Is het toeval dat de Bill en Melinda Gates Foundation vorig jaar november een exacte simulatie van de coronavirus heeft laten uitvoeren

Is het toeval dat de Bill en Melinda Gates Foundation vorig jaar november een exacte simulatie van de coronavirus heeft laten uitvoeren

30 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

Net als bij de Sars-uitbraak in 2002, die leidde tot een pandemie, verzwegen naar verluidt ook nu lokale Chinese autoriteiten de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus. Wat is het precies en hoe is het er gekomen. En is het toeval dat de Bill en Melinda Gates Foundation vorig jaar november een exacte simulatie van zo’n virus heeft laten uitvoeren, onder de naam  “Event 201”?

Een laboratorium in Wuhan, China, kreeg in 2017 toestemming om te werken met de gevaarlijkste pathogenen ter wereld. Toen de uitbraak van het coronavirus openbaar werd, werd gemeld dat de Huanan Seafood Wholesale Market (slechts 13 km van het laboratorium) de “schuldige” was van het virus, waar wilde (en vaak illegale) dieren worden verkocht. Er werd echter geen verband gevonden met de markt en de als eerste besmette mens.

Het is zeer wel mogelijk dat deze markt waarschijnlijk enige invloed heeft gehad op de overdracht van het virus, gezien de onhygiënische omstandigheden en de grote hoeveelheid menselijk verkeer, maar het toeval van de locatie van het Wuhan-laboratorium wordt nog verontrustender wanneer bekeken in het licht van de momenteel “niet-gerelateerde” gebeurtenissen.

In wat wel haast een bizar toeval moet zijn, organiseerde de Gates Foundation (u weet wel: de stichting van de obsceen rijke oprichter van Microsoft, Bill Gates, die vindt dat de wereld al jaren overbevolkt is) in november vorig jaar een simulatie met de naam “Event 201”. “Event 201” simuleerde een uitbraak van een “zoönotisch” coronavirus. “Zoönotisch” staat dan voor de verspreiding van ziekten door (gewervelde) dieren.

Zou et echt toeval zijn dat deze oefening vrijwel identiek is aan de situatie die we nu zien bij de uitbraak die begon in de Chinese stad Wuhan?

Een screenprint van de website van Event 201 vertelt ons het volgende:

event201

Laten we eens kijken wat het scenario zegt (hierboven rood omkaderd):

Het scenario eindigt op het punt van 18 maanden, met 65 miljoen doden. De pandemie begint te vertragen door het afnemende aantal vatbare mensen. De pandemie zal tot op zekere hoogte doorgaan totdat er een effectief vaccin is of tot 80-90% van de wereldbevolking is blootgesteld. Vanaf dat moment is het waarschijnlijk een endemische kinderziekte.

Andere interessante weetjes uit de simulatie:

Lees ook:  Saoedi-Arabië stopt bedevaarten door virus, Iran zegt 26 doden

Hoewel sommige landen er in eerste instantie controle over kunnen houden, blijft het zich verspreiden en opnieuw de kop opsteken, en uiteindelijk kan geen enkel land de controle erover behouden.

Er is geen mogelijkheid dat een vaccin beschikbaar is in het eerste jaar.

Omdat de gehele menselijke bevolking vatbaar is, neemt het aantal gevallen tijdens de eerste maanden van de pandemie exponentieel toe en verdubbelt het elke week.

De angst voor het coronavirus begint de grote productiesteden in China te raken en zal zeker een veel groter effect op de wereldeconomie hebben dan men nu denkt. Shantou is één van de “Santa’s Workshops” van China met een enorme speelgoedfabriek in de provincie Guangdong. China is ‘s werelds grootste speelgoedfabrikant en produceert ongeveer 70 procent van het wereldwijde aanbod. Het meeste geëxporteerde speelgoed van China wordt geproduceerd door ondernemingen die voor buitenlandse merken produceren. China heeft tal van speelgoedindustrieclusters langs de rijke oostkust. Alleen de provincie Guangdong produceert meer dan de helft van het speelgoed van de wereld, met de steden Dongguan, Foshan, Shantou en Shenzhen voorop.

Maar het is niet de enige sector die klappen zal krijgen. Wuhan is ééen van de “motorsteden” van China en de thuisbasis van talloze autofabrieken die leveren aan ‘s werelds grootste markt voor auto’s. General Motors, Nissan, Renault, Honda en Peugeot-eigenaar PSA Group behoren tot verschillende bedrijven met grote fabrieken in Wuhan – het kerngebied van de uitbraak. GM werkt samen met SAIC en Dongfeng Motor Corporation, één van de grootste autogroepen van het land, met hun 6.000 werknemersfaciliteit in Wuhan, goed voor ongeveer 10% van het totale personeelsbestand van GM in China.

Renault verkocht vorig jaar bijna 180.000 voertuigen in China, of ongeveer 5% van zijn wereldwijde autoverkopen. Het produceert zijn SUV’s – de Kadjar- en Koleos 2-modellen – in de fabriek in Wuhan.

De Wuhan joint-venture van Honda droeg ongeveer 11% bij aan de omzet van de groep voor het jaar tot maart 2019 en het vertegenwoordigde het grootste deel van zijn Aziatische auto-omzet. Het bedrijf opende in april een derde fabriek in Wuhan, blijkt uit een persbericht.

Verschillende landen zijn begonnen met het ophalen van hun burgers uit de Chinese stad die het zwaarst is getroffen door een uitbraak van het nieuwevirus dat 132 mensen heeft gedood en meer dan 6.000 op het vasteland en in het buitenland heeft besmet.

Lees ook:  Globale gezondheid: The Big Pharma Covid Vaccine Marathon

Een Japanse vlucht met 206 vluchtelingen naar huis omvatte vier mensen met hoest en koorts. De drie mannen en een vrouw werden naar een ziekenhuis in Tokio gebracht – met afzonderlijke ambulances – voor behandeling en verdere medische controles.

Nederland kijkt of ze de ongeveer 20 Nederlanders die aanwezig zijn in de Chinese stad Wuhan moeten terughalen. Ook andere Europese landen halen inmiddels hun burgers terug uit China. Het is te hopen dat dat wat verantwoorder gebeurt dan in Canada. Daar zijn meer dan 1.000 mensen met drie vluchten het land binnengehaald, en ze liepen Canada binnen zonder medisch onderzocht te worden.

Als het coronavirus toevallig aan het incuberen is in een van die passagiers die maandag op Terminal 3 van Pearson International Airport zijn aangekomen, vermengen ze zich nu met Canadese inwoners.
wuhan
Sommige mensen denken dat we hier mogelijk te maken hebben met een psy-op, een psychologische operatie, die moet bijdragen aan het op wereldniveau centraal regelen van de introductie van verplichte vaccinatie. Steeds weer duikt de naam op van Bill (en Melinda) Gates als het gaat om overbevolking, vaccinaties en het subsidiëren van de ontwikkeling van (vaccin-)virussen in laboratoria.

Zie ook zijn waarschuwende woorden uit dit artikel uit Business Insider van 27 april 2018.

Bij ons gaan wat belletjes af in deze zaak, en we komen het bedrijf Moderna tegen. Op 20 augustus vorig jaar meldde The Street dat de aandelen van dit bedrijf stegen met 8,5% en dat de koers daarna wat inzakte, nadat het biotechnologiebedrijf zei dat de Amerikaanse Food and Drug Administration een versnelde aanwijzing voor zijn Zika-vaccin voor onderzoek had toegekend. Moderna heeft strategische allianties met AstraZeneca en Merck, grote farmaceuten die grof zullen kunnen verdienen als er een vaccin tegen Corona vervaardigd is.

Op 19 mei 2017 meldde CNBC dat de Gates Foundation tot $ 100 miljoen aan Moderna Therapeutics zou geven om op mRNA gebaseerde vaccins voor infectieziekten te ontwikkelen. Ongetwijfeld hebben zij miljarden verdiend aan het Zika-vaccin, en het is niet onmogelijk, naar onze mening zelfs waarschijnlijk, dat zij ook in dit geval flink zullen binnenlopen.

Lees ook:  Bill Gates waarschuwt ons al jaren voor de mogelijkheid van coronavirus - we hebben niet geluisterd

De Amerikaanse overheid is ook genereus voor het zojuist genoemde Merck. Bijna anderhalf jaar geleden meldden de Amerikaanse mainstream media in het kader van de kankerbestrijding dat de American Cancer Society (ACS) zichzelf een agressief doel had gesteld om een opname van 80% te bereiken bij Amerikaanse kinderen met twee doses humaan papillomavirus (HPV) vaccin, tegen het jaar 2026. Om die dekking te krijgen, zouden 14 miljoen meer jeugdige kinderen de twee dosisreeksen moeten voltooien, voor een totaal van 57,62 miljoen doses boven het tot nu toe aantal gegeven vaccinaties.1 HPV-vaccin is één van de duurste vaccins in het door CDC aanbevolen vaccinatieschema voor kinderen en kost maar liefst $ 168 tot $ 204 per dosis, waarbij Merck de enige producent is van het HPV-vaccin (Gardasil) in de VS.

Onderzoek heeft echter aangetoond dat vrouwen die zijn gevaccineerd met Gardasil een hogere kans op een HPV-infectie met HPV-stammen hebben die niet onder het vaccin vallen. Het heeft er schijn van dat de American Cancer Society zal profiteren van de extra kankers die waarschijnlijk zullen optreden vanwege het HPV-vaccin. Vergeet niet dat de American Cancer Society zichzelf zou kunnen opdoeken als er een middel tegen deze vreselijke ziekte gevonden wordt. Ook werd er gerapporteerd dat menstruele afwijkingen en voortijdig ovariumfalen bijwerkingen zijn van het middel Gardasil. Jeetje, dat klinkt als een doelgerichte sterilisatie van jonge vrouwen…..

We hebben, alles overziend, nogal wat zijsprongen gemaakt bij dit artikel dat in eerste instantie over het coronavirus ging. Maar doordat er zo weinig informatie, betrouwbare informatie, beschikbaar is, met overheden die feiten en gebeurtenissen verzwijgen en “mooier maken dan zij in werkelijkheid zijn”, plus een sector (Big Pharma) waar we erg kritisch over zijn, willen we besluiten met te zeggen dat het een goede zaak is u diepgaand te (laten) informeren met de volgens “deskundigen” mogelijkheid van een wereldwijde pandemie.

Waardeer dit artikel!!
Als je dit artikel waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine donatie klik dan hier. Zo help je onafhankelijke journalistiek in stand houden.

Comments

comments