Bill Gates gaat de onderzoek naar een vaccin tegen de coronavirus ontwikkelen

Bill Gates gaat de onderzoek naar een vaccin tegen de coronavirus ontwikkelen

27 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

Er wordt koortsachtig gewerkt aan een antistof voor het Corona virus, afkomstig uit China en dodelijk als er niets aan wordt gedaan.

De filantropische instelling van Bill en Melinda Gates heeft al het voortouw genomen om de strijd met het virus aan te binden. De miljardair in ruste zal niet rusten voordat hij het virus de vergetelheid in heeft gevaccineerd.

Voor hen die het “nieuws” volgen zal duidelijk zijn dat de toekomst van deze planeet in handen ligt van de wetenschappers die het vaccin moeten vinden. Aan de financiering zal het niet liggen, Bill en Melinda stellen als het moet vele miljoenen beschikbaar om de wetenschappers in alle rust hun werk te kunnen laten doen. Er moet worden voorkomen dat dit virus even snel om zich heen grijpt met het dodelijke virus waar het al mee wordt vergeleken: de Spaanse Griep, die de vorige meer dan 60 miljoen slachtoffers heeft geëist.

De trouwe lezer zal naar aanleiding van deze publicatie na een maand stilte nu waarschijnlijk denken: “Wat zit hier achter?”

Daartoe dienen wij slechts enkele jaren terug in de tijd te gaan.

Op 18 oktober 2019 is onder regie van de Bill & Melinda Gates Foundation een zogenaamde “pandemie-simulatie” georganiseerd met als doel te testen in hoeverre de internationale gemeenschap zich kan wapenen tegen dit soort snel om zich heen grijpende epidemieën. Onder de naam “Event 201” is deze anti-pandemie oefening van start gegaan. Het “CAPS” virus verspreidde zich als een lopend vuur vanuit Zuid-Amerika naar de rest van de wereld en binnen 18 maanden zouden er 65 miljoen doden zijn te betreuren, aldus het draaiboek van de John Hopkins Universiteit. Binnen enkele weken zou de gehele wereldeconomie zijn lamgelegd en zou de wereld in een diepe economische crisis worden gedompeld. Complete landstreken zouden worden ontvolkt, een beetje waar het nu in China naar toe gaat rond de miljoenenstad Wuhan. En inderdaad zijn er nu al wetenschappers die een straffe vergelijking met de Spaanse Griep niet uit de weg gaan.

Lees ook:  IS roept op tot aanslagen tijdens de corona-crisis: de veiligheidssituatie loopt dramatisch op

Event 201 vereiste een wereldwijde aanpak. Regeringen en multinationals moeten samenwerken om de aarde van de totale vernietiging te redden. Er zou een Internationaal gecoördineerd centrum worden ingericht, te vergelijken met een wereldregering, waar alle relevante beslissingen zouden worden genomen. Er zou onder anderen ook moeten worden beslist waar de antistoffen naartoe zouden gaan. Men kan het vergelijken met Herr Doktor Mengele die op het perron van Auschwitz over leven en dood besliste. De samenwerking behelsde onder meer, dat de nieuwsvoorziening moest worden gecentraliseerd om te voorkomen dat er “fake news” wordt verspreid.

Nu wil dus het establishment onder leiding van de Gates Foundation, de John Hopkins University en het Britse Pirbright Institute een entstof tegen het Corona virus ontwikkelen. Een goed zaak! Onze toekomst staat immers op het spel.

We gaan nog een stukje verder terug in de tijd.

Op 19 juni 2015 heeft het Pirbright Institute bij het European Patent Authority (EPA) een octrooi aangemeld voor het Corona virus en wel onder nummer EP3172319A1. Dit octrooi is op 20 november 2018 toegekend. De Britse regering financiert het Pirbright Institute, samen met de Bill & Melinda Gates Foundation.

Hiermee is dus maar weer eens aangetoond dat toeval echt bestaat.

Lees ook:  Europa's 'open grenzen'-systeem stort ineen tijdens de uitbraak van Covid-19

En dat het vaak dezelfden zijn, die geluk hebben.

Waardeer dit artikel!!
Als je dit artikel waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine donatie klik dan hier. Zo help je onafhankelijke journalistiek in stand houden.

Comments

comments