Greta  Thunberg: milieuactivisten vernietigen gezinnen en verkopen kinderen in slavernij

Greta Thunberg: milieuactivisten vernietigen gezinnen en verkopen kinderen in slavernij

28 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

Hoe een tienermeisje uit Zweden een pion werd van George Soros en links

Zoals ik in het eerste deel van dit artikel heb besproken, is alle gebabbel rond de Zweedse eco-activiste Greta Thunberg het resultaat van een goed georganiseerde PR-campagne met financiële in plaats van milieuproblemen.

Wat is de politieke achtergrond van deze complexe situatie en wat is de ware ideologische boodschap van deze pseudo-milieucampagne?

Druk op politici

Milieuactivisten, activisten en aanhangers van Greta Thunberg doen niet alleen een beroep op politici om voor de natuur te zorgen – ze vragen elke vrijdag om een ​​staking, spijbelen en kinderen ertoe aanzetten het klimaatakkoord van Parijs te duwen.

Greta Thunberg on Twitter

Fridays for future. The school strike continues! #climatestrike #klimatstrejk #FridaysForFuture https://t.co/5jej011Qtp

De VS braken af ​​van de overeenkomst onder president Donald Trump, die een fervent criticus en scepticus is als het gaat om milieukwesties. Trump, die zwaar wordt bekritiseerd door milieuactivisten, besloot zelfs om de jonge activist op Twitter persoonlijk te trollen:

Donald J. Trump on Twitter

She seems like a very happy young girl looking forward to a bright and wonderful future. So nice to see! https://t.co/1tQG6QcVKO

Hoewel een normaal persoon de subtiele prik zou kunnen waarderen, maakte de humor van de president hem geen vrienden onder zijn tegenstanders die hem ervan beschuldigden een jong meisje met Asperger kwaadwillig aan te vallen.

Er wordt echter zelden vermeld dat achter dit jonge meisje een aantal invloedrijke zakenmensen en politici zit: groene lobbyisten, ecowetenschappers en een analytisch centrum opgericht door een rijke ex-minister (meer hierover in het eerste deel). Greta is hun nieuwe project en ze heeft bewezen een lucratieve handelswaar te zijn.

Immers, wie zou het kunnen rechtvaardigen om een ​​ziek meisje te bekritiseren?

Greta’s speech: totalitarisme en schuldgevoel

Globalistische elites gebruiken dit jonge meisje om een ​​beroep te doen op de emotionele kant van mensen – schreeuwend dat klimaatverandering onze wereld vernietigt. Hoewel de opwarming van de aarde nog steeds een onbewezen theorie is, tegen een achtergrond van zwaar emotionele argumenten, kan bijna niemand tot een rationeel begrip van de realiteit in het milieu komen.

Nieuw beleid

Dit gaat helemaal niet over ecologie, hoewel de agenda voor milieuactivisten actief wordt gepromoot in Europa (voornamelijk in Duitsland en de Scandinavische landen).

De kwestie dient om mensen af ​​te leiden van echte problemen zoals de massale toestroom van migranten. Hoe klein is het om te denken aan de problemen die voortvloeien uit migratie wanneer de hele wereld op het punt van vernietiging staat!

De tweede reden is om de populariteit van ‘groene’ partijen te vergroten om de populariteit van rechtsen, nationalisten en eurosceptici, evenals van alle andere anti-systemische krachten en critici van de Europese Unie te verminderen. Terwijl milieuactivisten de vestiging in hun retoriek bekritiseren, zijn ze feitelijk geïntegreerd in de neoliberale machtsstructuur en verbonden met de elites. In Duitsland wachten milieuactivisten bijvoorbeeld op de “val” van de CDU van Merkel om hun plaats in te nemen en de kern van de nieuwe regeringscoalitie te worden. Ze werken actief aan hun imago en presenteren zichzelf als de enige redders van de mensheid tegen de komende ecologische apocalyps. In Oostenrijk zijn de groene globalisten er al in geslaagd hun president, Van der Bellen, te slepen om rechtsen en patriotten af ​​te schrikken.

Verouderde elites

Het gedrag van Angela Merkel en Emmanuel Macron in deze situatie is nogal nieuwsgierig. Deze globalisten hebben alle reden om Greta volledig te steunen, maar ze bekritiseerden haar als bescheiden ouders … waarom? Omdat ze al verouderd zijn – ze vertegenwoordigen de oude garde van globalisten die de belangen van voormalige elites verdedigen: de nieuwe generatie, met de steun van Greta, heeft al nieuwe zakelijke belangen veiliggesteld.

Merkel en Macron (beide kinderloos, wat interessant is) hebben eigenlijk niets tegen het meisje te zeggen. Het lijkt zelfs zo te zijn dat ze gedwongen waren op haar te reageren en zichzelf op de een of andere manier te rechtvaardigen.

macron

Wikimedia Commons

Zo worden de oude liberalen verouderd … zelfs de “groene” Oostenrijkse president is vrij oud en de nieuwe garde belooft bijna net zo jong te zijn als Greta.

Lees ook:  MOET LEZEN: Greta Thunberg naar bekendheid gebracht door ANTIFA-ouders en Soros-connecties

We hebben het natuurlijk niet over een echte elite-verandering. Degenen die de financiën van de wereld en belangrijke wereldwijde activa bezitten, rangschikken eenvoudig stoelen om aan de macht te blijven. Na de problemen die de regering van Macron hebben geplaagd, lijkt Greta een moderner en effectiever hulpmiddel.

De opstand van de kinderen

Waarom reageren mensen overdreven op de overreactie van Greta bij de VN? Ze is de uitdrukking van de nieuwe tijd, de ideale persoon van de toekomst. Ze is niet mooi, geestelijk ziek en een eeuwig kind, maar het belangrijkste is dat ze dient als een pure uitdrukking van emoties. Schreeuwen tegen “volwassenen” wordt als zo dapper gezien.

Greta Thunberg is een gedragsmodel voor de nieuwe generatie, een generatie die nog geen baan heeft gewerkt, maar al heeft geleerd school te overslaan en anderen emotioneel uit te schelden. De reguliere media hebben het verhaal uitgebreid behandeld, waardoor ze in wezen het recht krijgen om de oudere generatie de schuld te geven van alle doodzonden.

In haar toespraak bij de VN sprak Greta over meer dan het redden van de aarde tegen ecologische rampen: ze sprak specifiek tegen volwassenen. Ze beschuldigde volwassenen niet alleen van het vervuilen van de planeet, maar ook van het verpesten van haar jeugd. Dit is een meisje dat is geboren in een rijke familie van linksen die haar altijd hebben gesteund.

De mislukkingen van deze tieners zijn op de een of andere manier ook de schuld van volwassenen, volgens de logica van Greta-ecologen. Beweringen tegen de oudere generatie vereisen geen enkel ander bewijs dan de woorden “Hoe durf je?” En boze tranen.

Zelfs professionele milieuactivisten, die de mythen over mensen als de belangrijkste oorzaak van CO2-uitstoot hebben weggenomen, begrijpen dat men onder deze omstandigheden geen rationele argumenten kan aanvoeren. De beschuldiging van het jonge meisje kan niet adequaat worden beantwoord – door berouw of gelach.

Lees ook:  Trump doet een aanval op de FDA omdat deze en veilig vaccin willen en dit is pas mogelijk na de verkiezingen

Het is niet langer mogelijk om kinderen op te voeden en ervaring door te geven, omdat de ervaring van volwassenen slecht en onverantwoordelijk is verklaard. Volwassenen zijn criminelen, ze moeten niet worden gehoord en gerespecteerd – ze moeten worden gevochten, vernederd en gelyncht. In feite is dit weer een aanval op de belangrijkste instelling van allemaal: het gezin.

kinderen

Flickr

Politieke correctheid

Ecologie is overwegend een dekmantel voor economische belangen, maar belangrijker is dat groene kwesties naast een krachtige anti-traditie- en anti-familieboodschap worden geduwd. Deze acties zijn ontworpen om het idee te promoten dat tieners een invloedrijke ‘onderdrukte groep’ zijn met enorme macht. We zijn er nu van overtuigd dat tieners en kinderen al eeuwen worden onderdrukt … lijkt de logica niet op de feministische drang naar “emancipatie van vrouwen” van “slechte patriarchale mannen”?

Sinds het feminisme zich als mainstream heeft gevestigd, heeft politieke correctheid nu kinderen als het volgende politieke onderwerp gekozen. De globalisten drukken het idee op dat kinderen niet het recht hebben gekregen om onafhankelijke beslissingen te nemen, ze worden onderdrukt door degenen die vinden dat ze niet lang genoeg in leven zijn. Wie zegt dat volwassenen ‘goed’ en ‘kwaad’ begrijpen en kinderen niet?

Dappere nieuwe wereld

Tegelijkertijd zet de trend naar vroege seksuele voorlichting van kinderen, het aanmoedigen van genderidentificatie, de versterking van jeugdhulpverlening en druk op ouders zich voort. In feite wordt aan ouders zelfs het recht ontnomen om hun eigen kinderen groot te brengen en te straffen … zonder dit is het kind gemakkelijker om een ​​individuele consument te worden die toevallig in hetzelfde appartement woont; misschien zelfs meer macht bezitten dan de ouders zelf.

Vreemd genoeg gaan veel jonge mensen verder dan toezeggen om kindervrij te zijn – zelfs dit idee is al achterhaald. Hun kinderloosheid moet worden beargumenteerd in termen van ecologie en zorg voor de mensheid. Veel mensen zeggen dat je niet kunt bevallen zonder de CO2-uitstoot en het aantal consumenten van voedsel, lucht, water, enz. Te vergroten.

Deze ideologie is ook ingebed in het onderwijssysteem. De bio-ethicus Travis Rieder van de Johns Hopkins University heeft bijvoorbeeld betoogd dat als je een kind hebt, je verantwoordelijk bent voor het toevoegen van 10.000 ton koolstofdioxide aan de atmosfeer. Hij voegde eraan toe dat hij met zijn studenten over dit onderwerp had gesproken om verantwoordelijke en actieve mensen op te voeden die zich zorgen maken over hun gemeenschappelijke toekomst. Zijn boek ” Op weg naar een  kleine gezinsethiek: hoe overbevolking  en klimaatverandering de moraliteit van de voortplanting beïnvloeden ” werd 3 jaar geleden gepubliceerd, maar is uiterst relevant voor het huidige moment.

Lees ook:  Foto's van 'totale anarchie' duiken op terwijl de gefabriceerde crisis van Trump op hilarische wijze wordt bespot

***

Op een dag zullen Greta en haar kameraden een briljante politieke carrière voor zichzelf opbouwen. En dan zal alles waar ze nu om lachen hun realiteit worden.

Het heeft geen zin medelijden te hebben met het arme meisje – terwijl ze een pion is in het spel van globalisten en PR, kan de rebellie van de kinderen van vandaag het totalitaire beleid van morgen worden. Speculatie namens kinderen is nodig om de westerse samenleving zichzelf te laten rechtvaardigen en berouw te tonen.

We moeten rekening houden met de Kinderkruistocht van 1212, die in veel gevallen het resultaat bleek te zijn van sluwe en hebzuchtige kooplieden die kinderen rechtstreeks aan moslimslaveneigenaren wilden verkopen. Hun werd een reis naar het Heilige Land beloofd en in plaats daarvan per schip rechtstreeks naar de slavernij in Algerije gebracht.

Is dit niet wat de moderne linkse liberalen van vandaag doen onder het commando van Soros? Kan de ‘kinderopstand van vandaag’ veranderen in een leven van slavernij onder de controle van deze liberale kapitalisten?

Waardeer dit artikel!!
Als je dit artikel waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine donatie klik dan hier. Zo help je onafhankelijke journalistiek in stand houden.

Comments

comments