FRANKRIJK: Gelekt intel rapport beweert dat 150 Franse (NO GO Zone) buurten worden beheerd door radicale islamitische extremisten

FRANKRIJK: Gelekt intel rapport beweert dat 150 Franse (NO GO Zone) buurten worden beheerd door radicale islamitische extremisten

24 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

Een gelekt gerubriceerd document van de Franse interne veiligheidsdienst, het Directoraat-generaal voor interne veiligheid (DGSI), beweert dat maar liefst 150 buurten in heel Frankrijk worden “bezet” door islamitische radicalen.

islam

Het vertrouwelijke DGSI-rapport brengt de 150 verschillende wijken in kaart die bestaan ​​uit de beruchte no-go voorsteden Seine-Saint-Denis van Parijs, de voorsteden van Lyon en Marseille, die allemaal al lang problemen hebben met de radicale islam, krant  Le Journal du Dimanche rapporten .

Volgens de krant vermeldt het rapport ook de gemeente Maubeuge langs de Belgische grens in het noorden van Frankrijk, met de nadruk op het feit dat de Unie van Franse moslimdemocraten (UDMF), een islamitische politieke partij, tot 40 procent bereikte peilingen en opgemerkt, “de situatie is alarmerend.”

Nieuw rapport waarin de Franse president Emmanuel Macron wordt geadviseerd over zijn voorstel om de islam in Frankrijk te hervormen, zegt dat het radicale islamitische salafisme een monopolie heeft gekregen op het Franse islamitische intellectuele denken

islam

 

Vorige maand kondigde de UDFM aan dat het kandidatenlijsten zou opstellen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, die in maart worden gehouden.

De partij zei dat ze kandidaten zouden plaatsen in Mantes-la-Jolie, Les Mureaux en Guyancourt, en won 16,74 procent van de stemmen in het district Val-Fourre in Mantes-la-Jolie bij de verkiezingen van het Europees Parlement vorig jaar.

Gebieden zoals Haute-Savoie of Ain, Annemasse, Bourg-en-Bresse, Oyonnax of Bourgoin-Jallieu zijn ook onder de invloed van radicale islamisten gekomen.

De Franse regering heeft moskeeën, scholen en verenigingen gesloten die verband houden met de verspreiding van islamitische extremistische ideologie in 15 moslimwijken

Lees ook:  Zal massale migratie leiden tot militaire staatsgrepen in Europa?

islam

President Emmanuel Macron heeft zich uitgesproken over getto en communitarisme en het Élysée Palace heeft beloofd een plan op te stellen om de kwestie voorafgaand aan de gemeenteraadsverkiezingen aan te pakken.

Vorig jaar, voornamelijk als onderdeel van Macron algehele plan ter bestrijding van de radicale islam, de Franse regering stilgelegd moskeeën en scholen in 15 buurten in het hele land.

Franse staatssecretaris van Binnenlandse Zaken Laurent Nuñez zei dat de regering in totaal 130 drinkgelegenheden, 12 gebedshuizen, drie scholen en negen verenigingen had gesloten als onderdeel van het Nationaal Plan voor Preventie van Radicalisering (PNPR) maar noemde het niet de betrokken buurten.

Ondanks de radicale islamisering van delen van Frankrijk, voegden linkse nuttige idioten zich in november 2019 bij hun toekomstige moslimmeesters bij het aan de kaak stellen van zogenaamde ‘islamofobie’.

Uit een recente peiling van het Franse bedrijf IFOP blijkt dat vier op de 10 Franse moslims ook geloven dat ze worden gediscrimineerd vanwege hun religie. Uit een ander onderzoek blijkt dat meer dan 60% van de moslimrespondenten de islam onverenigbaar met de Franse waarden achtte.

Dit was Parijs in 2010. Het is alleen erger geworden in 2020.

Waardeer dit artikel!!
Als je dit artikel waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine donatie klik dan hier. Zo help je onafhankelijke journalistiek in stand houden.
Lees ook:  Trump moet sancties stoppen: Corona-cluster in gesanctioneerd Iran - de perfecte storm


Comments

comments