Uw kans om symptomen te ontwikkelen of te sterven aan het dreigende coronavirus is 0,0000017482% symptomen / 0,0000001137% overlijden

Uw kans om symptomen te ontwikkelen of te sterven aan het dreigende coronavirus is 0,0000017482% symptomen / 0,0000001137% overlijden

27 januari 2020 2 Door Indignatie redactie

Mijn e-mailbox bevat vragen: hoe zit het met de coronavirus-epidemie? Is de dood onderweg van Azië naar het Westen? Er is geen vaccin voor deze virale plaag. Zullen onze zuigelingen zonder antilichamen tegen dit virus sterven? Zullen kwetsbare en kwetsbare oudere volwassenen in ambulances naar ziekenhuis-intensive care-afdelingen worden afgevoerd, om nooit naar huis terug te keren als ze verdrinken van vocht in hun longen (longontsteking)?

Maar coronavirus het is gewoon een verkoudheidsvirus.

Ja, het  coronavirus is gewoon een veel voorkomend virus  dat je neus, sinussen en bovenkeel infecteert en  dezelfde symptomen veroorzaakt als een verkoudheid . Maar de angst die wordt verspreid door de volksgezondheidsautoriteiten en de nieuwsmedia zou doen denken dat de aarde zich midden in een historische menselijke pandemie bevindt.

Het Coronavirus dat op dit moment menselijke populaties over de hele wereld bedreigt, is een RNA-virus dat ‘omhuld’ is en dus bestand is tegen uitroeiing door het eigen immuunsysteem. Bij een zeer klein aantal personen die immuun zijn voor het immuunsysteem, zoals patiënten die medicijnen gebruiken voor auto-immuunziekten (Cyclosporine, Prednison, Methotrexaat, Imuran), of jongeren die een onontwikkelde immuniteit hebben, of anderen die oud zijn en een zwak immuunsysteem hebben als gevolg van ondervoeding, kunnen ze ontwikkelen longontsteking (verdrinken in hun eigen pus en vloeistof in hun longen) en worden in het ziekenhuis opgenomen, op een beademingsapparaat geplaatst of sterven.

Voor het geval u zich zorgen maakt, op een bevolking van 7+ miljard mensen op aarde, is uw kans op het ontwikkelen van symptomen van dit corona-vormige verkoudheidsvirus ~ 1 op miljoenen en voor de dood ~ 1 op honderden miljoenen. Het risico neemt echter dramatisch toe met de leeftijd en onder ondervoede bevolkingsgroepen, zoals in Azië, waar tekorten aan essentiële voedingsstoffen, namelijk zink en vitamine C en D, vaak voorkomen. De moderne geneeskunde werpt een oogje dicht op voeding.

Maar ongeacht wat u hier zojuist hebt gelezen dat het risico minimaliseert, slaan gezondheidsfunctionarissen de Coronavirus-trommel, met  massale besmetting voorspeld  en een expert die deze uitbraak voorspelt, kan tien keer erger zijn dan de  epidemie van 2003 die 813 doden liet . Dat kan alleen waar zijn in een land met een groot deel van ondervoede mensen zoals China. De schatting dat het  Coronavirus zal groeien tot 10.000 gevallen  in de Chinese stad Wuhan (11 miljoen inwoners) is nog steeds een zeer laag risico – 1/100 e  van één procent.

Ambtenaren voor de volksgezondheid trekken nog een van hun list af,  dragen hazmat-pakken, plaatsen hele steden in quarantaine, zwabberen keel van vliegtuigpassagiers  die in het buitenland landen na een bezoek aan het Coronavirus epicentrum, Wuhan, China. Publieke angst wordt gecreëerd. Op dit moment weet niemand of het sterftecijfer hoger is dan in het verleden de koude en griepseizoenen.

Behandeling maar geen genezing

En voor de zekerheid is er  geen bewezen behandeling of vaccin om coronavirusinfecties te voorkomen of af te schaffen . Standaardbehandeling om symptomen te verminderen bestaat uit steroïden om ontstekingen te verminderen, oordeelkundig gebruik van antibiotica en (grotendeels ineffectieve) antivirale geneesmiddelen zoals interferon of ribavirine. Steroïden verminderen ontstekingen, maar put vitamine C uit. Dit maakt het moeilijk om cortison af te nemen.

Zelfbehandelde patiënten kunnen kiezen voor  zelfzorggeneesmiddelen die vitamine C-verarmende medicijnen bevatten zoals  aspirine en acetaminophen / Tylenol (een prominent ingrediënt in Nyquil) dat  glutathione uitput , een belangrijke interne antioxidant geproduceerd door vitamine C. Rokers maken verder af vitamine C. Personen met diuretica (waterpillen) voor hoge bloeddruk spoelen hun vitamine C sneller uit. Onbewust kan virale infectie onder deze omstandigheden erger worden, niet beter.

Op basis van symptomen overschatten volksgezondheidsautoriteiten het percentage zieke patiënten dat in het laboratorium bevestigd coronavirus heeft. In één onderzoek was van de 1460 gevallen van onverklaarde luchtwegaandoeningen die werden gemeld bij de Centers For Disease Control,  slechts 2% in het laboratorium bevestigd coronavirus .

In de vaak aangehaalde SARS coronavirus-epidemie van 2003 werden de meeste gevallen in de VS toegeschreven aan vliegreizen naar de VS vanuit Azië en ” er was geen bewijs van gemeenschapstransmissie .” Zelfs in Hong Kong, tijdens de uitbraak van SARS coronavirus 2003-2004,  slechts 3,4% van de patiënten stierf en ze waren allemaal ouder dan 65 jaar . Leeftijd is dus de sterfelijke factor, geen infectie zelf.

De Biotech-industrie bidt voor deze uitbraken van infectieziekten om publieke middelen vrij te maken voor de ontwikkeling van medicijnen en vaccins. Anders moeten de geneesmiddelen- / vaccinproducenten zelf de onderzoeks- en ontwikkelingslast dragen.

Nutteloos gezondheidsadvies

Al het advies om weg te blijven van de drukte, een masker te dragen, je handen te wassen, is dom. Dat komt omdat het gebrek aan hygiëne niet de reden is waarom verkoudheids- en griepvirussen de planeet in de wintermaanden pesten. Alleen in de wintermaanden crasht het menselijke immuunsysteem. De ziekte is een gebrek aan interne verdediging, geen externe blootstelling en overdracht. De belangrijkste reden hiervoor is dat vitamine D-niveaus worden gedaald door gebrek aan zonlicht terwijl de aarde van de zon kantelt in de winterzonnewende.

Sunshine vitamine D activeert snel reagerende klasse witte bloedcellen, neutrofielen genaamd, die letterlijk met virussen geïnfecteerde cellen opblazen.

Bid tot God dat het virus niet muteert?

Terwijl  angstmakers waarschuwen dat het coronavirus sneller kan muteren en zich verder kan verspreiden , en nieuwsagentschappen klagen dat de  aandelenmarkt crasht  en angst verspreidt om lezers en kijkers aan te trekken. Het  coronavirus van 2019 IS een nieuwe mutatie . Maar  sommige mutaties verminderen eigenlijk de virulentie ervan . De onverantwoordelijkheid van nieuwsrapporten om het publiek niet te informeren dat elk snel muterend coronavirus zelfbeperkend zou zijn en snel zou “verdwijnen” in een minder virulente vorm.

Ontsteking en coronaviruscontrole

Tijdens coronavirus-infectie wordt ontsteking, vooral in de longen, geactiveerd door een eiwitcomplex genaamd NF-kappa B.

Coronavirussen activeren  NF-kappa-B, het belangrijkste signaalmolecuul dat de ontsteking veroorzaakt  die uiteindelijk de longen met vloeistof vult. Elk middel dat  NF-kappa-B target en remt, is een kandidaat voor het onderdrukken van coronavirussen .

Hoewel er wordt gezegd dat er geen bewezen remedies zijn om coronavirus te bestrijden, en farmaceutische bedrijven proberen patenteerbare NF-kappa-B-remmers te ontwikkelen, er zijn al  785 natuurlijke NF-kappa-B-remmers  geïdentificeerd die  vitamine D ,  C  en  E bevatten ,  alfa-liponzuur , NAC (zwavel),  resveratrol , quercetine ,  zink ,  knoflook (allicine ), naast vele anderen, alle commercieel verkrijgbaar bij gezondheidswinkels.

Lees ook:  De Verenigde Staten van Amerika lijken een zelfmoordwens te hebben

Aangeboren immuniteit: vitamine D

Er zijn twee immuunresponsen bij mensen: de snelle aangeboren immuniteit en latente adaptieve immuniteit. De aangeboren immuunrespons wordt beschouwd als de ” belangrijkste regulator in de virulentie van coronavirusinfecties .”

De vroegst aankomende witte bloedcellen op de plaats van infectie zijn neutrofielen en maken deel uit van het aangeboren immuunsysteem. Neutrofielen omvatten ~ 60% van de witte bloedcellen  in omloop.

Vitamine D is de gouverneur van aangeboren immuniteit. Van de beschermende voordelen van vitamine D wordt gezegd dat ze ” liggen in het vermogen om aangeboren immuniteit te stimuleren en ontstekingen te verminderen .”

Vitamine D onderdrukt NF-kappa B-signalering,  dempt overmatige ontsteking en bevordert het doden van virussen door neutrofielen.

Ouderen hebben een  2,6 maal groter risico op longontsteking tussen de hoogste en laagste vitamine D-bloedspiegels .

Hoeveel vitamine D?

Vooral in de wintermaanden, of bij mensen die niet veel zon krijgen die natuurlijke vitamine D produceert, hebben kinderen en volwassenen veel meer vitamine D nodig dan wordt aanbevolen.  Vanwege een misrekening wordt de behoefte aan aanvullende vitamine D onderschat; volwassenen hebben ~ 8000 eenheden / dag nodig; zuigelingen 1000 eenheden; kinderen ouder dan 1 jaar, 3000 eenheden / dag.

De dagelijkse waarde gepubliceerd op de achterkant van flessen vitamine D is 400-800 eenheden, die zelfs de bloedspiegels niet verhogen. Dit sluit een bepaalde hoeveelheid anders te voorkomen ziekte in de populatie in het algemeen op. Dit komt overeen met het toestaan ​​dat sommige pyromanen brand kunnen veroorzaken, alleen om te laten zien hoe snel brandweer reageert.

In zonneschijnequivalenten, 400-800 eenheden vitamine D = ~ 5 minuten middagzon / huidblootstelling; 8000 eenheden = ~ 1 uur middagzon / huidblootstelling. Als u geen 30-60 minuten middagzon krijgt, heeft u geen optimale vitamine D-bloedspiegels.

Ongeveer  42% van de volwassen Amerikaanse bevolking heeft een lage bloedspiegels van vitamine D . Dat cijfer stijgt in noordelijke breedten tot bijna iedereen in de wintermaanden.

De lever slaat ongeveer 3 maanden van dit vet oplosbare vitamine, zodat  artsen injecteren tot 300.000 eenheden voor wintertijd bescherming kwetsbare D-deficiënte patiënten . Vergeet bloedonderzoek, neem aan dat u in de winter een D-tekort heeft. Wacht niet op verkoudheid en griep symptomen.

Neem 50.000 eenheden vitamine D op de eerste hint van verkoudheid of griep symptomen voor een dag of twee. Anders zul je ~ 7-8 dagen ellende doorstaan ​​totdat je adaptieve immuunsysteem in werking treedt en B in beenmerg en T-cellen de thymus produceert om op maat gemaakte antilichamen te produceren tegen de specifieke stam van coronavirus in omloop

Hoe om te gaan met een overgevoelig immuunsysteem

Een van de problemen met het menselijke immuunsysteem is dat het te sterk reageert. Over-agressieve aankomst van neutrofielen kan dodelijke ontsteking in de longen veroorzaken.

Om de immuunrespons te normaliseren, zodat de neutrofielen niet teveel reageren om zelf een ontsteking te produceren, wat ertoe leidt dat uw longen zich vullen met vloeistof,  vitamine D  en de rode wijnmolecule  resveratrol  normaliseert de immuunrespons. Resveratrol is op zichzelf een  krachtig antiviraal middel tegen coronavirus . In een laboratoriumschotel blokkeerde resveratrol ” de virale replicatie volledig zelfs bij een lage concentratie .”

Zink te hulp

Met het toenemen van de leeftijd zijn mensen in toenemende mate vatbaar voor virale infecties. Een  gezondheidsbulletin van Harvard Medical School  zegt: “Niemand weet zeker waarom dit gebeurt, maar sommige wetenschappers merken op dat dit verhoogde risico (met toenemende leeftijd) correleert met een afname van T-cellen, mogelijk van de thymus die atrofieert (krimpt) met leeftijd en produceren minder T-cellen om infecties te bestrijden. ”Geloof dit niet.

T-cellen worden geproduceerd in de thymus, gelegen onder uw borstplaat. Vers gemaakte T-cellen in de thymus genereren op maat gemaakte antilichamen tegen de specifieke virusstam waaraan u wordt blootgesteld.

Deze leeftijdsgebonden gevoeligheid voor infecties wordt geassocieerd met een significante vermindering van de omvang van de virale T-celrespons.  T-cellen genereren een geheugenantilichaamrespons  en kunnen virussen opruimen en beschermen tegen dodelijke infectie. T-cellen produceren levenslange immuniteit.

De thymusklier krimpt van de grootte van een walnoot in de jeugd tot de grootte van een erwt op oudere leeftijd. Dit is grotendeels te wijten aan een gebrek aan inname of slechte absorptie van het sporenmineraalzink.

Zink remt de groei en replicatie van RNA-virussen  zoals coronavirussen.

Het enige voedsel dat een overvloedige hoeveelheid zink bevat, zijn oesters. Voldoende zinkinname is alleen mogelijk door consumptie van verschillende voedingsmiddelen. Zeer jonge kinderen zijn vaak kieskeurige eters. Zinkgebrek is wijdverbreid onder jonge kinderen over de hele wereld. Studies toonden bijvoorbeeld aan dat  70% van de kinderen onder de 5 jaar in Vietnam  een tekort aan zink had en  49% in Colombia .

Zinkpastilles  die 18 milligram of meer zinkgluconaat of acetaat leveren (zinkacetaat is het beste en slik ze niet door) kunnen een verkoudheidsvirus zoals het coronavirus snel onderdrukken.  Oraal ingenomen tabletten, vloeistoffen en siropen zijn minder effectief . Let op, veel merken zinkpastilles bieden niet voldoende zink. Zinkpastilles verkorten verkoudheden met 6-7 dagen.

Coronavirus-propaganda

Laat u niet misleiden door alle angstwekkende nieuwsberichten. Zet de televisie uit.

Je zou je nooit voorstellen dat de volksgezondheidsinstanties deze epidemieën plannen. De huidige geplande epidemie volgt griezelig het  script van de film CONTAGION uit 2011 , waarin het virus met een vleermuis in China wordt getoond. Net zoals het menselijke immuunsysteem overdreven kan reageren op infecties, reageren de Wereldgezondheidsorganisatie en de Centers for Disease Control overdreven op de ingebeelde pandemie. In beide gevallen is vitamine D het tegengif. Pas op voor wat u leest in nieuwsberichten. Een niet-geïnformeerde bevolking is blind. Bedenk dat in het land der blinden de eenogige man koning is.

Comments

comments