Illegale migranten woedend: Hongarije durft zijn grenzen te beschermen!


Ongeveer 60 illegale migranten konden hun ogen niet geloven toen hun ongeoorloofde grensovergang werd tegengewerkt door Hongaarse grenswachten. De indringers waren verontwaardigd over het feit dat Hongaren hun grenzen durven te beschermen.

Ze wilden gewoon illegaal immigreren – zoals miljoenen voor hen. Maar wat daarna gebeurde, schokte de ongeveer 60 indringers diep. Toen ze dinsdag op Horgos de Hongaarse grens met Servië probeerden te bestormen, werden hun plannen om zich te nestelen in Europese sociale systemen gedwarsboomd door Hongaarse grenswachten. Een korte video van het landschap circuleert op Twitter.

Zoltan Kovacs on Twitter: “📹 In case you missed it: Here’s the VIDEO of the violent mob storming the Hungarian border crossing yesterday morning. BLOG: https://t.co/Ns370Bv5z0 pic.twitter.com/LcMUQPXQwE / Twitter”

📹 In case you missed it: Here’s the VIDEO of the violent mob storming the Hungarian border crossing yesterday morning. BLOG: https://t.co/Ns370Bv5z0 pic.twitter.com/LcMUQPXQwE

Toen de Hongaarse grenswachters het vuurwapen gebruikten, namen de illegale indringers hun benen in de hand en renden terug naar Servië. Vijf criminelen konden niet ontsnappen en werden gearresteerd door de officieren. Dit voorbeeld laat duidelijk zien dat het mogelijk is om de grenzen te beschermen. De verklaringen van politici en de media in de FRG dat grensbeveiliging onmogelijk is, worden dus als leugens blootgelegd.

Illegale migranten zijn woedend

Sommige criminelen waren later verontwaardigd over het feit dat het hen niet alleen was toegestaan ​​het land illegaal binnen te komen. “Mijn vrienden probeerden de grens over te steken, maar de Hongaarse politie reageerde er heel slecht op, sloeg hen en brak hun mobiele telefoons”, citeert het persbureau Reuters een Marokkaan die de vertaler was. Nou, zoiets ook. Waar wonen we Hoe durven Hongaren hun grenzen te beschermen? Zelfs links-groene goede mensen hebben waarschijnlijk last van ademhaling in het gezicht van dit schandaal.

Dit voorbeeld laat duidelijk zien wie belangrijk is voor de wet en wie niet. In de FRG zouden illegale migranten per taxi naar het dichtstbijzijnde asielcentrum zijn gebracht. Illegale oversteek? Volgens de wet is dit een strafbaar feit, maar dergelijke onbeduidende zaken zijn al lang niet meer vervolgd in de kleurrijke republiek van Merkel. U moet zich immers concentreren op het mishandelen van verkeersovertreders en GEZ-weigeraars.

6.000 migranten willen de grens bestormen

De situatie aan de grens tussen Servië en Hongarije blijft kritiek. Volgens Reuters zijn er momenteel meer dan 6.000 migranten in Servische kampen, van wie velen Hongarije willen binnenvallen om verder naar het westen te reizen, na Merkels oproep. Maar de Hongaren zijn klaar om hun land te verdedigen tegen de toestroom van illegale immigranten. Premier Viktor Orbán had in 2016 al aangekondigd dat de grens niet moet worden beschermd met bloemen en knuffels, maar met de politie, soldaten en wapens.

Alle verontwaardiging over deze brutale daad van grensbescherming zal niet veel goed doen voor Afrikaanse criminelen. Je kunt verwachten dat de volgende keer dat je het land illegaal probeert binnen te komen, niet alleen je mobiele telefoons zullen breken, maar dat je ook in een donkere gevangeniscel terechtkomt. Net zoals het zou moeten zijn voor illegale migranten. Arresteer en gooi hem dan in een hoge boog weg. Bravo, Hongarije!

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Geef een antwoord