Trump is de eerste president die deelneemt aan de March of Life Against Abortus

Trump is de eerste president die deelneemt aan de March of Life Against Abortus

24 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

Trump probeert zijn evangelische kiezers achter zich te houden tijdens de verkiezingscampagne en het beschuldigingsproces. Begin januari werd hij al gevierd in een grotesk evenement door priesters

De Amerikaanse president Trump is niet zo streng over het recht op leven. Hij upgradet niet alleen het leger, ook met de nieuwe kernwapens, dreigt met militaire aanvallen of zelfs bomposities of heeft tegenstanders vermoord door routinematige drone-aanvallen of prominente kwaden zoals Soleimani of al-Baghdadi door spectaculaire aanvallen. Trump ziet politieke en economische belangen op de korte termijn als een belemmering of “destructief” om het recht op overleven van toekomstige generaties te beschermen door bescherming van het milieu en het klimaat.

Zijn regering heeft zojuist besloten om Obama’s bescherming voor rivieren, wetlands en andere waterlichamen te verwijderen. Reeds ongeveer 100 milieubeschermingsmaatregelen zijn ingetrokken of verzwakt onder Trump om de economie in staat te stellen hulpbronnen zo vrij mogelijk te exploiteren en schade aan het milieu te veroorzaken. Dat zou hem groot moeten maken, de Amerikaanse economie en Amerika.

Het behoud van de goddelijke schepping doet er niet toe, vooral omdat de christenen vertrouwen op de opstanding en het einde van de wereld door middel van apocalyps. Dus waarom de natuurlijke habitat behouden? Misschien is dit precies hoe het einde van de god het einde van de wereld versnelt. Trump is echter christelijk als het gaat om het beschermen van het ongeboren leven. Trump bevindt zich in campagnemodus en het beschuldigingsproces is aan de gang in de Senaat, dus hij ziet blijkbaar een goede gelegenheid om zich in te laten met de evangelische Amerikanen waartoe zijn vice-president Mike Pence behoort, die meestal pro-kapitalistische rechts-conservatieve conservatieven zijn, Handhaaf de traditionele seksuele moraal en steun een agressief militair en veiligheidsbeleid.

De christelijke, missie vrolijk en niet vies van geld fundamentalisten die verspreid in Latijns-Amerika, terwijl het om in een nauwe alliantie met rechtse politiek in Brazilië en Bolivia te voeren, houdt terug hun 47ste dag March of Lifemet de March for Life-app tegen abortus als de vermoedelijk meest ernstige mensenrechtenschending. In 2017 was Mike Pence de eerste vice-president die daar sprak, in 2018 en 2019 was Donald Trump aanwezig met een videogroet als de eerste president – en vandaag is hij ook de eerste president die een toespraak houdt voor de demonstranten. Hij probeert de steun te krijgen van rechtse evangelicals, een belangrijk onderdeel van zijn electorale basis, wat het geval is geweest bij George W. Bush, en zich voor te doen als de president die het meest anti-abortus is en het meest doet voor evangelicals.

Begin januari, een dag nadat Soleimani werd vermoord, was Trump te gast bij enkele evangelische predikers in een kerk in Miami. Een bizarre gebeurtenis waarbij de pro-life predikers de moord op Soleimani vierden, terwijl Trump zichzelf afbeeldde als een diep religieus persoon die geloof en familie versterkt, met de steun van God die de godsdienst verdedigt (‘God is met ons’. ) en presenteert zichzelf bijna als een nieuwe Messias. De show is alles:

Evangelische christenen van alle afkomst en gelovigen van alle religies hebben nog nooit een kampioen in het Witte Huis gehad zoals u nu en nergens dichtbij. We dineerden dat niemand dacht dat mogelijk was. Samen verdedigen we niet alleen onze grondwettelijke rechten. We verdedigen ook de religie zelf, die wordt belegerd.

Donald Trump

Eerder pleitte het belangrijke evangelische tijdschrift Christianity Today medio december in een hoofdartikel dat Trump zijn ambt zou moeten verliezen omdat de beschuldigingen van beschuldiging aantonen dat Trump “diep amoreel” een ander regeringshoofd onder druk zette voor zijn eigen campagnebelangen. Moraliteit is verdwenen uit zijn regering, hij heeft zich verbonden aan amorele daden, bijvoorbeeld tegen vrouwen: “Zijn Twitter-feed alleen met de gebruikelijke bundel van verkeerde voorstellingen, leugens en beledigingen is een bijna perfect voorbeeld van een persoon die moreel is omgekomen en is in de war. “

Lees ook:  Woensdag nieuwe anti-racisme demonstratie in Amsterdam

Dat was sterke tabak en raakte in paniek bij het Trump-team. Trump ontving steunbetuigingen van de gelederen van de evangelicalen en belde vervolgens snel de bijeenkomst in de kerk om zichzelf te tonen temidden van de predikers die hem prezen en applaudisseerden met alle ijver en emotie die hij had gespeeld omdat hij opnieuw Amerika de grootste natie met God had gemaakt ,

Dus nu wil hij zich nog meer profileren als een tegenstander van abortus. Kort voor de aankondiging kondigde Susan B. Anthony List, een PAC (politieke actiegroep) tegen abortus, aan dat het record $ 52 miljoen zou schenken aan Trump en andere Republikeinse kandidaten. Bovendien zou men adverteren met huisbezoeken, e-mails, telefoongesprekken en digitale reclame voor Trump aan aanhangers van de Democraten die het “extreme pro-abortusbeleid” of het “abortusradicalisme” van de democratische presidentskandidaten misschien niet kennen. Trump moet zich duidelijk hebben getoond. March for Life-president Jeanne Mancini prees Trump voor het oproepen van anti-abortusrechters en het snijden van geld voor abortus.

Prude USA

Vooral de rechter Kara Pettit in Utah de werking van de officier van justitie na onderzoek de staat onderhouden . Seksuele handelingen in het openbaar worden vervolgens gestraft voor mensen ouder dan 14 jaar, ook al betekent dit alleen dat ze hun borsten of billen blootleggen.

Tilli Buchanan wordt ervan beschuldigd in de mormoonse staat met haar ontbloot bovenlijf in de garage te zijn geweest toen ze met gipsplaat aan het werk waren. De drie 9-13 jaar oude kinderen van de man zouden dan de ontblote borsten hebben gezien en gevraagd waarom ze zichzelf had ontbloot. Ze had de stiefkinderen geantwoord dat als haar man het kon, zij ook kon. Zelfs niet in het openbaar, let wel, maar in eigen huis.

De moeder van de kinderen meldde vervolgens de vrouw, maar niet haar voormalige echtgenoot, bij kinderopvang, wat uiteindelijk leidde tot een rechtszaak. Volgens de rechter kan Buchanan nu worden aangeklaagd in drie gevallen van ontucht met kinderen, die kunnen worden gestraft met een gevangenisstraf van maximaal een jaar en maximaal 10 jaar op de lijst van zedendelinquenten. De rechter had het bezwaar afgewezen dat de passage waarna de vrouwelijke borst onder de tepel werd getoond de grondwet schond. De rechter betoogde dat de staat ‘een belangrijk belang heeft bij de handhaving van wetten die de gezondheid, veiligheid, welzijn en moraliteit van kinderen beschermen en voorkomen dat ze worden blootgesteld aan ontucht’.

De advocaten van Buchanan, door de organisatie burgerrechten ACLU ondersteunt wil in beroep te gaan tegen de uitspraak, omdat het verboden was voor vrouwen in tegenstelling tot mannen die rondlopen met ontbloot bovenlijf, maar zijn waarschijnlijk zo weinig succes te hebben. Nadat Trump ook het Hooggerechtshof had bezet met conservatieve rechters, besloot de rechter zojuistNiet om te onderhandelen over een oproep van drie vrouwen die in New Hampshire zijn veroordeeld omdat ze hun borsten in het openbaar op een strand hebben blootgelegd. Het was een van de vele “Free the Nipple” -gevallen, een campagne die sinds 2012 loopt en die zowel voor vrouwen als mannen met naakte torso’s vecht om zich in het openbaar te tonen. De tepels tonen in Gods eigen land lijkt gevaarlijk te zijn, in tegenstelling tot mannen, maar geen dodelijke vuurwapens in het openbaar te dragen.

Comments

comments