Eerwraak in Salzgitter: Syriër executeert vriend van zijn eigen zus – omdat hij een christen is

Eerwraak in Salzgitter: Syriër executeert vriend van zijn eigen zus – omdat hij een christen is

27 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

Omdat zijn zus zich tot een Iraakse christen wendde, zei een moslim die bescherming zocht in Salzgitter letterlijk geëxecuteerd. Zodat de “eer” van het gezin wordt hersteld in de geest van de “religie van de begraafplaats”, die een moslim verbiedt om zich tot een ongelovige te verhouden – omgekeerd is het toegestaan. Om deze reden moet een 33-jarige Syriër nu verantwoording afleggen aan de rechtbank van Braunschweig wegens moord uit kwaadaardigheid en lage motieven.

Helaas is het, ondanks uitgebreid onderzoek, niet mogelijk om te bepalen wanneer de vermoedelijke dader uit Syrië naar Duitsland is gekomen. Volgens news28 .de behoort de 33-jarige tot de Koerdische etnische groep, d.w.z. tot de etnische groep in Noord-Syrië, die dankzij de waanzinnige IS-terreur en andere oorlogen die rond religie en etniciteit woeden, voortdurend tussen de fronten zit en daarom in Duitsland voor asiel vraagt.

Het feit dat iemand uit dit gebied, van alle mensen, dezelfde moorddadige intolerantie in handbagage draagt ​​als zijn vermeende “vervolgers” en hier vrolijk blijft oefenen, is wederom van bijzondere perfectie en het bewijs dat hij en de familie bij hen zijn Namen die hij zou hebben gebruikt, verdienden geen beschermingsstatus in Duitsland, en zouden ook aan de kade moeten staan ​​die onvoorwaardelijk bescherming verlenen aan deze fundamentalistische families.

Syriër bedreigde zijn zwager met moord

Als je de prehistorie leest, verliet de zuster deze familieclan na verschillende conflicten en werd aanvankelijk ondergedompeld. “Haar broer accepteerde de relatie niet omdat zijn zus wegviel van het moslimgeloof. Je bekering was in de kamer ‘, schrijft de Hannoversche Allgemeine. Maar de vervolger die uit Syrië vluchtte, is waarschijnlijk erin geslaagd het paar te vinden. In november dreigde de Koerd al de christen te vermoorden die Irak was ontvlucht in zijn kapsalon in Seesen.

Lees ook:  Amerika's uniek vernederende moment

Na deze actie hadden de handboeien moeten klikken en een deportatievlucht naar Syrië moeten zijn begonnen. Maar het Merkel-regime stond toe dat de fundamentalisten en letterlijk de christenen werden vrijgelaten. In januari 2019 werden de dodelijke schoten afgevuurd – op een parkeerplaats zoals gepland. De 25-jarige stierf dezelfde avond in het ziekenhuis. Volgens de Braunschweiger Zeitung werd het hele gezin van de beschuldigde het doelwit van de politie na de laffe moord. Er waren drie operaties door speciale troepen. Zowel het huis van de beschuldigde als dat van zijn clan werden doorzocht.

Openbaar Ministerie in Salzgitter: moord uit kwaadaardigheid

“Volgens de aanklacht was het doel om de eer van zijn moslimfamilie te herstellen. Voor het parket is het moord en een lage motivatiemoord. (Az: 9 Ks 7/19) “zet de haz voort en meldt tegelijkertijd dat ondanks de duidelijke achtergrond van de akte een” psychiatrisch rapport “wordt verkregen. Om de dader te ontlasten?

Het proces maakt het hele twijfelachtige karakter van het vluchtelingenbeleid duidelijk. Duitsland verwelkomt mensen die hun wereldbeeld en waarden, die worden gevormd door intolerantie en haat, niet willen opgeven. Degenen die vervolging van andere gelovigen in handbagage meenemen naar Duitsland; en het laat ellendig degenen achter die ook worden onderworpen aan echte vervolging in Syrië en Irak, namelijk de christenen die daar wonen.

Het vonnis komt op donderdag 13 februari. Het zal interessant zijn om te zien naar welk oordeel de Graalbewakers van moslimwaarden zichzelf kunnen brengen.

Waardeer dit artikel!!
Als je dit artikel waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine donatie klik dan hier. Zo help je onafhankelijke journalistiek in stand houden.
Lees ook:  Sebastian Kurz waarschuwt: "Binnenkort kunnen er honderdduizenden en misschien miljoenen zijn"


Comments

comments