In 2019 ontdekten Europeanen dat staten hen niet langer beschermden tegen islamisering

In 2019 ontdekten Europeanen dat staten hen niet langer beschermden tegen islamisering

22 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

Het jaar 2019 zal worden herinnerd als dat van het grote offensief van het islamisme tegen de Europeanen: geen week zonder agressie tegen vrouwen, geweld tegen bejaarden, geweld tegen politieagenten, gevangenispersoneel of brandweerlieden; geen week zonder criminele daden begaan door individuen die lijden aan “gedragsstoornissen”, zoals de propagandamedia zeggen! “Onevenwichtig” die de merkwaardige gewoonte hebben om te beweren dat Allah groot is of dat Europa en vooral Nederland, België, Frankrijk, Zweden en Duitsland moeten worden geneukt

Maar geconfronteerd met dit offensief, ontdekken de Europese volkeren vooral dat ze weerloos zijn omdat hun regeringen niet alleen de waarheid voor hen verbergen, maar hen niet langer beschermen.

De beschavingsoorlog is begonnen, maar Europese regeringen willen deze niet voeren.


Het Europese fiasco

De Europese Unie heeft in 2015 al aangetoond dat ze de grenzen van Europa niet kan beschermen tegen de massale komst van immigranten.

Het enige dat het beweert te doen is de immigranten autoritair over de lidstaten verspreiden, maar het Schengengebied maakt dit soort maatregelen een illusie.

Het is duidelijk dat de Europese Unie niet weet hoe deze uitdaging moet worden aangegaan, wat verklaart waarom de Visegrad Group-staten zich in feite afscheiden en hun grenzen herstellen en dat de Britten zich hebben uitgesproken voor de Brexit. De Europese Unie, die ons vrede moet brengen, is omgedraaid.

In Calais is de jungle van de migranten niet langer onder de eigen toelating van de burgemeester en de politie zegt dat ze overweldigd zijn. Zoals in Griekenland of elders.

Weerloos Europa

De Europese Unie heeft geen grenzen meer. Maar het is ook niet klaar om de beschavingsoorlog het hoofd te bieden.

Op 14 juli marcheren we altijd met onze legers om de goede mensen gerust te stellen over hun veiligheid. De materialen zijn glanzend en de rijen zijn als de kaken: strak. Maar het is slechts een prachtig spektakel.

Ons verdedigingsinstrument blijft inderdaad aangepast aan een conflict dat gelukkig niet heeft plaatsgevonden: confrontatie met het Warschaupact in Europa. De val van de USSR heeft de strategen overrompeld. Ons leger is daarom uitgerust met zwaar materieel bedoeld voor frontale botsing in Centraal-Europa tegen een ander gemechaniseerd leger. Het is daarom helemaal niet aangepast aan de chaotische wereld van de burgeroorlog waar het front overal is en waar de vijand al bij ons is.

Lees ook:  De moslims zijn niet gekomen om te integreren in de Europese samenlevingen

Ons nucleaire afschrikmiddel is bedoeld om ons te beschermen tegen andere nucleaire machten. Bovenal garandeert het het laatste gebied van politieke soevereiniteit dat we nog hebben. Maar het speelt een rol die vergelijkbaar is met die van de Maginotlinie in de Franse strategie van de jaren 1930: omdat het onze veiligheid garandeert, zolang de tegenstander het goede idee heeft om te redeneren zoals wij – in het geval van het vermijden van wederzijdse vernietiging of te ernstige schade. Maar wat zou er gebeuren met een onredelijke tegenstander of zelfmoordterrorist die niet bang zou zijn om te sterven, alles in een wereldwijde context van de verspreiding van kernwapens?

In de jaren negentig kwamen de Europese landen eindelijk overeen met de projectie , aangezien westerlingen meer en meer de rol van vervanger van Amerikaanse strategische belangen spelen, vooral in het Midden-Oosten, en ons beleid zich haastte om te re-integreren Frankrijk in de geïntegreerde organisatie van de NAVO, precies op het moment dat deze alliantie alle rechtvaardiging verloor. Er is daarom steeds meer oorlog in het buitenland, omdat de chaos zich uitbreidt naar het Midden-Oosten en Afrika. Maar geen geluk: het front is nu ook bij ons en deze externe operaties gebruiken onze kracht.

De soldaten die nu in bijna alle Europese steden patrouilleren, doen alleen figuratie op verzoek van politici. Omdat iedereen weet dat ze de progressie van terroristisch geweld niet voorkomen.

Staten overweldigd door islamisme

In werkelijkheid zijn de overheidsinstanties overweldigd in het gezicht van het islamisme.

Ten eerste vanwege hun onvermogen om migratie te reguleren.

Ten tweede, vanwege hun systematische laksheid tegenover de groeiende manifestaties van islamistisch proselitisme, laksheid die gebaseerd is op electoraal cliëntelisme, vooral links.

Ten slotte, vanwege een ernstige beoordelingsfout die erin bestaat te geloven dat om islamisme te bestrijden het nodig zou zijn om de islam aan te moedigen: dankzij dit beleid dat Gribouille waardig is, hebben Europeanen nu zowel de islamisering van hun continent en islamistisch terrorisme. Bravo de experts van “deradicalization” en Padamalgam!

Hoeveel gevaarlijke geradicaliseerde individuen zijn er vrij in ons land? We weten het niet en het doet er toch niet toe, want ze zijn gewoon te groot! Omdat politici, die er vooral op uit zijn de ideologie van de rechtsstaat te respecteren – kortom: de macht van onherstelbare rechters – verwachten … dat ze een misdrijf of een misdrijf begaan om hen te arresteren.

Lees ook:  Of je nu moslim bent of niet, de Islam beweert dat je een moslim bent!

Net als bij immigratie is het beroemde “voorzorgsbeginsel” niet van toepassing op het islamisme. Jammer voor de slachtoffers.

Staten voeren alleen oorlog tegen hun eigen volkeren

Het besluit van de Raad van State over de anti-burkini-bevelen van afgelopen augustus verbaast niemand.

Zoals Jean Yves Le Gallou duidelijk heeft aangetoond in zijn laatste werk (1), is de gerechtelijke macht, ongeacht of deze nationaal of Europees is, niet gestopt met het bevorderen van immigratie en de islamisering van Europa – in naam van de ideologie van mensenrechten en kosmopolitisme, zelfs van het “nederzettingenbeleid” dat Manuel Valls dierbaar was.

Europese staten voeren alleen oorlog tegen hun eigen volk. Zoals voorspeld door Jean Raspail in Le Camp des Saints  (2): zijn roman – zijn profetie, moeten we zeggen – eindigt precies op het beeld van het Franse leger dat niet de indringers bombardeert, maar … de laatste Fransen die wil de invasie weerstaan.

We zitten al in dit omkeerproces, aangezien overheden, sociale systemen en humanitaire organisaties slechts één prioriteit hebben: “immigranten verwelkomen”, “redden” op zee, hen helpen zich te vestigen in Europa breng dan hun families mee, bescherm hen tegen “vreemdelingenhaat” en “racisme”. Met andere woorden, de deuren wijd openen voor de komende etnische, communitaire en religieuze oorlog.

De arme inboorlingen, de Calais-slachtoffers van “migranten”, de daklozen zijn niet langer op de media-scene zoals in de jaren 1980. De inboorlingen profiteren ook steeds minder van de sociale herverdeling die eerst naar immigranten gaat.

Tegenwoordig is het waarschijnlijker dat zweren en meisjes uit goede gezinnen naast migranten verschijnen dan in Restos du Coeur!

Staten weigeren de Europese identiteit te erkennen

Tenslotte verdedigen staten niet langer Europeanen omdat ze weigeren het bestaan ​​van een Europese identiteit (3) of de christelijke wortels van Europa te erkennen: waarom zouden ze hen verdedigen? Niet alleen verdedigden ze hen niet, maar ze werden de protagonisten van de Grote Vervanging, dat wil zeggen de geprogrammeerde verdwijning van de Europeanen.

In Frankrijk is de voorkeur voor de Franse nationaliteit sinds de Pleven-wet van 1972 een discriminerende handeling geworden , gesanctioneerd door de rechtbanken die niettemin beweren te oordelen “in naam van het Franse volk”!

Lees ook:  De grote fout van Nancy Pelosi: betrapt in een kapper gesloten door Covid en zonder masker

Bovendien hebben buitenlanders, met goedkeuring van Europese verdragen, dezelfde rechten als inheemse burgers; nog beter: wanneer zij zich in een onregelmatige situatie bevinden, hebben zij rechten die superieur zijn aan die van burgers, met name met betrekking tot medische hulp.

Mensenrechtenideologie heeft het burgerschap overal gedood en daarom de bescherming die het biedt. De ‘anti-racistische’ ideologie heeft de autochtonen bovendien omgezet in legale dhimmi’s: we streven niet naar anti-Frans, anti-Europees racisme of christofobie, wat neerkomt op het feit dat de levens of overtuigingen van de inheemse Fransen minder waardig zijn aan die van buitenlanders.

Staten willen hun bevolking niet langer beschermen

Europeanen weten nu dat staten hen niet langer willen beschermen.

Op 12 juli, symbolisch 2 dagen voor de aanslag in Nice, besloot de Franse regering om een ​​”nationale medaille van erkenning voor de slachtoffers van terrorisme” te slaan. We worden daarom gewaarschuwd: de slachtoffers van publieke impotentie ontvangen een medaille.

Maar in Nice, tijdens de herdenking, werden de autoriteiten gejaagd door de menigte. Zoals, in Versailles, een politieagent weigerde officiële handen te schudden tijdens de herdenking van de moord op twee collega’s uit Magnanville afgelopen juni.

Deze demonstraties laten, net als de peilingen, zien dat de hulpeloosheid of onverschilligheid van de staat steeds slechter wordt voor een groeiend aantal van onze medeburgers. Een machteloze staat wordt echter al snel een onwettige staat.

Tegenwoordig fluiten burgers naar de vertegenwoordigers van de macht – nu zo slecht genoemd – in Frankrijk, Duitsland of Italië. Ze stemmen tegen de heersende politieke klasse in Europa wanneer ze kunnen.

Morgen gaan ze misschien nog verder in hun afwijkende mening.

In Europa zijn revoluties met minder begonnen.

Opmerkingen:

  1. Immigratie: de catastrofe. Wat te doen ?, Ed. Via Romana, 2016.
  2. The Camp of Saints , Robert Lafont, 1973.
  3. De uitdrukking “native French” heeft geen betrekking op “enige juridische, historische, biologische of sociologische realiteit”, aldus het gerechtshof van Parijs op 19 maart 2015, arrest bevestigd in hoger beroep in december 2015.
Waardeer dit artikel!!
Als je dit artikel waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine donatie klik dan hier. Zo help je onafhankelijke journalistiek in stand houden.

Comments

comments