Als het op migratie aankomt, zijn Schmidt en Brandt vandaag nazi’s

Als het op migratie aankomt, zijn Schmidt en Brandt vandaag nazi’s

27 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

Willy Brandt is nog steeds een icoon van links, Helmut Schmidt wordt beschouwd als de grootste en meest populaire van de drie federale kanseliers, die werden geleverd door de sociaal-democraten. Als je vandaag naar de verklaringen van de twee over migratie luistert, moet je de vraag stellen: zou je volgens de normen van vandaag rechts zijn? Of zelfs “nazi’s”? Als je naar de verklaringen in deze video van hen luistert – ze bevonden zich toen nog helemaal in het midden van het spectrum van mening, zo niet links ervan, en als je je voorstelt dat vandaag een prominente CDU-, CSU- of FDP-politicus dergelijke verklaringen zou afleggen je beseft hoeveel onze politieke horizonten gek zijn.

Waardeer dit artikel!!
Als je dit artikel waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine donatie klik dan hier. Zo help je onafhankelijke journalistiek in stand houden.

Comments

comments