Verdomme, de wereld wil niet ten onder gaan!

Verdomme, de wereld wil niet ten onder gaan!

25 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

 Hoera, de wereld gaat ten onder! Op oudejaarsavond 1975 deed alleen de zon het. En meteen weer opgestaan op Nieuwjaarsdag – teleurstellend voor Jehovah’s Getuigen. Ze keken uit naar het laatste oordeel en hadden het mis. Nogmaals. ” Dit zijn de inleidende woorden van een Spiegel-artikel uit oudejaarsavond 2015 . En wat religieuze mousserende einde-dagwijnen met leveringsmoeilijkheden drijft, is vandaag van toepassing op grote delen van de politiek en de media.

Goed nieuws is slecht nieuws als het je eigen vooroordelen niet vleit. Aan de andere kant kan een boodschap niet erg genoeg zijn als deze alleen goed in de canon past, gerechtvaardigd en gerechtvaardigd is met eigen acties. Voor de 68 was hij nog steeds “privé is politiek”, vandaag moet het zijn “alle weersomstandigheden is klimaat” en “Orange Man Bad”. Elke storm, elk vuur, te weinig water hier, te veel daar, koud (afwezig en aanwezig), hitte … alles is klimaat en omdat er niets opwindends te melden is over goed, geschikt of aangenaam verrassend weer, de media-aanwezigheid van de Het weer gleed van het einde van het nieuws naar het begin en loopt als een rode draad door elk programma. We weten het, we besteden er nauwelijks aandacht aan.

De vraag wat nu al een systeem in het weer is en wat nog steeds een individueel geval is, moet niet aan een Spiegel-journalist worden gesteld, net zoals groene politici moeten worden gevraagd over “incidenten met messen”. Natuurlijk alleen met het tegenovergestelde teken! Er is geen goed nieuws over klimaatverandering. Punt! Hoe donkerder de kleuren waarmee een politicus, activist of journalist schildert (vaak in persoonlijke unie), hoe effectiever. Dus hij gelooft. Alles wordt onderzocht, opgeschreven, opgehelderd. Het pad van de mensheid is duidelijk vooraf bepaald, we hoeven alleen maar alle priesters volgen wetenschappers, want 97% ervan bewaak de heilige consensus. Het dogma van maagdelijk koolstofarm maken heeft meer fanatieke volgers dan de katholieke kerk op zijn best, maar wee, u gebruikt het R – Woord! Religie? Het is geen religie!

Iedereen die maar een klein beetje over het onderwerp gaat, weet dat er geen consensus bestaat. En die wetenschappers die totaal verschillende oorzaken voor klimaatverandering zien, zijn niet moeilijk te vinden. Ik had geen moeite om bronnen te vinden voor mijn ongeveer 60 artikelen over dit onderwerp . De vraag naar het type en de mate van menselijke invloed door de uitstoot van broeikasgassen op het langetermijnklimaat, d.w.z. de antropogene component, is volledig open. De mechanismen van ons klimaat zijn niet eens goed begrepen en kunnen daarom niet worden voorspeld. Op welke basis moet men serieuze informatie voor de toekomst geven en instructies voor de economie geven?

Lees ook:  Soleimani vermoorden duwt De VS En Iran op weg Naar Oorlog

Wat zou er gebeuren als op pagina 1 van het volgende IPCC-statusrapport stond ‘Sorry mensen, we hadden het mis. De huidige opwarming van de aarde heeft geen CO2 als oorzaak, maar het verhoogde CO2-gehalte in de lucht is grotendeels het gevolg van de opwarming van de oceanen. En dat is grotendeels verantwoordelijk voor verschillende overlappende activiteitencycli van de zon. We hebben oorzaak en gevolg verward. Ja, het wordt een beetje warmer, maar we kunnen het nauwelijks beïnvloeden en zeker niet terugdraaien. De aarde heeft geen thermostaat, maar gelukkig (zoals de zon, haha) stuurt het geen verwarmingsrekening. De situatie is hopeloos, maar niet ernstig. We zullen ons aanpassen en doorgaan met onderzoek. Voor nu is het einde van de wereld geannuleerd. Doei … en bedankt voor al dat geld. ‘

Dat zou goed nieuws zijn, toch? Echt niet! Omdat dit zou betekenen dat het hele actionisme, de hele school overslaan, de SUV opvlammen, Hambi redden, geen kinderen krijgen, honden weggooien en vlees opgeven, zinloos was. Het is veel belangrijker dan de wereld redden dat de zogenaamd progressieve activisten gelijk hebben.

Geen “Russian Collusion” met Trump

Hetzelfde mechanisme werkt tegen Trump in de Verenigde Staten. Het feit dat het onderzoek van de FBI, bekend als het Mueller-rapport, geen Russische invloed op Trump of een door Trump gekozen Trump-verkiezing uitoefende, werd niet als het goede nieuws beschouwd dat het resultaat was – de Democraten en veel media ronduit teleurgesteld en zelfs niet dom om dit publiekelijk te bekennen. Teleurgesteld zijn dat een gekozen Amerikaanse president geen vijand is van het land dat vanuit het buitenland wordt betaald en gepromoot is een groot probleem!

Trump’s “perverse optimisme”

In dezelfde inkeping blaast het Duitse bladbos, vooral de spiegel, al jaren de luidste “Trumpete”. “Trump’s perverse optimisme” is de titel van David Böcking, die de “vermoeiende zelflof ” iskon de openingstoespraak van de president op het WWF in Davos nauwelijks verdragen. Je zou kunnen tegenwerpen dat veel meer vermoeiende zelfredes van Duitse politici elke dag worden gehouden in de bundestag of op tv-talkshows zonder dat de Spiegel meer dan een rustige notitie neemt. Je zou ook kunnen tegenwerpen dat de feiten van Trump kloppen, dat de Amerikaanse economie booming is, zelfs de banken bevinden zich in een stabiele positie, en ondanks de afwezigheid van CO2-belasting, nucleaire uitfasering, economische rechttrekken en bureaucratie, daalt de CO2-uitstoot in de VS meer dan elders , maar dit zou het geliefde “Orange Man Bad” -verhaal vernietigen.

Nee, Spiegel, er was niets te klagen over de toespraak van Trump en een krant waarvan het bestuur hun saaie vooroordelen toonde tegen Amerika en de Amerikaanse politiek, niet in de laatste plaats in de bereidheid om de feitenvrije roerders uit de leugenachtige keuken van een Claas Relotius tegen nominale waarde te nemen, ( Motto: eindelijk schrijft iemand dat de Amerikanen eigenlijk gewoon zo simpel zijn met een pistool waarvan we altijd dachten dat ze het waren) heel zuinig moesten zijn met het attribuut “pervers”!

Wat mij betreft, ik hou van mijn zomers warm, elektriciteit goedkoop, auto betaalbaar, voedsel goedkoop, lage belastingen en optimistische Amerikaanse presidenten.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Hoe ziet het land eruit als miljoenen Amerikanen sterven door het coronavirus?

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Catch and Kill: het beschermingsracket dat wordt gebruikt door Trump, Weinstein, Epstein en Wall Street
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments