dictatuur blijven.‘Deep State’ ), en de Amerikaanse grondwet zal hier waarschijnlijk een dode letter blijven en worden – steeds meer gelogen over het Amerikaanse Amerikaanse Hooggerechtshof omdat het steeds meer frauduleuze precedenten vestigt, die de consensusintenties van de grote mannen beledigen die de grondwet en elk van de amendementen heeft geschreven en ondertekend.

De stichters van Amerika vochten niet alleen tegen het Britse rijk, maar ook tegen elk rijk. Zelfs de Monroe-doctrine in 1823 (die door Amerikaanse imperialisten zo vaak wordt aangehaald om verkrachtingen en poging tot verkrachting door het Amerikaanse regime tegen landen op het westelijk halfrond zoals Bolivia en Venezuela te ‘rechtvaardigen’, was anti- imperialistisch en zei eenvoudig dat de Verenigde Staten verzetten zich tegen de inspanningen van Europese landen om landen op het westelijk halfrond over te nemen. Maar deze doctrine werd vervolgens ‘geïnterpreteerd’ door opkomende Amerikaanse aristocraten in plaats daarvan een autorisatie voor de Amerikaanse regering te zijn om Europese regeringen te vervangen als imperiale heersers in andere landen van dit halfrond – nog een anderehistorische leugen door de aristocratie. Amerikaans fascisme (vooral van het imperialistische type, dat tegenwoordig gewoonlijk ‘neoconservatisme’ wordt genoemd) is niet geworteld in de Amerikaanse grondwet; het is in strijd met de Amerikaanse grondwet. Onze huidige regering vertegenwoordigt niet de Verenigde Staten van Amerika (de Amerikaanse grondwet – “Wij, de mensen …” – en dat zijn allemaal Amerikanen). Maar het vertegenwoordigt honderden hedendaagse Amerikanen, de Deep State, die moeten worden geëlimineerd en vervangen zodat dit land opnieuw een democratie wordt.

Andere belangrijke bronnen, dan de Cockburn-St.-Clair WHITEOUT , om de huidige Amerikaanse regering te begrijpen, zijn de operatie Gladio: The Unholy Alliance tussen het Vaticaan, de CIA en de maffia ; L. Fletcher Prouty’s 2008 The Secret Team: The CIA and Its Allies in Control of the United States and the World ; mijn eigen 9 september 2019 “Hoe de VS de Koude Oorlog hebben gecreëerd” , en de documentaire van de BBC uit 1992 op youtube gepost als “Operatie Gladio – Volledige documentaire uit 1992 BBC”. Al deze beschrijven de operatie die agenten van de Amerikaanse aristocraten hebben uitgevoerd na de dood van de FDR in 1945, om uiteindelijk – met het bewust geplande uiteindelijke doel – Rusland te omgeven door vijanden (zelfs zijn voormalige bondgenoten in zijn vijanden te transformeren), en vervolgens controle nemen over zowel Rusland als China, en dus dictators worden voor de hele planeet, de intentie van de Amerikaanse president FDR teniet doen, die in plaats daarvan was voor een internationale democratische federale republiek van naties die uit de VN kwamen – voor de beëindiging , in plaats van voor het hoogtepunt van alle imperialismen.

Comments

comments