Greta Thunberg niet eens met het andere klimaatmeisje Neubauer

Greta Thunberg niet eens met het andere klimaatmeisje Neubauer

25 januari 2020 0 Door Indignatie redactie
4
(2)

Terwijl Neubauer haar ultimatum over het klimaat presenteert, schudt Greta heftig haar hoofd

Een interessante situatie ontstond tijdens een persconferentie met Greta Thunberg en andere klimaatactivisten in Davos. Terwijl de Duitser Luisa Neubauer het had over klimaatbescherming, bleef Greta haar hoofd schudden. Blijkbaar waren ze het daar niet mee eens.

“2020 is het laatste jaar dat we moeten voorkomen dat de opwarming van de aarde de 1,5 graden Celsius overschrijdt. Het moet dit jaar gebeuren. En we eisen dat dit jaar wordt gehandeld, want het is het laatste jaar dat we volgens het IPCC. “Luisa Neubauer zei. Toen kwam Greta Thunberg tussenbeide:” Ik wil hieraan toevoegen: het is natuurlijk niet het laatste jaar dat we hebben. ” : “Ja, het is niet vorig jaar voor klimaatbescherming, schrijf het niet op … We hebben te allen tijde klimaatbescherming nodig.”

“Daar kan ik niet over klagen”: Greta maakt toeschouwers in Davos aan het lachen

Greta werd voor het laatst geconfronteerd met het feit dat ze zei dat er nog maar acht jaar over waren om de klimaatverandering te stoppen. Ze antwoordde hard dat ze dat nooit heeft gezegd en dat er altijd iets moet gebeuren. Misschien is dat waarom ze zo toegewijd reageerde op de verklaring van Neubauer. Het is niet bekend of Neubauer de inworp van de jonge Zweed kwalijk nam. Direct na de persconferentie namen de jonge activisten samen deel aan een klimaatstaking.

donatie Voordat je gaat... 2020 zal naar verwachting ongekende hoeveelheden desinformatie bevatten. Bij Indignatie doen we ons best om journalistiek te produceren, geschreven door experts, op basis van hun onderzoek. Uw donatie zal helpen ervoor te zorgen dat deze journalistiek gratis wordt verspreid waar het nodig is.
IBAN: DE97100110012628055249
BIC:NTSBDEB1XXX
Op naam van: Erich brink
Onderwerp: Indignatie

Dit artikel is gekozen voor herpublicatie op basis van de interesse van onze lezers. Indignatie publiceert verhalen uit een aantal andere onafhankelijke nieuwsbronnen. De meningen in dit artikel zijn van de auteur en weerspiegelen niet het redactionele beleid van Indignatie.
Lees ook:  China en de nieuwe status van Jammu en Kasjmir


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 4 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments