Valse profeet? Paus Franciscus organiseert bizarre drag queen-achtige circusvoorstelling in griezelige reptielenvormige Vaticaanse hal

Valse profeet? Paus Franciscus organiseert bizarre drag queen-achtige circusvoorstelling in griezelige reptielenvormige Vaticaanse hal

29 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

Het was een viering van alle dingen vreemd, seksueel en satanisch in de Vaticaanse hal van de rooms-katholieke religie op 8 januari. Paus Franciscus zou naar verluidt een groep hebben uitgenodigd die bekend staat als “Aqua Circus”, het antwoord van Europa op “Cirque du Soleil,”  om dans rond op het podium en breng een eerbetoon aan het reptiel “Jezus” idool  dat op een scherm achter hem staat.

Tijdens deze uitzending naar het algemene publieksevenement van Rome gooide Francis een hoelahoep naar de ‘artiesten’ in de uitvoeringstroep die een verhaal vertelden over een zeemeermin en een man onder de zee die de verontreiniging van de oceaan probeerde te bestrijden. Met andere woorden, het doel van de show was om de god van Francis voor de opwarming van de aarde en klimaatverandering te aanbidden.

Kijk in de onderstaande videobeelden hoe griezelige Francis tevreden grijnst over de heidense uitvoering die recht voor hem gebeurt. En onthoud dat de Vaticaanse Zaal zelf de vorm heeft  van een gigantische slang , zowel van binnen als van buiten (foto’s van Vaticaanse Zaal zijn beschikbaar  op  Now The End Begins ):

Is paus Franciscus de valse profeet die vol spanning wacht op de opkomst van zijn antichrist uit de as?

Zoals je zult zien, was de openlijk satanische beeldtaal  overal  in dit spektakel. Naast de vorm en het ontwerp van de Vaticaanse Zaal, die duidelijk bedoeld is om op een slang te lijken   – denk aan Garden of Eden als je de insinuatie hier mist – vertegenwoordigen de dansers, die eruit zagen als een stel dubbelzinnig versierde drag queens, de nieuwe race van geslachtloze, geslachtloze cyborgwezens die de Nieuwe Wereldorde zullen bevolken.

Dit is wat  het satanische Baphomet-beeld  zou moeten vertegenwoordigen, voor het geval je het niet wist: een deels mannelijke, deels vrouwelijke, deels dierlijke, deels kunstmatige intelligentie (AI) robot die zal bestaan ​​als het nieuwe ras van nepmensen op aarde zodra de LGBTQP-agenda is volledig geïmplementeerd.

Lees ook:  Dubbele normen in het Vaticaan: paus viert migratiepact - maar wilde het contract niet zelf ondertekenen

En hoe zit het met dat enge ‘kunst’-beeld van nep Jezus die de hele tijd uit een’ atomaire apocalyps ‘achter Francis opstijgt? Deze creatie van Pericle Fazzini uit 1977 toont de valse messias die uit de as oprijst na wat een soort catastrofale ramp op de een of andere manier lijkt te zijn.

Als je goed kijkt naar de nep-jezus in Fazzini’s standbeeldcreatie, zul je zien dat hij een  reptielenhoofd heeft gekregen  , waardoor deze enge meer wordt onthuld als die van Satan zelf, en zeker niet de echte Jezus.

“In de Bijbel wordt Satan afgebeeld als een reptiel die een komende oorlog zal voeren met koning Jezus in de Slag om Armageddon bij de wederkomst”, schrijft Geoffrey Grider voor  Nu het einde begint , over welke kant van de strijd het rooms-katholicisme heeft omarmd .

“Openbaring laat ons zien dat de Genesis-slang onderweg een ‘upgrade’ had en nu een gigantische, roodharige meerkoppige draak is, hoewel nog steeds een reptiel.”

Of u hier persoonlijk in gelooft of niet, is niet relevant, omdat rooms-katholieken en Franciscus dat zeker doen. En het gebeurt allemaal precies zoals de Bijbel zei dat het zou gebeuren, met Francis strijdend om de valse profeetpositie in dit apocalyptische verhaal.

Houd in gedachten dat het verhaal over klimaatverandering dat door Francis en zijn soortgenoten wordt geduwd,  een religie op zich is , en een religie die aanbidding vereist in de vorm van geen vlees eten, geen fossiele brandstoffen gebruiken en de LGBTQP “regenboog” als de omhelzing omarmen nieuwe wereldwijde standaard voor beschaving – net als Sodom en Gomorrah, en we weten allemaal wat er met die plaatsen is gebeurd.

“Het Vaticaan houdt van dode dingen en enge dingen en perverse dingen,” merkt Grider ook op. “Dingen zoals het circus dat paus Franciscus op 8 januari 2020 uitnodigde in de Reptilian Audience Hall.”

pausLees ook:  Over onoverwinnelijke Trump, Soulless Joe, Skynet en de paus van Wall Street

Comments

comments