Duitse parlementsleden lachen Angela Merkel uit die zweert de moslimmigrantencriminaliteit en ‘rechtsextremisten’ te bestrijden

Duitse parlementsleden lachen Angela Merkel uit die zweert de moslimmigrantencriminaliteit en ‘rechtsextremisten’ te bestrijden

24 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

Nadat een groep moslimjongeren een Duitse vader doodde voor zijn vrouw en kinderen op een kerstmarkt buiten in Duitsland, kreeg bondskanselier Angela Merkel lastige vragen van Dr. Gottfried Curio van Alternative for Germany (AfD) Bondsdag (parlement) over torenhoge moslimmigratie. Het antwoord van Merkel bracht cynisch gelach van de vloer, toen ze beloofde om te gaan met criminaliteit door “een groot aantal nieuwe posities te creëren om het rechtsextremisme aan te pakken.”

De AfD, (alternatief voor Duitsland ), is de enige klassieke Europese partij in het Duitse politieke spectrum. Ze zijn gezinsgericht, willen veilige grenzen en geloven in het behoud van de nationale staat Duitsland, net zoals president Trump dat doet in Amerika.

Dr. Gottfried Curio ondervroeg de kanselier over een gebeurtenis die plaatsvond in Augsburg, toen een brandweerman voor zijn vrouw werd vermoord door 7 cultuurverrijkers op een kerstmarkt in de Duitse stad. De brandweerman werd aangevallen door zeven moslim “jongeren”, van wie de meesten meerdere burgerschappen hadden – Turks en Libanees naast Duits. De aanval ook “links van de brandweerman mannelijke vriend zwaargewond.”

Curio ondervroeg kanselier Angela Merkel over haar catastrofale beslissing om de Duitse grenzen open te laten aan het begin van de illegale moslimmigranteninvasie 2014/2015. Vorig jaar alleen al waren er honderden gevallen van moord en doodslag en duizenden gevallen van seksuele mishandeling door moslimmannen op Duitse vrouwen en meisjes.

Lees ook:  Zwijg en speel, of Zwijg en sterf?

Tussen 2014 – 2018 waren er meer dan 800.000 islamitische migrantenmisdaden in Duitsland, en dat zijn precies de meldingen die zijn gemeld. Het is jouw schuld, Madame Chancellor.

Curio vroeg of Merkel het systemische probleem van criminaliteit erkent?

Het federale rapport over immigrantencriminaliteit laat zien dat Augsburg het topje van de ijsberg is. De immigrantendaders zijn sinds 2014 dramatisch vermenigvuldigd. Vorig jaar honderden gevallen van moord en doodslag, duizenden gevallen van seksueel geweld, tienduizenden gevallen van lichamelijk letsel. Zou u in het licht van dergelijke aantallen migrantencriminelen spreken van geïsoleerde incidenten of erkent u dat er systemische problemen zijn?

“We willen alle vormen van geweld bestrijden,” antwoordt Merkel, “bijvoorbeeld door een groot aantal nieuwe posities te creëren in de strijd tegen rechts extremisme.” Leden van het Parlement barstten in lachen uit over de absurditeit van Merkels reactie, die weigerde om erkennen de voortdurende dagelijkse bedreigingen veroorzaakt door moslimmigranten en radicaal links.

Comments

comments